Şimdi Ara

kıl dönmesimi nee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu yasayanlar.kuyruk sokumumu herneyse orada bi şişlik olustu kaşıntı yapıyı ama acı verme felan yokk..bu kıl dönmesimidir acep..kıl dönmesi fotolarına baktımda cok kotu goruntuler var delikli felan bende sadece şişlik varr

• Kıl dönmesi yaşamış ve ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum , büyük ihtimalle kıl dönmesi var çünkü tüm belirtiler onu gösteriyor.İlk önce kaşıntı , sonra sivilce büyüklüğünde şişlik , daha sonra bu çıban büyüklüğüne ulaşır , daha sonra irin akmaya başlar , daha sonrada delikler oluşmaya başlar.

Siz ilk 2 kısmı geçmişsiniz.Dahada ilerlemeden bir genel cerraha gidin.Ne kadar çok gecikirseniz sizin için okadar kötü olacaktır.Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

Kıl dönmesi yaşamış ve ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum , büyük ihtimalle kıl dönmesi var çünkü tüm belirtiler onu gösteriyor.İlk önce kaşıntı , sonra sivilce büyüklüğünde şişlik , daha sonra bu çıban büyüklüğüne ulaşır , daha sonra irin akmaya başlar , daha sonrada delikler oluşmaya başlar.

Siz ilk 2 kısmı geçmişsiniz.Dahada ilerlemeden bir genel cerraha gidin.Ne kadar çok gecikirseniz sizin için okadar kötü olacaktır.Geçmiş olsun.

hmm o zmn kıl dönmesidir buyk ihtimal benimde zaten o bölgede kıl çokk olma ihtimali yüksek heralde peki doktora kontrele gidecemde o bolgedeki kılları kesip bişemi yapsam yoksa gidimi öyle birazda utanıo insan:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek deliğinden kıl çıkması
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanmıyorum ama bi doktora gorun diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs2910 -- 2 Mart 2012; 15:58:53 >
  • ben ameliyat olmuştum kıol dönmesinden.genelde kuyruk sokumunda olur çünkü habire üstüne oturuyoruz ama erken fark etti isen bi cerraha görün.ben artık şişip patladıkdan sorna anladım.ameliyat galiba çözümü 2 haftada adam gibi olursun korkma.aynı gün de yürüyebilmen gerekli.işeme olayı zor oluyo çünkü malı hissetmiyorsun.
  • operasyon geçiren arkadaşa geçmiş olsun.. eğer kıl dönmesiyse evet geçmiş olsun şimdiden, ve mümkün olduğunca erken bir genel cerraha muayene olmanı tavsiye ederim.. kontrol edilir sadece sivilce mi yoksa içinde kıl var mı bakılır.. eğer kıl varsa kılın uzamamış olacağını yani cilt altında kıvrılarak dokular üzerinde geniş alanlar kaplamayacağını düşünürsek küçük bir kesi ve bir iki dikişle kurtulursun.. ilerledikçe alınan doku ve iyileşme süreci uzar.. yer sıkıntılı bir yer olduğu için de ne kadar gecikirsen o kadar sıkıntı yaşarsın ilerde.. geçmiş olsun..

devamlı olarak dik otur, eğik oturmaktan oluyor bu meret
    yaraya zarar vermeden çevresini sürekli olarak traş et, ayna gibi olsun çevresi. yoksa fotolarda gördüğün gibi olur zamanla
    yara kabardığında elinle sıkarak içini boşalt, kıl kümesi varsa çıkart. sonra temiz bir bezle üzerini ört yara kapanana kadar.

şimdilik bunlar aklıma geliyor, çok pis bir olay bu. Tam olarak kurtulmak çok zor, dediğim gibi o bölgeyi temiz tutacaksın ve sürekli olarak tıraş edeceksin. yoksa tekrar tekrar nüksediyor hemen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr._Frodo -- 2 Mart 2012; 16:08:10 >
  • bende ameliyat oldum ayın başında orayı açıp alttan kıl köklerini aldılar ve sacım bile çıktı. ayrıca oraya bi madde koydular oralardan bidaha tekrarlamaz. kristaldi adı sanırım dikiş felanda olmadım 1 gece hastanede yattm

1.5 milyardı herşey dahil. özel hastane ve özel oda.

AYNI GÜN YÜRÜDÜM. OGÜN AGRIMDA YOKTU UFAK VARDI TABİ SONRADA HİÇ OLMADI BASTIRINCA OLUYODU DEDİGİM GİBİ MADDE KOYAN Bİ DOKTORA GİT YOKSA KESİP İÇİNİ ACIP DİKİŞLEMESİNLER.Yanlış olur

popona kıl dökücü krem sür komple veet öneridir. iç dış sureklı yap sonra lazerle oraları temizlet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 2 Mart 2012; 16:08:09 >
  • arkadaşım lütfen bu konuyu ciddiye al ve hemen bir genel cerraha git, utanmaya hiç gerek yok onlar için son derece normal günlük bir olay,doktora ayıp olmaz. ben de senin durumundaydım sürekli salladım gitmedim doktora benimki 1,5 senede çok ilerledi ameliyat oldum ve tam 2ay yatakta yattım:((( sözlerim seni korkutmasın seninki daha balangıç aşaması çok çok basit bir ameliyat sonrası bir iki günde toparlarsın 2 haftaya da tamamen iyileşirsin.doktordan randevu al ve git, geçmiş olsun

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Bu meretten korunma yöntemleri nelerdir arkadaşlar? Tırstım biraz. Sınıftan arkadaş da 2 hafta önce olmuştu kıçının üstüne zor oturuyor ve zor yürüyor.

Dik oturmak ve o bölgeyi temiz tutmak(tüy dökücü krem , lazer epilasyon vs)

Orijinalden alıntı: gs2910

quote:

Kıl dönmesi yaşamış ve ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum , büyük ihtimalle kıl dönmesi var çünkü tüm belirtiler onu gösteriyor.İlk önce kaşıntı , sonra sivilce büyüklüğünde şişlik , daha sonra bu çıban büyüklüğüne ulaşır , daha sonra irin akmaya başlar , daha sonrada delikler oluşmaya başlar.

hmm o zmn kıl dönmesidir buyk ihtimal benimde zaten o bölgede kıl çokk olma ihtimali yüksek heralde peki doktora kontrele gidecemde o bolgedeki kılları kesip bişemi yapsam yoksa gidimi öyle birazda utanıo insan:)

Hayır doktora giderken kılları almanıza falan gerek yok ama illada çekiniyorum derseniz alın bir tüy dökücü krem temizleyip gidin.Eğer ameliyat dersede ameliyattan önce hasta bakıcı seni traşlıyor merak etme Lan ne zor günlerdi be 2 hafta mıçarken acı çektim kıçımda 15-20 tane dikişle. Herneyse sen sen ol geciktirme erteleme git bir genel cerraha ilerlemediyse 2-3 dikişle kurtulursun.

• anladımm cesaretimi toplayıp hemen doktora gitmem lazımmm

Orijinalden alıntı: gs2910

anladımm cesaretimi toplayıp hemen doktora gitmem lazımmm

dostum makatı ve kuyruk sokumunu bi güzel temizle gitmeden oncede bakımını yap cunki gittigin zaman doktur elıne eldiveni giyip bölgeyi tetkik edicek sonradan yüz kızarıklıgı felan zor durum bunlar

quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Bu meretten korunma yöntemleri nelerdir arkadaşlar? Tırstım biraz. Sınıftan arkadaş da 2 hafta önce olmuştu kıçının üstüne zor oturuyor ve zor yürüyor.

Dik oturmak ve o bölgeyi temiz tutmak(tüy dökücü krem , lazer epilasyon vs)

Jiletle temizlesem ve 2 günde bir yıkasam iyi olur mu acep?

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.