Şimdi Ara

Killzone 2 vs. Halo3 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izle brky çünkü o yukarıda verdiğin insan yüzü ile bu video arasında dağlar kadar fark var.sen şimdi bu kadar detaylı yüz ve bu kadar gerçek bir ortamı 8800 ün kaldırabileceğini mi zannediyorsun.imkansız bir şey bu.zaten bu resimler oyun içi olamaz.çünkü hiç bir sistem bunu kaldırmaz.amaç belli bu resimleri yayınlayıp direct 10 ve vista satışlarını artımak

Orjinalden alıntı: brky

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

bırakın ya. crysis'i geçti dediniz ya ne diyim. grafikten kastınız bence gerçekçi olup olmaması olmalı.

.
    .
    .

gibi...

Bu grafikleri hangi donanım kaldırır senin aklın alıyor mu

olsun sonuçta var mı var bu grafik1 yıl sonra oynarız. zaten killzone'da o aralar çıkacaktı. o zamana kadar dx10 kartlar çoğalır hem. doom3 çıktığında da böyleydi. doom3 ten sonra çıkan kartlar ultra high'ta çalıştırdı hep.

Ben grafiğe grafik demem,benim oyunumun olmadıktan sonra..

Bu şekilde geleceğini hiç sanmıyorum bu oyunun,bence sende bekleme bu oyunu bu SS lerdeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 12 Temmuz 2007; 14:20:45 >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Ahada Killzone Crysis dende iyi oldu...Eyvahki eyvah..Coştukça coşuyorlar

çoşmaya devam çoşmaya devam koraygiyice uçtukla bizdeama göz var nizam var crysisde ben hiç mimik hareketi falan görmedim özellikle şu yukarda verdiğim videoya bi bakın.o zaman bana hak vereceksiniz.

/>

böyle insan olsun mimik olmasın bırak yadaha izlemedim onu ben bi izleyeyim.
     Killzone 2 vs. Halo3

forever crysis

• quote:

izle brky çünkü o yukarıda verdiğin insan yüzü ile bu video arasında dağlar kadar fark var.sen şimdi bu kadar detaylı yüz ve bu kadar gerçek bir ortamı 8800 ün kaldırabileceğini mi zannediyorsun.imkansız bir şey bu.zaten bu resimler oyun içi olamaz.çünkü hiç bir sistem bunu kaldırmaz.amaç belli bu resimleri yayınlayıp direct 10 ve vista satışlarını artımak

bu sözünü unutma (bende unutmıcam)görücez bakalım.8800 çalıştırmaz ne demek ya

• quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

quote:

izle brky çünkü o yukarıda verdiğin insan yüzü ile bu video arasında dağlar kadar fark var.sen şimdi bu kadar detaylı yüz ve bu kadar gerçek bir ortamı 8800 ün kaldırabileceğini mi zannediyorsun.imkansız bir şey bu.zaten bu resimler oyun içi olamaz.çünkü hiç bir sistem bunu kaldırmaz.amaç belli bu resimleri yayınlayıp direct 10 ve vista satışlarını artımak

bu sözünü unutma (bende unutmıcam)görücez bakalım.8800 çalıştırmaz ne demek ya

yok ben resimlere göre konuştum çünkü videolar ile ss arasında fark var.videolarındaki gibi oynarsın ama ss ledeki gibi hiç sanmıyorum.

• ben cevat yerli'nin videosunu izleyemedim bir türlü yüklenmiyor o bende.neyse ama şunu buldum. oyuniçi video:

• Yok mu bi HD video izleyelim

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • yok berky ben oyun içi videolarını çok izledim tabi ki grafik kalitesi tartışılmaz,benim demek istediğim yüz animasyonları o senin verdiğin resimler gibi değil maalesef.o cevat yerlinin yok yanlış söyledim davut gülün videosunu izleyebilseydin ne demek istediğimi anlardın.neyse ya konuyu fazla dağıtmayalım.

bu var. bende izlemedim daha yeni indiriyorum.

Killzone 2 vs. Halo3

Not: resmi hazırlayan : mad skillz

yok berky ben oyun içi videolarını çok izledim tabi ki grafik kalitesi tartışılmaz,benim demek istediğim yüz animasyonları o senin verdiğin resimler gibi değil maalesef..

1.12. dk dan sonrasını izle

• Bütün Xbox360'lar hatalı!

Kaynak :http://www.techno-labs.com/content_screen.asp?YID=1466

Xbox360'cılalar için üzüldüm.
    Next-gen'i ilk biz çıkaracaz diye alel-acele çıkardılar, sonra da ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Orjinalden alıntı: Xry

yav bikaç gün foruma giremedim çok değişmiş sanki.efruz kim ozan kim clementine kim?

Hepsi de benim.

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Koray'ın beğenme şekli farklı.. KZ2 iyi ama trailerının aynısı olmadıı için diğerleri daha iyi gibi bir tavrı var, ilginç bir stil tabi

Hayır abicim ne alaka, GeOW ve COD4 grafik olarak daha iyi KZ 2 den...Kan efektimi istiyon, bagırsak böbrek mi, yüksek kalite karakterlermi, aksiyon kamerasımı, multimi...
    Dedim ya, daha iyisini görmesek heyecanlanırdık..

Bak Adventure, bu olayların bir benzeri Killzone zamanı oldu.O zamanda videolarla bu şekilde tartışmalar oldu endem forumlarında.Yine PS fanları gazı almış, gösterilen videolara bakıp HALO2 yi silmişlerdir.Sonucu çok iyi biliyorsun..İlk gün 125 milyon $ lık satış yapan HALO2 bir yanda, oynanışı, yerlerde sürünen yapay zekası ile vasat seviyede kalan Killzone...

O nedenle şu kısacık video ile ne GeOW la, ne HALO3 le filan bir tutup silmeyin oyunları.KZ2 ezdi geçti, bitti bu olay tarzı yorumları yapmayın.Yanlış yaparsınız.Atmosferde benzersiz filan, bunlar desteksiz, fanca yorumlar oluyor.

Grafikleri güzel, benzersiz yada ilk degil.Atmosferi güzel, yine ilk yada rakipsiz degil.Bunları ilk kez görüyormuşcasına yorumlar sonunda hüsran olabilir..Benden söylemesi yani

hoca kısaca şöyle desek de kurtulsak forumca hep birlikte.
    herhangi bir eksbaks oyunu herhangi bir peseüç oyunundan daha iyidir.adı sanı ne ile ilgili olduğu nasıl olduğu konusu ne olduğu heç önemli değil.
    öyledir o kadar...

• yok canım ne münasabet..Gerçekleri yazsak yeterli.Kötüyede kötü diyoruz...Sende almadın dimi hala PESE3

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • peseüç 100 dolar daha düşüyomuş.
    malum olayları bekliyoruz almak için.
    anlarsın ya.hani dahada ucuzlasın falan,yersen...

bu arada Almanyada PS3 ve xbox360 kaça arkadaşlar?bilen varmı?
    bilhassa 360 getirtebilirim de ondan şeyttim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 12 Temmuz 2007; 22:47:40 >

Acaba Güney Kutbu'nda yeni bir Napoléon bulunabilecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaRCoN

quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

quote:

yahu ne Killzone u HALO nun yanında...Geçin artık bu fantezileri...Killzone COD4 le yarışsın

ne diyor bu ya? tamam hiçkimse sevmiyor ama bir ben acıklı durumunu söylüyorum. kontrolden çıktığında benim dışında bir kişi de şunu uyarsın. halosuna holasına başlıcam şimdi

yeter korayyy

hieroglyphics Ülkemizin yegane drizt i korayg si UltrafanatikXbox cudur bazı kesimler Microsoft un elemanı bile der ne desen boş söz yarışı yapamazsın ona göre Splinter cell MGS yi tokatlar , DOA Tekken i Tokatlar, Halo alayını tokatlar falan KZ tatmin edemez

çoğu zaman görmezden gel okuma postlarını

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.