Şimdi Ara

KİLİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaziyi okumadim lakin benim hatun su aralar maddi sikintida oldugumu biliyor, zaten cok gorusemiyoruz ama caktirmadan da olsa hesabi oduyor, bazen surpriz olsun diye bana kitap aliyor falan. İlle maddi zarar verecek diye bi kanun yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

elizabete devam diyosun

Kişiliğini belli ettin..Sevgili demek Sex mi demek.1 ay sonra hemen dudaklarına saldırmak mı demek.İşte senin gibiler için yazdım bu yazıyı..

Israrla elizabet yani
  • Şuana kadar tek sevgilim oldu iyikide oldu çünkü nasıl bir duygu olduğunu öğrendim. Birşey hariç herşeyi yaşadık iyiydi de sonra yürümedi ayrıldık. Ama şuanda sevgilim olsun hem istiyorum hem istemiyorum.

İsteme nedenim: Daha çok erkeksi duygular

İstememe nedenim: Şuanda para bana zor yetiyor birde sevgilim olursa iyice ayvayı yiyeceğiz.

20'sinden sonra birileriyle çıkma işine ne diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

1-İlişkideki partnere bağlıdır. (Bu denilen yaşlarda bu doğru partneri bulma ihtimaliniz %5 kadardır.)

2-Normal arkadaş olarak takılabileceğim biriyle neden sevgili olayım ki? Normal arkadaşım olarak bir kızla sinemaya da gidebilirim,

birlikte gezmeye,tatile de giderim.Sonuçta cinsellik amacı gütmüyorsam onları ''SEVGİLİ'' kelimesi yerine

''arkadaşlık'' kelimesi içinde de yaşayabilirim.Boşuna ''SEVGİLİ'' sözcüğünün sorumluluk ve ağırlığını çekmem.

3-Bu yazılanları sevgiliniz olmayan bir kıza duymak ve onla yaşamak daha da beter bir durum.

4-Ben bir kızla konuştum.Açıkça kıza erkek arkadaşlarını ve sana ilgi gösteren erkekleri kullanıyorsun dedim.

O da yakınlığımıza dayanarak bana şunu söyledi:

''Benim suçum değil.Sonuçta o zeki olup kendini kullandırmasaydı''

Arkadaşın dediği 15-20 yaş grubundaki kızların %95'inin zihniyeti bu.

Bakınca suçlamıyorum çünkü bizde de suç var.Onlar yerinde bende olsam şöyle bir kız olsa kullanırım:

-Benim dediğimi iki etmese

-Gel dediğim de gelse,git dediğimde gitse

-Bana hem maddi hem manevi değeri olan hediyeler verse (Hem duygu hem ego tatmini)

-Öl desem ölse.

-Ona kötü davrandığım da bile benim için delirse.Sensiz yapamam dese.Hatalı olsa bile o özür dilese.

Bunun gibi şeyler yapan bir kız bulsam bende kullanırım böyle düşünce belki kişiliğimden dolayı yapamam.

Bunları nasıl elde ettim.Seviglim mi oldu? Hayır çevrem de gözlemlediklerim ve sevgilisi olan kız-erkek arkadaşlarımla konuşmam

sonucu elde ettiklerim.

Bizim erkeklerde de az olsa da %95lik kızlar gibi davrananlar var.

Şunu da ekleyeyim:

Sevgilisine trip atan bir kız arkadaşımla konuştum.

Kıza durumu anlattım.Böyle olabilir,belki o da öyle olsun istiyordur ama ailevi ya da geleceği ile ilgili sorunları olabilir dedim.

Kızın bana verdiği cevap:

'' Haklısın ! Ama benle çıkmak kolay bir şey değil.''

Yani şu sizin çıktığınız ve ya çıkmak için can attığınız kızların %95'i bu zihniyette.

%95 gibi bir yüzde vermek için yapman gereken şu: 20 tane normal kız arkadaşın olacak. 20'siyle de çok yakın olup böyle konuları konuşabilceksin. Bu şartları sağladığını düşünmüyorum. Kafadan yüzde sallama

..

• Ne yazık ki televizyondaki diziler okullardaki durum milleti böyle olmaya sevk ediyor. Adam sevgilisini koluna takıyor geziyor sinemaya gidiyor millet bakıp özeniyor. Tanıdığım birçok kişi baba parasıyla geçiniyor ama sevgilisiyle yaptıklarını görseniz sanırsınız babası milyarder. Böylelerinin çoğuda ayrılıyor. Yıllarca

toplumu düzeltmek kolay olmaz hatta daha da bozuluyor toplum

• Sevgili kavramının karşılığı sizin sevdiğiniz şeklinde ise büyük çoğunluğunda haklısınız fakat sizi seven ile sevgili durumu oluyorsa bu durum her iki tarafın da yararına oluyor.

Örnek vereyim 2 yıl ilgi gösterip sevdiğim kız başka erkekler peşinde koştuktan sonra ayrıldım ve beni 1 yıl boyunca takip eden ve ona gitmemi bekleyen biri ile ciddi arkadaşlık kurdum. Bu süre zarfında eski kız arkadaşım çok peşimden koştu ama bana değer verenin yanında kaldım. Okulumun son 5 ayında yalnızca devletin kredisini çektiğim halde bana her ay cebinden çıkarıp 200 lira veren bir sevgilim vardı. Onun durumu kötü olunca da sürekli ben yardım ettim. Şu an 5. yılımızı yaşıyoruz ve ailesi ile tanıştığım konu dahi vardı. Nasipse Şubat'ta askere gittiğimde maaş alamayacağım ve aylık belli bir miktar parayı yine o karşılayacak. Nasipse de yazın evlilik olacak.

Arkadaşlık kuracağınız kişileri titizlikle seçerseniz eğer pişmanlığınız o kadar azalır ve unutmayın her iki taraf da eleştiriye açık olmadıktan sonra o ilişki kolay kolay yürümez

• pursuitt kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunu nasıl değerlendirdim dersek basit.

Kendi çevremdeki kızların ilişkilerine baktım.

20 tane kıza baktım yaklaşık yani hepsi ile konuşmadığım gerçek ama bunun yanında gözlem de yaptım.

Çoğu kızla da açık açık konuştum çevremde konuşabileceğim yakınlığa sahip 2 tane de aklımda iz edeni yazdım hatta.

Dediğim gibi çevremde 20 ilişkiden 19'u da bitiyorsa bir sebep vardır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam ben bunu nasıl değerlendirdim dersek basit.

Kendi çevremdeki kızların ilişkilerine baktım.

20 tane kıza baktım yaklaşık yani hepsi ile konuşmadığım gerçek ama bunun yanında gözlem de yaptım.

Çoğu kızla da açık açık konuştum çevremde konuşabileceğim yakınlığa sahip 2 tane de aklımda iz edeni yazdım hatta.

Dediğim gibi çevremde 20 ilişkiden 19'u da bitiyorsa bir sebep vardır değil mi?

Elbet nedeni vardır da senin dediğin nedenden olması %100 değil ki. Seni çürütmeye çalışmıyorum yanlış anlama. Çoğu kız böyle evet. Böyle yüzde vermek saçma gelir ve gıcıklık yaparım böyle kişilere

..

• Bir erkek ne kadar zenginde olsa işi gücü de olsa hovardalığını yapmadan evlenmemeli.Çapkınlık yapmayanlar istisna.Herşeyin paran pulun tamam işin gücün var ama o bekarlığı yaşamamışsan evliliğinde sorun çıkar.Çünkü içinde olan bir şey ve sen onu yapmadan evlenmişsin.Hovardalık dediğimi illah kızlarla bişey olarak algılamayın.Gezmek tozmak içmek arkadaşlarıyla özgürce seyahat etmek tura çıkmak.Yani nebileyim önce aklınızdaki hayalinizdeki şeyleri doya doya yaşayın sonra evlenin.Bazı şeyleri eşinlede yapabilirsin ama o bekarlıktaki özgür tadı alamazsın.Türk insanı olarak malesef hedefimiz okul bitirip iyi bir iş bulup evlenmek olduğu için kendimizi pek düşünemiyoruz

• Yaşın kaç bilmiyorum + kusura bakma da senin için geçmiş biraz.Hani 20 yaş altı için hak verdim hadi, bir derece uğraşmasan da en azından kaderine denk geleni ters çevirmek garip olurdu mesela.Onu ben yapmadım, şu anda gayet iyiyim.Önceki çevirmediklerim için pişman oldum mu, evet.Ama şu anki için hiç değilim mesela.Özellikle 15-20 yaş arasında başlayan/devam edenler için yorum bile yapmıcam ne diyorsunuz Allah aşkına Şurdan 2 sene öncesine kadar bile tam anlamıyla etrafımdakileri kavrayabiliyor muydum emin olamadım bi şu anda.Zaten zaman ilerledikçe insan her şeyi daha iyi anlıyor, değer verdiği şeyler değişiyor, genişliyor ve büyüyor.İçiniz de ölmediyse eğer; sevginiz, gücünüz, umudunuz ve hırsınız sadece size değil herkese, hatta tüm dünyaya yeter.Bence senin titreyip kendime gelmen gerekiyor biraz Hem ayrıca yanındaki biri (bak karşındaki demiyorum sadece, yanındaki diyorum) mutsuz, huzursuz, morali bozuk olursa kim olursa olsun seni de etkiler.Eğer bu kişi etrafındaysa hep.Etkilenmemen mümkün değil.Değer verip önemsiyorsan sebebini öğrenip çözmeye çalışırsın.Bazı basit şeyleri kafanızda şöyle kompleks hale sokmayın arkadaşlar, lütfen.Kendim uzun süre çok yaptım ondan diyorum.
    Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 30 Kasım 2014; 5:43:46 >

• yav he he ...... yav he he ........ gif.

sevgilisiz dünya eksiktir.ayıp olmadıkça sevgili bir gerekliliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Sevgili kavramının karşılığı sizin sevdiğiniz şeklinde ise büyük çoğunluğunda haklısınız fakat sizi seven ile sevgili durumu oluyorsa bu durum her iki tarafın da yararına oluyor.

Örnek vereyim 2 yıl ilgi gösterip sevdiğim kız başka erkekler peşinde koştuktan sonra ayrıldım ve beni 1 yıl boyunca takip eden ve ona gitmemi bekleyen biri ile ciddi arkadaşlık kurdum. Bu süre zarfında eski kız arkadaşım çok peşimden koştu ama bana değer verenin yanında kaldım. Okulumun son 5 ayında yalnızca devletin kredisini çektiğim halde bana her ay cebinden çıkarıp 200 lira veren bir sevgilim vardı. Onun durumu kötü olunca da sürekli ben yardım ettim. Şu an 5. yılımızı yaşıyoruz ve ailesi ile tanıştığım konu dahi vardı. Nasipse Şubat'ta askere gittiğimde maaş alamayacağım ve aylık belli bir miktar parayı yine o karşılayacak. Nasipse de yazın evlilik olacak.

Arkadaşlık kuracağınız kişileri titizlikle seçerseniz eğer pişmanlığınız o kadar azalır ve unutmayın her iki taraf da eleştiriye açık olmadıktan sonra o ilişki kolay kolay yürümez

• Züğürt tesellisi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.