Şimdi Ara

Killa Hakan'a çok üzülüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajeesh

uff feci butthurt varmış sende, zira ne seni ne susamam konusunu hatırlıyorum, geçmiş olsun.

neyse op temsili, wasp housewife sanırım 40 yaşında adam küfür ediyor, kameraya gard alıyor QQ

Alıntıları Göster
    Bahsi geçen konuda da cevap verirken ''bu tip için değmez, tek hücreli bir canlı'' demiştim, yanılmamışım :D

Butthurt diye bir laf öğrenmiş her mesajda söylüyor, yazdığım hiçbir şeye cevap verememiş aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor.

Umarım trollsündür birader, zira troll değilsen durumun vahim, acil şifalar.

• Yeteneği olmayan er geç taştaş seviyesine düşer. Bu adam hal ve hareketleriyle her zaman kafadan sakat biri geldi bana zaten. Yeni yeni patladı sadece.

Cengiz Semercioğlu'nun TV 100 programına paraşütle gelmişti en son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ne yanmışsın ya.

seni her yakanı excel tablosuna atıyorsun galiba geçmişten mesajları falan cıkardığına göre, kek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 22 Eylül 2019; 22:0:58 >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    hocam sbs'ye giderken metin2'de pazar kurmuştun itemler satıldı mı

• Maalesef bende sana üzülüyorum zavallı şey senin gibiler ancak iPhone, Starbucks, aklıma daha gelmeyen bir çok popüler kültür şeyleri ile boş zaman harcar iken

Beğenmediğin Killa Hakan yurt dışında ezilen hor görülen yurtdaşları korumak için elinden gelen her şeyi yaptı yeri geldi hapse girdi yeri geldi arkadaşını o uğurda toprağa verdi ve onun yaşadığı yere gidersen herkesin oradaki herkesin ona nasıl saygı duyduğunu görürsün çünkü adam saygılı yalan söylemez dürüst

Bu Ben Fero ile rap yaptı işte orta parmak falan filan çocuklar dalga geçiyor diyorsun ya

Öncelikle kayıt kaç ay önce alınmış yani diss diye bir şey yok adam kaç kere dedi

İkincisi MTV gibi bir müzik şirketi adamla çalışıyor daha geçen röportaj yaptılar dışarda birine türkçe rap yapan birini de denilince kimse Norm Minder deniyor herkes Ceza ve Killa Hakan Dr Fuchs falan der bak şarkıdan sonra bile röportaj verdi !

Ben Fero ve Ezhel in şu zamana kadar adam zaten diyor ben saygı ya saygı iyi insanları severim siz Ben Fero ile kaç defa görüştünüz de adama laf atıyorsunuz adamın Orman Kanunları albümü çıktığında şimdi Keltoş diyen oçeler de aylarca dinledi ve dinliyor...

He twitter da ona koyun sürüsü gibi sırf laf olsun diye sallayanlara iyi geçiriyo zaten ona laf atanların gerçek hayatta yemez laf atmaya götleri ayrı konu ama her insanın da artık sabrı aşabiliyor millet dua etsin sadece orta parmak falan yoksa

Her neyse Killa Hakan hala bir markadır Türkçe Rap on kurucu kadrosundandır akla gelen ilk isimlerdendir daha siz portakal iken adam şarkı çıkarıp MTV listesini sallamıştır ve hala saygın bir sanatçı değerli bir insandır

Öyle twitter da ki üç beş popüler kültür çocuğunu kimse iplemez Dünya da Norm minder vs gibi sanatçıların iplenmediği, Ceza ve Killa Hakanların değer gördüğü gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Yeteneği olmayan er geç taştaş seviyesine düşer. Bu adam hal ve hareketleriyle her zaman kafadan sakat biri geldi bana zaten. Yeni yeni patladı sadece.

Cengiz Semercioğlu'nun TV 100 programına paraşütle gelmişti en son.
    Bu paraşüt olayı gerçek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

hocam sbs'ye giderken metin2'de pazar kurmuştun itemler satıldı mı
    Oğlum nerden biliyon lan. Harbiden kurmuştum. Gittim geldim kosa kosa pazara baktım. Gerçekten ya.

Metin2ye ilerde başlamak istiyorum ama o dostluk ortam olmaz diye düşünüyorum. Ara sıra 1 koy müziğini acarım dinlerim duygulanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki paraşütle geldi. Ama paraşüt kıyafetine paraşüt takmayı unutmuş.

Programı izle anlarsın demek istediğimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf1

Maalesef bende sana üzülüyorum zavallı şey senin gibiler ancak iPhone, Starbucks, aklıma daha gelmeyen bir çok popüler kültür şeyleri ile boş zaman harcar iken

Beğenmediğin Killa Hakan yurt dışında ezilen hor görülen yurtdaşları korumak için elinden gelen her şeyi yaptı yeri geldi hapse girdi yeri geldi arkadaşını o uğurda toprağa verdi ve onun yaşadığı yere gidersen herkesin oradaki herkesin ona nasıl saygı duyduğunu görürsün çünkü adam saygılı yalan söylemez dürüst

Bu Ben Fero ile rap yaptı işte orta parmak falan filan çocuklar dalga geçiyor diyorsun ya

Öncelikle kayıt kaç ay önce alınmış yani diss diye bir şey yok adam kaç kere dedi

İkincisi MTV gibi bir müzik şirketi adamla çalışıyor daha geçen röportaj yaptılar dışarda birine türkçe rap yapan birini de denilince kimse Norm Minder deniyor herkes Ceza ve Killa Hakan Dr Fuchs falan der bak şarkıdan sonra bile röportaj verdi !

Ben Fero ve Ezhel in şu zamana kadar adam zaten diyor ben saygı ya saygı iyi insanları severim siz Ben Fero ile kaç defa görüştünüz de adama laf atıyorsunuz adamın Orman Kanunları albümü çıktığında şimdi Keltoş diyen oçeler de aylarca dinledi ve dinliyor...

He twitter da ona koyun sürüsü gibi sırf laf olsun diye sallayanlara iyi geçiriyo zaten ona laf atanların gerçek hayatta yemez laf atmaya götleri ayrı konu ama her insanın da artık sabrı aşabiliyor millet dua etsin sadece orta parmak falan yoksa

Her neyse Killa Hakan hala bir markadır Türkçe Rap on kurucu kadrosundandır akla gelen ilk isimlerdendir daha siz portakal iken adam şarkı çıkarıp MTV listesini sallamıştır ve hala saygın bir sanatçı değerli bir insandır

Öyle twitter da ki üç beş popüler kültür çocuğunu kimse iplemez Dünya da Norm minder vs gibi sanatçıların iplenmediği, Ceza ve Killa Hakanların değer gördüğü gibi...
    Konuyu nerenle okuyorsun birader? nasıl bir hastaysan hemen iPhone, Starbucks falan demişsin, ne dediğimi bile anlamadan kudurmuşsun :D

Öncelikle adamın yurt dışında yaptıklarını takdir ettiğimi daha ilk mesajda belirttim, görmemişsin, geçiyorum, zira benim dikkat çektiğim konu adamın zamanında sağladığı katkılara tek tek yok etmesi.

Çocukların dalga geçtiği konu Ben Fero ile düet yapması değil, kiminle düet yaparsa yapsın bunu konuşmak millete düşmez, kamera karşısında garip garip hareketler yaptığı için dalga geçiyor çocuklar.

Diss diye bir şey olmadığını, Norm Ender'in zamanlamayı iyi yaptığını da yazmışım ilk mesaja fakat anlamamışsın ki.

Rap'i Türkiye'ye getirenlerden biri zaten Massaka, Dr. Fuchs, Ceza gibi isimlerle birlikte, Islamic Force üyesi adam, bunu inkar mı ettim?

Ben Fero konusunda kendi adına konuş, ben çıktığından beri sevmedim ve sevemiyorum da; müziğini beğenmiyorum fakat bu zevk meselesi, asıl beğenmediğim tarafı adamın 2Pac gibi isimleri dalgaya alması, şahsını sevmiyorum fakat Killa Hakan'ın bu adamla düet yapması beni ilgilendirmez, adamı savunmak için de kendini küçük düşürmesine gerek yok aynı şekilde.

Son dediklerini de dediğim gibi ilk mesajda yazmışım, tekrar okumanı tavsiye ederim.

• Ben rapçilerin hepsini üzülüyor ve acıyorum. Bana göre liseli isyankar ergenlerden farkı yok. Kafalarından isyankar sözler sallayıp arkasına da müzik ekleyip yardırıyorlar. Benim görüşüm bu ne bir müzik,söz kalitesi ne de ortada bir sanat var bana göre.

Şunu da bırakayım şuraya kulaklarınızın pası gitsin.

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    tahmin ettim hocam. ben de evden çıkmadan önce metin kesmiştim
    geçen gireyim de oyun pvp gibi olmuş. ama hala oyuncu var, illa ortam vardır yani. tabii para yatırmak gerekiyor yoksa zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

tahmin ettim hocam. ben de evden çıkmadan önce metin kesmiştim
    geçen gireyim de oyun pvp gibi olmuş. ama hala oyuncu var, illa ortam vardır yani. tabii para yatırmak gerekiyor yoksa zor
    O müziği felan çok özledim hocam ya. Ama dediğin gibi para lazım. Oyuna kafayı takip hayatı atlamakta istemiyorum. Ask sevgi varken oyunda çoluk çocukla tilt olmak istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Ben genel yazdım senin için olan kısmı şuydu hani diyorsun ya işte çocuklar dislike atmış Killa Hakan orta parmak çekiyor vs vs

Şu özenti twitter da takılan ota boka sallayan o...ç..ları varya kimsenin aslında onları s..klediği yok bazıları aynı bu chpli ak partili troller gibi bir kişi 9489484 tane hesap kullanıyor adama sürü psikolojisi gibi sallıyolar o yüzden adam hala saygın biri zaten öyle olmasaydı Cartel ve Ceza ile MTV listelerini ki o dönem yurt dışında ki Türkler için sıkıntılı dönem sallamazdı listeyi yani daha gecen hafta MTV te röportaj verdi yine mesela

Killa Hakan her zaman böyleydi yeni bir şey değil ma asla saygısız ve yalancı sahtekar değildir yanlış anlaşılmasın adamın mizacı bu

O yüzden bende Killa Hakan Abimizin dediği gibi saygıya saygı kurdurmuş p.ç kurularına da ..|..

Killa Hakan abinin en son tv100 de verdiği röportaj tadında programa bak okan abi nin yaptığı program bir de twitter aleminin çok sevdigi norm minderin okan abiyle yaptığı röportaj tadında programa bak taşlar net oturur sende de, yani ikisini de izle bi iki kişiliğe de bak bence karar ver bir tarafta

Twitter instagram da ki oçelerin hayran olduğu pohpohladığı Minder diğer tarafta Killa Hakan baba

Vesselam

Edit: İmla hataları olabilir mobilden zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 22 Eylül 2019; 22:17:39 >

• Kötüydü devam ediyor şaşırtmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düşünsene oğlun büyüyüp killa hakan norm ender falan dinliyor forumlarda killa hakan ı savunan konular açıyor. aboov
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

düşünsene oğlun büyüyüp killa hakan norm ender falan dinliyor forumlarda killa hakan ı savunan konular açıyor. aboov
    Göreceli bir şekilde kötü bir durum olabilir, fakat deforme bir surata sahip olmak, kuzenine aşık olup da kuzenini başka bir erkeğe göz göre göre kaptırmak kadar acıklı değildir bence.
  • Yani ismine kendi tercihiyle "Killa" koyan birine üzülmek de ne bileyim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.