Şimdi Ara

Killa Hakan'a çok üzülüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam en başından beri ilkokul seviyesinde söz yazsa da eskiden bir saygınlığı vardı, başarısız olsa da Ceza, Massaka, Dr. Fuchs gibi isimlerle birlikte Türkiye'de rap müziğin babalarındandır, 36 Boys'un saygıdeğer bir üyesidir, hatta çetenin belgeselinde Killa Hakan baş roldeyken Massaka bile çete olayları yaşanırken yaşı küçük olduğu için konuşmamıştır.

Killa Hakan'ın müziği kötü olsa da taa o zamanlar hip-hop kültürünü Türkiye'ye getirdi, şimdiki çakma rapçiler hip-hop kültüründen bir haberken graffiti, break dance'in kitabını yazdılar, çetesiyle birlikte dazlakları püskürttüler.

Rap müziğe bu denli katkı sağlayan bir adam daha sonra Ben Fero ve Ezhel'e yaranacağım diye saçma sapan videolar çekmeye başladı; kameraya gard almak, saygıdan bahsedip millete küfür etmek, 40 yaşında koskoca adamın orta parmak çekmesi vb., haliyle rap müziği yeni yeni dinlemeye başlayan çocukların bile dalga konusu oldu, ki haklılar da.

Daha sonra ise ''Fight Kulüp'' isimli şarkısını Norm Ender'in dissinden biraz sonra çıkartıp daha da dalga konusu oldu, ''köpürürsün gluk gluk burası merkez fight kulüp'' sözlerini yazdığı için iyice çocukların oyuncağı oldu zaten, gerçi bu konuda pek bir suçu yok, zira Norm Ender iyi bir planlama yaptı, o şarkıdan sonra ne çıkarırlarsa çıkarsınlar re-diss olarak algılanacaktı, fakat sözler gerçekten rezaletti.

Yapması gereken garip garip videolar çekmeden bir programa vb. konuk olup veya internet üzerinden Ben Fero ve Ezhel ile düet yaptığı için eleştirenlere seviyeli bir cevap vermekti, fakat garip garip videolar çekip kendi kendini rezil etti.

Şu an bile Twitter'dan millete sövmeye devam ediyor, bir videoda kafama beyzbol sopası yedim demişti, sanırım kafasına aldığı darbe sonucu böyle garip davranmaya başlamış, zira eski Killa Hakan yapmazdı bunları.

Bitirmeden ise şunu söylemek isterim ki; garip garip, komik hareketleri olsa da, müziği kötü olsa da Killa Hakan, Türkçe Rap'e en çok katkı sağlayanlardandır.

• Adam zaten sorunlu, çok çok bariz, önceden programlara çıkmadığı, röportaj yapmadığı için kimse bilmiyordu. Varoş, lümpen, argo bir ağzı var, olmamış şeyleri kafasında senaryo kurarak ona göre hareket ediyor. Ben Fero, Ezhel, Khontkar gibi insanları dinleyen insanın müzik zevki de, IQ’su yoktur.
  • Adam zengin Almanya gibi gelişmiş bir ülkede yaşıyor. Onun sana acıması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

Adam zengin Almanya gibi gelişmiş bir ülkede yaşıyor. Onun sana acıması lazım
    Acıdığımı söylemedim ki nerenle okuyorsun konuyu? acımak ile üzülmek bambaşka şeyler; üzüldüğüm şey adamın en saygı duyulan rapçilerden ortaokul çocuklarının makara konusu olan bir karaktere dönüşmesi, bunun dışında güzel bir hayat yaşadığı bariz zaten, fakat piyasadaki konumu sarsılmış durumda.
  • Manevi anlamda acıyor.
  • Killa hakan adamdır. Fox tv de trde hiphop kültürü hakkında konuştu. Almanyada boe b ile kültürü nasıl trye getirdiklerini anlattı. Daha sonra cartelin doğuşu vs vs. Killa hakan adamdır net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Acıdığımı söylemedim ki nerenle okuyorsun konuyu? acımak ile üzülmek bambaşka şeyler; üzüldüğüm şey adamın en saygı duyulan rapçilerden ortaokul çocuklarının makara konusu olan bir karaktere dönüşmesi, bunun dışında güzel bir hayat yaşadığı bariz zaten, fakat piyasadaki konumu sarsılmış durumda.

Alıntıları Göster
    Özel bir sevgi besliyorsan üzülmen normal. Ben de Sneijder garson olunca üzülmüştüm
  • butthurt tan dolayı dün abi diye salya akıttığınız heriflere ne cabuk sırt döndunuz ya. kudurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tolga Zengine Hayranlığım var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Killa hakan adamdır. Fox tv de trde hiphop kültürü hakkında konuştu. Almanyada boe b ile kültürü nasıl trye getirdiklerini anlattı. Daha sonra cartelin doğuşu vs vs. Killa hakan adamdır net.
    Ah Killa Hakan ah, kültürü Türkiye'ye getiren adamdan şu videoyu çeken adama evrildi;

• rap dinleyen adam orta parmağa laf ediyor. kardeş sen yıllardır ne dinledin ? hiç mi dinlediğin şeyi anlamadın
  • arabanı tararım akıllara zararım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ah Killa Hakan ah, kültürü Türkiye'ye getiren adamdan şu videoyu çeken adama evrildi;
    https://twitter.com/Killa_Hakan_36/status/1153625407238877185

Alıntıları Göster
    evrilme falan yok bu adam hep böyleydi zaten. dinlediğiniz şeyi bilmediğiniz sadece dinliyorum yaa diye ortamlarla hava atmak için kulak kabarttığınız için garip geliyordur size sosyal medya sayesinde birebir adamı görünce

• Adam zaten sorunlu, çok çok bariz, önceden programlara çıkmadığı, röportaj yapmadığı için kimse bilmiyordu. Varoş, lümpen, argo bir ağzı var, olmamış şeyleri kafasında senaryo kurarak ona göre hareket ediyor. Ben Fero, Ezhel, Khontkar gibi insanları dinleyen insanın müzik zevki de, IQ’su yoktur.

• quote:

https://twitter.com/Killa_Hakan_36/status/1153625407238877185

Alıntıları Göster
    Boe b vefat etmeseydi. Trde rapin zirvesiydi. Cartel ceza vs herkesten önce boe b vardı. Hatta ekşide yazilanlara göre almanda killayi hapisten çıkarmış. Bu işin ilk adamı boe b. Hepimizin abisidir.

• birader edebiyat mı okuyosun bu ne her konu ansikloped igibi
  • avatara gel yazdığına bak. zenciler küfür edince parmak yapınca cok kool. killa yapınca 40 yaşında adam

yemin ediyorum türkiye rap muzik kitlesi kadar kanser bir kitle başka hiç bi yerde hiç bir konuda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

rap dinleyen adam orta parmağa laf ediyor. kardeş sen yıllardır ne dinledin ? hiç mi dinlediğin şeyi anlamadın
    Birader sen arızalı falan mısın yoksa en iyi ihtimalle troll müsün?

Geçen susamam konusunda da kudurun yazmıştın, arlanmamışsın, bu konuda da kudurun yazmışsın, ortaokullu falan mısın?

Ben orta parmağa mı laf etmişim? büyük ihtimal en son okuduğun ve bitirdiğin kitap cin ali olduğu için okuduğunu anlayamamışsın, adam isterse çıkıp 6ix9ine gibi kiralık katil tutup başka bir rapçiyi vurdurtsun, bundan dolayı adama kin beslemem zira rap dünyası hep böyle karanlık olmuştur.

Benim laf ettiğim şey adamın kameraya gard almak gibi saçmalıklar yapması, yaşına uygun davranmayıp ''aha şu direk sana girsin'' diyen liseliler gibi garip garip hareketler yapması, kameraya gard alan birisini kim ciddiye alır ki?

Butthurt demişsin, dün abi dediğiniz adamlara sırt dönmek demişsin, bunların hepsi susamam konusunda seni yerin dibine soktuğum için beslediğin kinin acılı bir şekilde dışarı vurulmuş hali, kontrolünü öylesine kaybetmişsin ki 3 ayrı mesaj yazmışsın, sakin ol sana zarar vermeyeceğim, gerçekleri söylüyorum sadece.

Killa Hakan zaten eskiden beri böyle bir adamdı, fakat sen Massaka'nın, Ceza'nın, Dr. Fuchs'un kameraya gard alıp video çektiğini gördün mü? hayır çünkü adamlar kendilerini küçük düşürecek cevaplara değil, rap müziğin doğasına daha uygun cevaplara başvuruyorlar.

Bir daha da mümkünse beni rap müziği dinliyorum diye gezmekle, ortamlarda kulak kabartmakla suçlama, rap müzik dünyası hakkında bildiklerimi ortaya dökersem, içinde ''kudurun, kudurun kudurun'' dizelerinden başka bir şey geçmeyen o kafan mavi ekran verir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 22 Eylül 2019; 21:51:52 >

• quote:

Geçen susamam konusunda da kudurun yazmıştın, arlanmamışsın, bu konuda da kudurun yazmışsın, ortaokullu falan mısın?

Ben orta parmağa mı laf etmişim? büyük ihtimal en son okuduğun ve bitirdiğin kitap cin ali olduğu için okuduğunu anlayamamışsın, adam isterse çıkıp 6ix9ine gibi kiralık katil tutup başka bir rapçiyi vurdurtsun, bundan dolayı adama kin beslemem zira rap dünyası hep böyle karanlık olmuştur.

Benim laf ettiğim şey adamın kameraya gard almak gibi saçmalıklar yapması, yaşına uygun davranmayıp ''aha şu direk sana girsin'' diyen liseliler gibi garip garip hareketler yapması, kameraya gard alan birisini kim ciddiye alır ki?

Butthurt demişsin, dün abi dediğiniz adamlara sırt dönmek demişsin, bunların hepsi susamam konusunda seni yerin dibine soktuğum için beslediğin kinin acılı bir şekilde dışarı vurulmuş hali, kontrolünü öylesine kaybetmişsin ki 3 ayrı mesaj yazmışsın, sakin ol sana zarar vermeyeceğim, gerçekleri söylüyorum sadece.

Killa Hakan zaten eskiden beri böyle bir adamdı, fakat sen Massaka'nın, Ceza'nın, Dr. Fuchs'un kameraya gard alıp video çektiğini gördün mü? hayır çünkü adamlar kendilerini küçük düşürecek cevaplara değil, rap müziğin doğasına daha uygun cevaplara başvuruyorlar.

Bir daha da mümkünse beni rap müziği dinliyorum diye gezmekle, ortamlarda kulak kabartmakla suçlama, rap müzik dünyası hakkında bildiklerimi ortaya dökersem, içinde ''kudurun, kudurun kudurun'' dizelerinden başka bir şey geçmeyen o kafan mavi ekran verir :)

Alıntıları Göster
    Okumayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Boe b vefat etmeseydi. Trde rapin zirvesiydi. Cartel ceza vs herkesten önce boe b vardı. Hatta ekşide yazilanlara göre almanda killayi hapisten çıkarmış. Bu işin ilk adamı boe b. Hepimizin abisidir.

Alıntıları Göster
    Şimdi fanboylar kızacak ama, zamanında Boe B'in sırtladığı Türkçe Rap; Ezhel, Ben Fero gibi tiplere kaldı.
  • quote:

Şimdi fanboylar kızacak ama, zamanında Boe B'in sırtladığı Türkçe Rap; Ezhel, Ben Fero gibi tiplere kaldı.

Alıntıları Göster
    Malesef öyle dostum. Boe b 2000de vefat etmeseydi. Şuan rap böyle değildi. R.i.p boe b

• quote:

Alıntıları Göster
    uff feci butthurt varmış sende, zira ne seni ne susamam konusunu hatırlıyorum, geçmiş olsun.

neyse op temsili, wasp housewife sanırım 40 yaşında adam küfür ediyor, kameraya gard alıyor QQ

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.