Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu'ndan Ankara'daki patlamaya ilişkin açıklama !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtilen patlamaya ilişkin açıklama yaptı.
    Kılıçdaroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
    "Yazık günah bu ülkeye: defalarca söyledim yine söylüyorum. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, hepimizin terörü ortak lanetlemesi lazım. Tükiye'nin hak etmediği tabloyu zorla dayatmaya kimsenin gücü yetmez. Biz teröre lanet okuyacağız, mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin acıya ve kana bulaştırılması bizim hak etmediğimiz bir tablodur.
    Üzgünüm, üzüntülüyüm. Bugün tüm etkinliklerimizi erteliyoruz. Buradan Ankara'ya geçeceğim ve yetkili organlarımızı toplayacağız. Tablonun netleşmesini de bekliyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızı süratle olay yerine gönderdim. Gelen rakamlar iç açıcı değil. 2 canlı bombadan söz ediliyor.

Bugün özel bir suçlama getirmek istemiyorum ama Türkiye böyle mi yönetiliyor. Biz beraberce huzur içinde yaşayabiliriz. Neden gencecik insanlarımız teröre kurban gitsin. Biz huzur içinde yaşayabileceğimiz bir ülke istiyoruz. Dayatmayı terör noktasına taşımak hangi vicdanın kabul edeceği bir şeydir. Terörü bitirmek istiyoruz diye şunu yapacağız desinler, açık çek veriyoruz destek veririz. Ne istiyorsanız yapmaya hazırız.

Analar ağlamasında demek lafla olmuyor. Bütün siyasi partilerin terör konusunda amasız hareket etmesi gerekiyor. Teröre karşı onurlu ve dik bir duruş sergilemeliyiz. Yazık, günah çocuklarımız ölüyor. Barış istemek ne zamandan beri suç olmaya başladı. Ortadoğu'da başladı, Türkiye'ye geldi. Şimdi ben konuşmayım da ne yapayım? Demokrasiyi yaşatmak istiyoruz. Ülkeyi yönetenler sabırlı olsun istiyoruz. Neden Türkiye bu halde ne söyleyeyim ben şimdi vatandaşlarıma."

Forumda Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden yapılmaya çalışılan bir algı operasyonu var.Böyle düzgün bir siyasetçinin çözüm odaklı konuşmaları maalesef havada kalıyor,AKP fanatikleri istedikleri yerden bakıyorlar.Konuşmayı dikkatli bir şekilde okumalarını öneriyorum.

• Terorun bitmesi icin ne gerekiyorsa yapacagiz diyor adam. akzekalar pkk sevicisi kk diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IspanakLord -- 10 Ekim 2015; 12:10:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymanberry kullanıcısına yanıt
    Düzgün siyasetçi...

Hemen hükümete sallamış. Kusra bakmayında bu oy için değil diyen insanın zekasından şüphe ederim.

Hepimizin terörü lanetlemesi lazım demiş eyvallah. Be adam neden hersefer olduğu gibi hükümete saldırırsın? Nedir amacın? Bumu düzgün siyasetçi?
  • turkiye boyle mi yonetiliyor kelimeleri bile sirf bu isin chp nin lehine cevirmek icin yaptigi cambazlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR
    Hepimizin terörü lanetlemesi lazım demiş eyvallah. Be adam neden hersefer olduğu gibi hükümete saldırırsın? Nedir amacın? Bumu düzgün siyasetçi?

4 milyon suriyeliyi canlı bomba mıdır, terörist midir bilmeden ülkeye babam mı soktu? uganda hükümetini mi suçlasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

Düzgün siyasetçi...

Hemen hükümete sallamış. Kusra bakmayında bu oy için değil diyen insanın zekasından şüphe ederim.

Hukumet chpye terorist diyince duzgun siyasetci olan olaylar sonucunda dogrudan da olmasa da var olan yonetimi elestiren muhalefet partisi adi ustunde muhalefet partisi duzgun siyasetci olmasin . Bence biraz subjektif bakmayi birakmali siyasetci icin cok başarılı bir açıklama. Hukumetin elinde tum kaynaklar varken mit polis teskilati boyle bir mitingde onlem alinmiyosa ve sen dunya ulkesiyim diye gecinip baskentinde her ne sebeple olursa olsun bomba patliyorsa ilk elestirilecek sey yonetimdir kimse kusura bakmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

turkiye boyle mi yonetiliyor kelimeleri bile sirf bu isin chp nin lehine cevirmek icin yaptigi cambazlik.

Türkiye böyle mi yönetiliyor ? Cevabını veremeyeceğiniz sorularla ilgili tartışmalara girmeyiniz sonra kandırılan taraf siz oluyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

turkiye boyle mi yonetiliyor kelimeleri bile sirf bu isin chp nin lehine cevirmek icin yaptigi cambazlik.

Peki sen söyle ne demeli ? Hükümetin güvenlik zaafiyeti değilde kimin suçu bu ? Haklısın belki senin baban abin amcan bombaladı oraları. Sonuçta nerden bilicek bu millet.
  • quote:

Yok artık. Biri bana bu yorum ciddi değil desin...

Polonya mı suçlu? Yada Norveç başbakanı da bu güvenlik rezaletinden sorumludur. HEP DIŞ GÜÇLER HEP HÜLOĞĞĞ

Şaka gibisiniz.
  • AKP PR timi yine iş başında.

Twitter a bakın klavyeli ümmetçiler yine rt kasıyorlar.

İstedikleri kadar PR yapsınlar.
  • Hükümetin suçu olur mu hiç arkadaşlar. Hepsi chp ve mhpnin suçu. Heil akp!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.