Şimdi Ara

Killzone 1 PS3'e Süresiz Olarak Ertelendi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • killzone 1konusu olmuş yine x360 vs. ps3 konusu
  • "Gapışma var ğardaş" dediler. Zırhlandım, masumları kurtarmaya geldim.
     Killzone 1 PS3'e Süresiz Olarak Ertelendi.

"Meydan savaşı var, DH'de ilk sayfada ateşli kavga başlamış. Millet topluca dalıyor birbirine, ortalığı kan götürüyor" dediler, destek çağırdım geldik.
     Killzone 1 PS3'e Süresiz Olarak Ertelendi.

İlk Killzone'u zamanında oynamıştım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 2 Şubat 2012; 3:47:41 >

• İyi bir karar olmuş böyle olması gerekiyordu başından zaten seri adına...
  • Killzone 1 diyince aklıma ilk gelen şey keltoşlar dediğimiz o kel adamlar hala duruyor öyle oynamayalı uzun zaman oldu iyi aklıma geldi dur şu emektarı bi açıyım ben.

Bide ps2 de en çok oynadığım oyun Jak 3'dü gerçekten çok oynardım ama memory card almadığım için hiç bitirememiştim Jak 3'ün CD kutusunda isminin yazılışından dolayı çok tartışmışdım kuzenlerle Jak 3 mü Tak 3 mü diye ingilizce sıfırdı tabi ne yapacaksın

• Oyun Upscale edilmiş olacak Killzone'un ps2 versiyonu 480i aşağı yukarı 320x240p'ye denk geliyordu şimdi 1080p olarak dev ekranda tüplü tv kalitesinde görüntü olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 4 Şubat 2012; 5:59:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

/>

Görünce çok güldüm, bu ne yav?
  • Killzone 1 remake “delayed indefinitely” for PS3

If a tweet from the official Killzone twitter’s to be believed, a remake of the first Killzone for PS3 has been stopped in its tracks.

Said the note: “With regards to KZ1 for PS3, not sure what happened but I’ve been informed that it’s been delayed indefinitely.”

Responding to hints there was a new version of the shooter in the works in the summer of 2010, Sony said rumours were “false”.

Guerrilla Games is reportedly working on a fourth Killzone game at the moment.

Kaynak : http://www.vg247.com/2012/02/08/killzone-1-remake-delayed-indefinitely-for-ps3/

• Killzone PS3 İçin Süresiz Olarak Ertelendi

İlk olarak ESRB'de listelenen Killzone serisinin ilk oyununun PS3 sürümü, şimdilik tarihe karışmış gibi gözüküyor.

PSN'e özel olarak sunulması beklenen Killzone'un PSN'e gelmemesinin ardından serinin Twitter hesabından erteleme doğrulaması yapıldı. Yapılan açıklamada Killzone'un PS3 sürümünün süresiz olarak ertelendiği belirtildi. Yayınlanan duyuruda ertelenmenin nedeni belirtilmedi.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Killzone_PS3_icin_Suresiz_Olarak_Ertelendi-24484.htm

• Trophy ekleyip HD'mi yapacaklar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.