Şimdi Ara

Kilitli ekran donması (ios7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphone 4s ios 7 kullanıcısıyım. sık sık telefon kilitli ekrandayken donuyor. kilidi açmak için slaytı kaydıramıyorum ve telefonu resetlemek zorunda kalıyorum.

ios 7 ye geçmeden öncede arama geldiğinde cevaplamak için bazen slayt kaymıyordu telefonu meşgule atmak zorunda kalıyordum.

galiba ios7 den kaynaklanıyor ama sanırım bu sorunu herkes yaşamıyor ?

• 4s kullanıyorum dediğiniz gibi sıkıntı yok hani 1 kac biseyi saymassak mükkemmel güzel değişiklik olmuş.Tabi bu benim fikrim.

Restore yapmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5 kullaniyorum arada banada oluyor.Reset atinca duzeliyor.Ozellikli telefonla cok mesajlasirken oluyor.Kamerayi falan aciyorum fakat baska hic bir yere tiklanmiyor

• Restore etmenizi oneririm yazilimsal hatalara bire bir cozum

• quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Restore etmenizi oneririm yazilimsal hatalara bire bir cozum

ama restore la birlikte tüm bilgiler uçacak. kesin çözüm olduğunu bilsem uğraşmaya değer ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusa+

quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Restore etmenizi oneririm yazilimsal hatalara bire bir cozum

ama restore la birlikte tüm bilgiler uçacak. kesin çözüm olduğunu bilsem uğraşmaya değer ama ...

Bilgiler icin icloud yada itunes yedeklemesini kullanabilirsiniz..

• yaptık bakalım inşallah düzelir. teşekkür ederim ilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende iphone 4 kullanıyorum hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım

• 4s kullanicisiyim kilit ekraninda degil fakat resimlerimde takilip kaliyor dokunmatik hic bi sekilde calismiyor cikip girmem gerekiyor ios 7 ye gecince oldu ayni sorunla karsilasan var mi yoksa garantiye gondericem cihazi

• restore yapmanızı tavsiye ederim. sağolsun @jarath ın önerisiyle denedim ve sorundan kurtuldum.
  • İphone 4s bazen ekran kararıyor ses geliyor fakat görüntü olmuyor reset atıcada kilidi açmak için kaydırın yazsı kırmızı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

İphone 5 kullaniyorum arada banada oluyor.Reset atinca duzeliyor.Ozellikli telefonla cok mesajlasirken oluyor.Kamerayi falan aciyorum fakat baska hic bir yere tiklanmiyor

http://youtu.be/c9S4_PzsrhA

Bunun gbi birsey mi ? Eski telimde 2 kez oldu servise verdim simdi yenisini verdiler ama yenisindede oluyor ozellike cok mesajlastiktan sonra ekrani kapatip ve herhangi bir bildirim geldiginde acamiyorum cozemedim gitti sormadgm yer kalmadi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ScampDH

4s kullanicisiyim kilit ekraninda degil fakat resimlerimde takilip kaliyor dokunmatik hic bi sekilde calismiyor cikip girmem gerekiyor ios 7 ye gecince oldu ayni sorunla karsilasan var mi yoksa garantiye gondericem cihazi

http://youtu.be/c9S4_PzsrhA

Bu videoyu gecenlerde bn cektim ayni sorun oldu fakat cihaz degisimden sifiri gldi ama gordgnuz gbi aynisi oldu ??

• Nasıl donar iPhone
  • Ustelik 0 sihaz !

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇalKekeÇal

İphone 4s bazen ekran kararıyor ses geliyor fakat görüntü olmuyor reset atıcada kilidi açmak için kaydırın yazsı kırmızı oluyor

restore edin hocam 4s kullanıcısıyım karşılaşmadım daha önce öyle bir sorunla.
  • İp4S i 6.1.3 de bıraktım bence İos 7 4 serisinde kullanılmamalı
  • Konu hortlamış olacak ama aynı sorundan bende muzdaribim 4s 7.1.2 jb li kullanıyorum ve dışarıda iken arama veya mesaj geldiğinde kaydırarak açamıyorum.kayıyo hafif fakat tekrar eski konumuna geri dönüyor bildirim jb ile düzeltebilir miyim ?
    Dip not: Çok enterasan aynı sorunu evde hiç yaşamıyorum dışarıya çıktığımda yaşıyorum hep evde o kadar mesajlaşırım telefonla görüşürüm hiç takılma olmuyor şaka gibi
  • ayni sorun bende de vardi,hareketi azalt paralaks efektini aktif hale getirin butonu sola surukleyin sorun %99 cozulecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

ayni sorun bende de vardi,hareketi azalt paralaks efektini aktif hale getirin butonu sola surukleyin sorun %99 cozulecektir.

hocam zaten hareketi azalt efekti aktif durumda idi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.