Şimdi Ara

Killzone 2 mi Resistance 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanında FIFA2009 hediyeli alacağımdan futbol oyununa yönelmeyeceğim. Bir dövüş, bir yarış ve bir de aksiyon/vuruş oyunu istiyorum. Aklımdan geçenler;

Mortal Kombat vs DC Universe (Mortal Kombat'ın değil, DC Universe'ün hastasıyım ondan)
    Motorstorm: Pacifict Rift veya GRID veya Midnight Club: Los Angeles
    Fallout 3 veya Resistance 2

Not: Oyunlar alındı. Para kalmadı. Resistance 2 ile Killzone 2yi takaslayayım mı tekli mod için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 27 Nisan 2009; 22:04:09 >

• Dövüş: Street Fighter
    Yarış: Midnight Club LA (bende henüz almadım ama oynadım )
    FPS: Resistance: Fall of Man

Tavsiye ederim üçünüde oynadım kefilim. Gerçe PS3 te kefil olunmıycak oyun varmı bilmem

Ayrıca olmazsa olmaz GTA4 almalısın. Hatta hepsinden önce tavsiye ederim
  • Dövüs : Kesinlikle Sf4
    Yarıs:Midnight Clup La yada Pasific Rift,F1de güzel
    Fps:Killzone2
  • Street Fighter ile Mortal'ı kafede iyice oynadım da Mortal'da karar kıldım.

Yarış hakkında tam bir fikrim yok ama Midnight Club: Los Angeles veya Pacific Rift alacağım.

Aslında vuruş(shooter) oyunlarını pek sevmem ama Fallout'un çoklu oyuncu desteği yokmuş galiba ondan bakıyorum Resistance veya Killzone'a ama önceliğim Fallout'ta esas.
  • Street Fighter 4
    gt5 yada Midnight Club LA
    kıllzone2 ve ve ve unutmadan kesinlikle uncharted
  • bence eski oyunlardan başlamalısın hem daha ucuz hemde hiç bi oyunu kaçırmamak açısından.uncharted heavenly sword ninja gaiden hem ucuz hem güzel oyunlar.bende alalı bir kaç ay oldu ama eskiden yeniye doğru gidiyorum böyle daha güzel oluyo hem nasıl geliştiğinide anlıyorum oyunların:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 20 Nisan 2009; 17:12:28 >
  • mgs 4, gt 5 ve sf4 en iyi seçimler sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 1 mi 2 mi
    20 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dövüş oyunlarıyla aram iyi olmadıgı için fikir veremicem...

araba yarışı olarak GRID ve ya motorstorm pacific rift

FPS olarak Fallout 3 %100 tavsiye ederim oyun süreside cokcok uzun...

AMA...

Ne yap ne et.. uncharted MGS4 Killzone2 oyna
  • resistance fall of man i oynama bence grafikleri senin tatmin etmeyebilir.Ps3 böyle mi grafik veriyor deyip ps3ünden soğuyabilirsin.FPS istiyorsan Killzone 2 ile başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Nisan 2009; 17:22:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

resistance fall of man i oynama bence grafikleri senin tatmin etmeyebilir.Ps3 böyle mi grafik veriyor deyip ps3ünden soğuyabilirsin.FPS istiyorsan Killzone 2 ile başla.

Hocam Resistance fall of man konusunda ciddi misin? Çok şaşırdım gerçekten ilk defa senden duyuyorum bunu. Resistance bir çıkış oyunu bunuda göz önünde bulundurmak gerek bence. Evet grafik olarak daha iyisi var ama Resistance ında grafikleri süper
  • Dövüş: Tekken 5 Dark Resurrection Online
    Yarış: Gran Turismo 5 Prologue
    Macera/Aksiyon: Metal Gear Solid 4

• İmzamda ki (bende ki) oyunlardan istediğinle başla...
  • Oyunların nasıl geliştiğini görmek için para harcamaya niyetim yok. Ayrıca MGS gibi ağır bir serinin şimdilik son oyununu oynamak pek uygun olmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Bir dövüş, bir yarış ve bir de aksiyon/vuruş oyunu istiyorum.

Dövüş: Herkes söylemiş Street Fighter 4
    Yarış: Motorstorm 2: Pacific Rift
    Aksiyon: Uncharted
    Vuruş: Valla pcde sanırım playboy mansion vardı da ps3te var mı vuruş oyunu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Oyunların nasıl geliştiğini görmek için para harcamaya niyetim yok. Ayrıca MGS gibi ağır bir serinin şimdilik son oyununu oynamak pek uygun olmaz gibime geliyor.

gitde abuk subuk oyunları al demiyoruz ki zaten ps3 den başka yerde oynayamayacağın eskide kalan ama güzel oyunları al diyoruz uncharted heavenly sword ninja gaiden a kötü diyen görmedm ayrıca bi sf4 parasına bu 3ünü alabilirsin nerdeyse. paran cebinde asıl bu şekilde kalır yani.
  • clemenza123 ninja gaiden ve heavnly sword oynadım ve pek hoşlanmadım 2sinden de. Eski olduklarından değil aslında. Ayrıca direk yeni geliştirilmiş grafiklerle de oynamak istediğimden öyle yazmışım.
  • Uncharted drakes fortune bu oyun mukemmel bittim bu oyuna kesinlikle oynamalisin
    Metal gear solid guns of the patriots ayni sekilde oynaman gereken bir oyun
    Araba yarisi olarak gran turismo 5 prolouge cok kaliteli bir oyun daha bir suru guzel oyun var esasinda
  • fps de uzun soluklu bi oyun istersen mgs al eğer online oynarım dersen killzone 2 al
  • Dövüş: Street Fighter
    Yarış: Gran Turismo P.
    FPS: Killzone 2
  • FIFA2009lu paketi alıyordum ama kalmadığından Resistance 2 olanlı paketi aldım. Yanında da Midnight Club: Los Angeles, Mortal Kombat vs. DC Universe, PES2009 ve NBA 2K9 aldım. NBA'i satıcı hediye etti, sağolsun. 2. Dualshock'la birlikte R2 paket-2. kol-4 oyun toplam 1500TL'ye mal oldu bana. Spot almadım. Uygun görünüyor gözüme ama fiyat iyi mi yine de sorayım dedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.