Şimdi Ara

Killzone 1 PS3'e Süresiz Olarak Ertelendi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: respect_89

Killzone mu doymuyormuş güreşe? Siz halo oynamaya devam edin hocam vadaaa diye önünüze fırlayan böcekleri avlayın durmadan.killzone olmuş tek başına iktidar tek rakibi kendisi dünya kabul etti birkaç fanboyun kendini zorla kandırması seriyi etkilemez.

Dünya mı kabul etti oyunu Ps3 sahipleri bile alıp oynamadı ne anlatıyorsun hangi dünyada yaşıyorsun nereden yazıyorsun mesajı. İkinci ve üçüncü oyunun gördüğü ilginin hangi seviyelerde olduğuna bir bak ondan sonra dünyaya kabul ettirmeye çalış.

Sony bu başarısız seriye verdiği önemi Resistance serisine verseydi gerek single gerek online olarak çok daha büyük işler yapardı gerçi Kz 2 ve Kz 3 çıktıktan kısa süre içersinde onlardanda desteğini çekti. Resistance serisi oynanış ve atmosfer olarak Kz'den çok daha ileride bir oyun ama maalesef Sony herseferinde yanlış kartı seçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Ocak 2012; 15:27:44 >

• ben de kz3 aldım geçen hafta ara tatilde kz2 gelcek bunu da alırsam super olur.iyi haber benim için
  • Doğrusu benim de çok ciddi endişelerim var ama yaşınla ilgili değil! Zamanında 50 defa açıkladık ama kavrayamadınız bir türlü.Xbox360da Halo'dan başka oynayacak ikinci bir oyun mu var? varsa söyle?? Fazla sattı diye ilah yaptılar şu oyunu.Zaten bu neslin başından beri Xbox360 sahipleri ya satış rakamlarını, ya da site puanlarını oynuyor.Ps3 oyunlarının akla,mantığa uygun dengeli satış rakamlarıyla da avutuyorlar birbirlerini aa bak az satmış demekki kötü oyun mantık böyle çalışıyor sizde dimi mRt_007 ? Bırakın artık avunmayı PS3 sahipleri şimdiden gelecek nesli yaşamaya başladı bile Killzone, Uncharted gibi, gelecek olan The Last of Us ve The Last Guardian gibi eşi benzeri olmayan muhteşem grafikli ÇEŞİTLİ exc oyunlarla.. Bu oyun kısırlığında yeni halo 4 20 milyon bile satar Xboxda sonra 2012 goty yaparsınız oyunu çok fazla satıyor nasılsa Gears of War 3'n Uncharted'dan daha çok satarak hayali onu ezmesi gibi.

• quote:

Doğrusu benim de çok ciddi endişelerim var ama yaşınla ilgili değil! Zamanında 50 defa açıkladık ama kavrayamadınız bir türlü.Xbox360da Halo'dan başka oynayacak ikinci bir oyun mu var? varsa söyle?? Fazla sattı diye ilah yaptılar şu oyunu.Zaten bu neslin başından beri Xbox360 sahipleri ya satış rakamlarını, ya da site puanlarını oynuyor.Ps3 oyunlarının akla,mantığa uygun dengeli satış rakamlarıyla da avutuyorlar birbirlerini aa bak az satmış demekki kötü oyun mantık böyle çalışıyor sizde dimi mRt_007 ? Bırakın artık avunmayı PS3 sahipleri şimdiden gelecek nesli yaşamaya başladı bile Killzone, Uncharted gibi, gelecek olan The Last of Us ve The Last Guardian gibi eşi benzeri olmayan muhteşem grafikli ÇEŞİTLİ exc oyunlarla.. Bu oyun kısırlığında yeni halo 4 20 milyon bile satar Xboxda sonra 2012 goty yaparsınız oyunu çok fazla satıyor nasılsa Gears of War 3'n Uncharted'dan daha çok satarak hayali onu ezmesi gibi.

Halodaki kurgu senaryo oynanış özellikle Multiplayerin yarısı bile Killzone'da yok.Birden fazla alternatif olsa bile Halo yine fazla satacaktı kalite ortada çünkü.Bana kalırsa Resistance yatırım yapsa Sony daha mantıklı olurdu.

• Aynen Resistance a destek vermesi gerekirken Killzone a oynadı. Killzone kötü oyun mu hayır ama şu hali ile Kilzzzzzzzone larda.
    Resistance gerek konu gerek oyun içi fps oranı ile ve getirdiği yenilikçi anlayışı ile önde, tek eksiği 1 şarjorde adam öldürmek.
  • Bence Microsoft Sony'i biraz örnek alsın.Haloyu bıraksın artık bir kenara daha başka yeni exc oyunlara ağırlık versin.Playstation markası sadece Killzone veya Resistance'den ibaret değil önem vermesi gerek birçok exc oyunu var Sony'nin.
  • Microsoftun Halo kalitesinde exc. oyunlarını bende istiyorum ve haklısın Microsoftun yönelmesi gereken bir konu bu.Ancak satış başarısı ile Halo'nun kalitesini kıyaslarsan hele hele Killzone ile kıyaslarsanız hata etmiş olursunuz Halo grafik harici gerek oynanış gerek kurgu ve özellikle multiplayer konusunda kesinlikle Killzone'u ezer burasıda bir gerçek.
  • quote:

Doğrusu benim de çok ciddi endişelerim var ama yaşınla ilgili değil! Zamanında 50 defa açıkladık ama kavrayamadınız bir türlü.Xbox360da Halo'dan başka oynayacak ikinci bir oyun mu var? varsa söyle?? Fazla sattı diye ilah yaptılar şu oyunu.Zaten bu neslin başından beri Xbox360 sahipleri ya satış rakamlarını, ya da site puanlarını oynuyor.Ps3 oyunlarının akla,mantığa uygun dengeli satış rakamlarıyla da avutuyorlar birbirlerini aa bak az satmış demekki kötü oyun mantık böyle çalışıyor sizde dimi mRt_007 ? Bırakın artık avunmayı PS3 sahipleri şimdiden gelecek nesli yaşamaya başladı bile Killzone, Uncharted gibi, gelecek olan The Last of Us ve The Last Guardian gibi eşi benzeri olmayan muhteşem grafikli ÇEŞİTLİ exc oyunlarla.. Bu oyun kısırlığında yeni halo 4 20 milyon bile satar Xboxda sonra 2012 goty yaparsınız oyunu çok fazla satıyor nasılsa Gears of War 3'n Uncharted'dan daha çok satarak hayali onu ezmesi gibi.

O kadar saçma sapan yorumluyorsun ki akıllara zarar. Oyun olup olmaması ve oyunun satması ile alakası nedir bu nasıl bir mantıktan ortaya çıkan bir düşüncedir. Birde oyunu Halo ile kıyaslayan ben değilim bilmem farkında mısın sende öyle bir can acısı olmuş ki hemen Halo'yu işin içine katıyorsun. Mesajımda Resistance diyorum ama övdüğün oyunun hezimetleri o kadar seni üzmüş ve ağzından düşürmediğin Halo'nun başarıları belliki baya seni içten içe yemiş sen tutup Halo diyorsun.

Bir araştır bakalım Halo aldığı puanlar, kitlesi, müzikleri, senaryosu, oynanışı ve online'ı nerede Kz'nin nerede. Bir oyun az sattı diye kötü olmaz bunu kimse savunmuyor ama Kz 2'de bu kadar reklam yapılıp patlıyorsa üstüne üçüncüde patlıyorsa o zaman orada bir sıkıntı var demektir.

Burada yazdık çizdik Kz şuanki yapısı ile ilgi görmez çünkü ne arcade ne simülasyon ikisinin arasında sıkışıp kalmış acayip kötü kontrol yapısı, dar alanlar ve koyu renk paleti, kısa oynanış süresi ve içine alamayan atmosferi işte bunlar bu oyunu kaybettiriyor. Bir bak bakalım o desteksiz salladığın oyun için oyuncular ve oyun siteleri falan ne diyor o zaman anlarsın. Ms elindeki yazılım gücü ile online servisini bu kadar iyi işledikçe daha çok işi götürür. Korsan olan bir sistem Halo satışlarını göz önüne koy.

Birde Ps3 sahipleri gelecek nesili yaşamaya başladı gibi 1980'li yılların reklam sloganlarını yapmanın alemi yok. Bende oyunlarımı Ps3'de oynuyorum üstüne Plus üyesiyim ama tutupta Ps3'de oyun oynuyoruz diye çıkıpta Ps3'ün her oyunu için harika, über diyecek halimiz yok. GT 5'i keyifle oynuyorsam, Resistance'ı beğeniyorsam, Uncharted serisi hastasıysam bunun yanında Halo, Withcer, Geow serisi gibi oyunlarında hastasıysam benim için ne güzel çünkü platforma değil oyuna bakıyorumdur. Desteksiz sallamadan oyunlarımı oynuyorum demektir.

Killzone serisi bu nesilde Sony'nin en kötü yatırımıdır. Resistance'a bu kadar değer verseydi kendi bünyesinde EX bir FPS markası yaratmış olurdu ama gitti sadece oyun öncesi açıklamalardan oluşan bir seriye yatırım yaptı ve hiçbir şekilde bunu dönüşü olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Ocak 2012; 16:51:35 >

• killzone super oyun gozumde fakat cok eksigi var ozellikle multi olarak re3 multi super degeri bilinmedi senaryo olarakta oyle 1m bile satmadi yazik 30m satan cod
  • quote:

Koskoca GEOW serisini attın ya şöyle köşeye aferin yavrucum

• Maşallah oyun renk paletine kadar eleştirildi ama Halo 3'ün çamur grafiklelerine bişi diyen yok.İlginç gerçekten.
  • quote:

Maşallah oyun renk paletine kadar eleştirildi ama Halo 3'ün çamur grafiklelerine bişi diyen yok.İlginç gerçekten.

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007
    GT 5'i keyifle oynuyorsam, Resistance'ı beğeniyorsam, Uncharted serisi hastasıysam bunun yanında Halo, Withcer, Geow serisi gibi oyunlarında hastasıysam benim için ne güzel çünkü platforma değil oyuna bakıyorumdur. Desteksiz sallamadan oyunlarımı oynuyorum demektir.

Bak üstteki arkadaşında dediği gibi bir oyundan ne platforma ne grafiğe bakılır sadece oyundan aldığın eğlence ve zevk.

•  Killzone 1 PS3'e Süresiz Olarak Ertelendi.

Demekki o arkadaş south parktan kaçan yaratıkları avlamaktan zevk alıyor birşey diyemem.Ancak bunları helghastlara tercih ediyorsa durum gerçekten vahim.
  • quote:

Killzone 1 PS3'e Süresiz Olarak Ertelendi.

Demekki o arkadaş south parktan kaçan yaratıkları avlamaktan zevk alıyor birşey diyemem.Ancak bunları helghastlara tercih ediyorsa durum gerçekten vahim.

zevk meselesi helgash vurmagi degismem birseye :)
  • quote:

Killzone mu doymuyormuş güreşe? Siz halo oynamaya devam edin hocam vadaaa diye önünüze fırlayan böcekleri avlayın durmadan.killzone olmuş tek başına iktidar tek rakibi kendisi dünya kabul etti birkaç fanboyun kendini zorla kandırması seriyi etkilemez.

ayıp be utanmıyor musun daha ps3ün yok yeni alacan konuşup duruyorsun.eminim daha killzone bile oynamamışsındır ayrıca akli bir problemin mi var anlamadım neden 2007 oyunu halo 3ü koyuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 12 Ocak 2012; 18:25:20 >
  • quote:

haloya laf soyluyosunuz dunya kabul ettı rakıpsız dıyosunuzda halo nun tek bı oyunu tum killzone serisinden fazla satmıstır :)
    tabiki bu killzone un kotu bır oyun oldugu anlamına gelmez dıger arkadasta haksız bence killzone bolumunde ıyı bır oyun
    tabiki haloyla karsılastırıcaksınız ancak haloyu kucumsemende yanlıs olmus
    halo 3 un grafıgıne camur dıyosunuz zamanının bıraz altında ancak oynanabılırlık acısından sızın SÜPER grafikli oyunlarınıza BİN basıcak bir senaryo ve oynanabilirlige sahip
    en azından genıs harıtalar ve mukemmel bır onlıne destegı var ve hala oynanıyor sizin SÜPER oyunlarınız gibi koridor oyunu değil ve güzel bir hikayeye dayanıyor
    ayrıca halodan baska oyunlarıda var
    sızın dedıgınız deyımle halonun xboxtakı tek oyun olmasıda onun en ıyı oyun oldugu gercegını baglamaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyimVarKi? -- 12 Ocak 2012; 18:20:07 >

• @respect_89

Halo oynamadığın çok belli brute'ler ile Covenant'ları Elite'leri koyaydın?Ayrıca Halo 1'den resim koymuşsun yazık sana.Halo'daki geniş alanlar olsaydı emin ol Killzone o grafikleri sunamazdı.
  • quote:

South Park'dan çıkmış dediğin ırk oyundaki ırklardan biri onun dışında birçok ırk var takıla takıla ona mı takıldın birde merak etme Legendary modda o dalga geçtiğin yaratıklar sana o oyunu oynatmaz bir bakmışsın göz yaşları içinde kıvranıyorsun.

Ps3'ün var mı merak ettim ?

• ben halo oynamadim ama cok basarili durdugu gercek
  • quote:

respecti buldum beyler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.