Şimdi Ara

Killzone 2 mi Resistance 2 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300-400lira kadar fazla vermişsin sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

FIFA2009lu paketi alıyordum ama kalmadığından Resistance 2 olanlı paketi aldım. Yanında da Midnight Club: Los Angeles, Mortal Kombat vs. DC Universe, PES2009 ve NBA 2K9 aldım. NBA'i satıcı hediye etti, sağolsun. 2. Dualshock'la birlikte R2 paket-2. kol-4 oyun toplam 1500TL'ye mal oldu bana. Spot almadım. Uygun görünüyor gözüme ama fiyat iyi mi yine de sorayım dedim.

Hayırlı olsun kardeş.4 tane oyun vermesi iyi ama biraz fazla vermişsin gibi
  • SF4
    GT5p
    COD 4 veya 5
  • quote:

FIFA2009lu paketi alıyordum ama kalmadığından Resistance 2 olanlı paketi aldım. Yanında da Midnight Club: Los Angeles, Mortal Kombat vs. DC Universe, PES2009 ve NBA 2K9 aldım. NBA'i satıcı hediye etti, sağolsun. 2. Dualshock'la birlikte R2 paket-2. kol-4 oyun toplam 1500TL'ye mal oldu bana. Spot almadım. Uygun görünüyor gözüme ama fiyat iyi mi yine de sorayım dedim.

Hayırlı olsun.

Daha bugün electroworld te gördüm resistance2li paket yani 80 gblık alet ve yanında ds3 var. 1000 lira. yani şöyle oluyor resistance2 dışındaki aldığın oyunlara + ds3'e 500 lira vermişsin. 500 liraya tahtakaleden o oyunlar + ilk çıkan oyunların bir çoğunu alırdın

Aahhhh 500 liram olsa ne oyunlar oynardım (gerçek oyuna vermezdim o kadar parayı ben )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 22 Nisan 2009; 2:02:45 >

• Dostum sana yarış olarak kesinlikle grid öneririm. Ben de çok büyük heveslerle Midnight club almıştım ama biraz hayal kırıklığına uğradım desem yeridir. Oyun bayık geldi bana biraz. Seni temin ederim gridde gerçek yarışı hiseedersin. Kontroller konsolda çok rahat. Ayrıca vurdulu kırdılı oyun istiyorum diyosan da kesinlikle uncharted oyna. Daha sonra fallout 3 al bence o oyun kısa sürecek bi oyun değil rahat rahat sıkılmadan anlayarak oynamak istiyorsan oyuna 50 saat ömür biçiyorum.
  • Uncharted,Killzone 2 ve Motorstorm:Pacific Rift.Ha bir de LittleBigPlanet.PS3un olup da bu oyunlari almazsan pisman olursun benden soylemesi.
  • GT 5 - GTA 4
  • Antalya'da maalesef Tahtakale'deki gibi ucuza ve kolay oyun bulunmuyor. Ayrıca arkadaşlar oyunları aldım. Param bitti zaten. Bir tek MC: Los Angeles'ı açmadan geri verip Pacific Rift'i aldım çevrimiçi desteği ve 2 kişilik imkanı yüzünden.
  • quote:

biraz kazık yemişsin.makinayı alman doğru yanındaki hediyeleride alsaydında diğer oyunları keşke tahtakaleden weya yazıcıoğlundan falan alsaymıssın.
  • Resistance 2mi Killzone 2 ile takaslayayım mı? Bir arkadaşım Killzone'u bitirmiş. Çoklu oynamak için Resistance'a takas sordu. Ben de başlamadığım için yarım kalmayacak o açıdan rahatım. Hangisinin tekli modu daha iyiyse ona göre davranacağım. Teşekkürler.
  • uncharted,gta4,mgs4 mutlaka oynamalısın
  • Oyunları aldım. Param bitti. Lütfen attığım iletileri takip ederek cevap yazın...

Yeni sorum şu; tekli modda Killzone 2 mi Resistance 2 mi?
  • quote:

Oyunları aldım. Param bitti. Lütfen attığım iletileri takip ederek cevap yazın...

Yeni sorum şu; tekli modda Killzone 2 mi Resistance 2 mi?

%100 killzone 2
  • kz de super res de ama kz tercih ederim
  • Evet Türkiyem Döner mi Köfte mi CVP ==> İKİSİDE
  • Konsolda FPS oyunu olarak ilk Killzone 2 oynayacaksan biraz zorlanabilirsin ama alışman uzun sürmez.Single çok güzel,kesinlikle denemelisin.Ama aynı şeyleri multisi için söyleyemem bu da ufak bir ayrıntı
  • Veriyorum Resistance2yi Killzone2 karşlığında o zaman?
  • killzone 2 tabi.
  • resistance 2 yi bitirdim.ancak sonlara doğru sıkıcıydı.bu kadar para verdim bari oyunu bitirim diye zorla oynadım sonlara doğru.şimdi killzone ile takasladım açıkçası daha başlarındayım ama dendiği gibi resistance 2 den çok da üstün bir oyun değil.çok şişirilmiş bence.bilmiyorum daha başlarında olduğum için yanlış düşünüyor olabilirim ama ilk izlenim böyle.
  • killzone2 tabiki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.