Şimdi Ara

KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Ocak 2016; 16:08:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle
  • okumadim ama baslik herseyi aciklamak icin yeterli

• elizabete devam diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

elizabete devam diyosun

Kişiliğini belli ettin..Sevgili demek Sex mi demek.1 ay sonra hemen dudaklarına saldırmak mı demek.İşte senin gibiler için yazdım bu yazıyı..

• Güzel yazmışsın bastım artıyı

• Bir kadının erkeğe verebileceği tek şey cinsellik bence onun haricinde erkeğin kadına ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Dönmeyen Kapı Kilidi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Orijinalden alıntı: Zamyatin

elizabete devam diyosun

Kişiliğini belli ettin..Sevgili demek Sex mi demek.1 ay sonra hemen dudaklarına saldırmak mı demek.İşte senin gibiler için yazdım bu yazıyı..

1 ay sonra dudaklara yapışmak için çok geç kardeşim
    ikinci kovalamayacıksın kızın popişini kaldırmayacaksın
    vur kaç yapacaksın

sex yoksa niye sevgili olalım, sex olmasaydı halı saha yaptığım pampalarımdan ne farkı kalırdı kızın
  • Yav he he

• Bunların kız kardeşi yok herhâlde.

• Katılmıyorum maddi zaradir tamamda duygusal açıdan insani tamamliyor ozelliklede gercekten sevdiginiz biriyse

• Beyniyle düşünemeyenler için güzel yazı.
  • okuyun çalışın para sahibi olun, o vakit geldiğinde siz kendinize uygun eş seçeceksiniz, kızlar size yaranmaya çalışacak, prensiplerinize uygun birisiyle birlikte olursunuz sizin sözünüz geçer, aşk meşk geçin bunları, bu devirde para güçtür, kadınlar da güce tapar bunu bilin.
  • sonra niye bakire düzgün kız yok tabi olmaz
  • Sevgilim yok
  • 1-İlişkideki partnere bağlıdır. (Bu denilen yaşlarda bu doğru partneri bulma ihtimaliniz %5 kadardır.)

2-Normal arkadaş olarak takılabileceğim biriyle neden sevgili olayım ki? Normal arkadaşım olarak bir kızla sinemaya da gidebilirim,

birlikte gezmeye,tatile de giderim.Sonuçta cinsellik amacı gütmüyorsam onları ''SEVGİLİ'' kelimesi yerine

''arkadaşlık'' kelimesi içinde de yaşayabilirim.Boşuna ''SEVGİLİ'' sözcüğünün sorumluluk ve ağırlığını çekmem.

3-Bu yazılanları sevgiliniz olmayan bir kıza duymak ve onla yaşamak daha da beter bir durum.

4-Ben bir kızla konuştum.Açıkça kıza erkek arkadaşlarını ve sana ilgi gösteren erkekleri kullanıyorsun dedim.

O da yakınlığımıza dayanarak bana şunu söyledi:

''Benim suçum değil.Sonuçta o zeki olup kendini kullandırmasaydı''

Arkadaşın dediği 15-20 yaş grubundaki kızların %95'inin zihniyeti bu.

Bakınca suçlamıyorum çünkü bizde de suç var.Onlar yerinde bende olsam şöyle bir kız olsa kullanırım:

-Benim dediğimi iki etmese

-Gel dediğim de gelse,git dediğimde gitse

-Bana hem maddi hem manevi değeri olan hediyeler verse (Hem duygu hem ego tatmini)

-Öl desem ölse.

-Ona kötü davrandığım da bile benim için delirse.Sensiz yapamam dese.Hatalı olsa bile o özür dilese.

Bunun gibi şeyler yapan bir kız bulsam bende kullanırım böyle düşünce belki kişiliğimden dolayı yapamam.

Bunları nasıl elde ettim.Seviglim mi oldu? Hayır çevrem de gözlemlediklerim ve sevgilisi olan kız-erkek arkadaşlarımla konuşmam

sonucu elde ettiklerim.

Bizim erkeklerde de az olsa da %95lik kızlar gibi davrananlar var.

Şunu da ekleyeyim:

Sevgilisine trip atan bir kız arkadaşımla konuştum.

Kıza durumu anlattım.Böyle olabilir,belki o da öyle olsun istiyordur ama ailevi ya da geleceği ile ilgili sorunları olabilir dedim.

Kızın bana verdiği cevap:

'' Haklısın ! Ama benle çıkmak kolay bir şey değil.''

Yani şu sizin çıktığınız ve ya çıkmak için can attığınız kızların %95'i bu zihniyette.

• erkek ve kadın bir dişlinin çarkları gibidir birbirini tamamlar,milyonlarca belki milyarlarca yıl önceden gelen genlerimize kazınmış birşey bu,yemek yemek su içmek gibi sevmek sevilmek de temel bir ihtiyaç,buarada evleneceğin insanı flört etmeden tanıyamazsın,flört etmemek anormal olan.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Oyle bir dunya yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

okuyun çalışın para sahibi olun, o vakit geldiğinde siz kendinize uygun eş seçeceksiniz, kızlar size yaranmaya çalışacak, prensiplerinize uygun birisiyle birlikte olursunuz sizin sözünüz geçer, aşk meşk geçin bunları, bu devirde para güçtür, kadınlar da güce tapar bunu bilin.

+1 Bitti
  • JustClark kullanıcısına yanıt
    Hangi dünya yok.

Kızla arkadaş gibi takılma mı?

Çok rahat sevgili bulacak tipiniz ve ortama sahipseniz.Olabilir.

Normal kız arkadaşınız yoksa çevrenizde ona bir şey diyemem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.