S

Teğmen
03 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaslar kardesime niyetle ip5 aldik benim hat uzerinden alirken de ben bir sure vermem diyerek kendi kartimi verip nanoyu aldim yeni kart olarak ucretsiz.. Arizali kart gosterip ucret almayiz demisti.. Hevesini gorunce abilik damarim kabardi onun hattin nanoyu turkcellden alip surpriz yapayim diyorum ama iphonedan cikardigim hatti destekle filan yerlestirsem sony arc s te kullanabilir miyim? Direk takip denemek %100 cozum elbet ama rehber filan herseyi hazirlayip vereyim diyorum danisayim sizlere.. Simdiden tesekkurler..
arkadaşlar sabahtan beri araştırma yapıyorum, sarı lekelerle ilgili vs..
ancak ilgimi çeken nokta ana konunun son sayfalarında yaklaşık 20 gündür filan teleservisin ekranları değiştirdiğinden filan bahsetmişler..
daha önceleri sorunu onarmayı bile kabul etmiyorlardı..

su an arc s kullanıyorum, kardeşim de telefon almayı planlayarak abi senin telefonunu bana ver ben sana alayım dedi.. GOLD.com.tr dede şu an 1350 ye 12 taksitle 4 ay ertelemeli alabiliyorum.. mayıs tarihli mesajlarda sorunsuz serileri satın alan kişilere rastlamış olsam da hala aklımda şüphe yok değil..

birde ses ile ilgisi sorunlardan bahsedilmiş ama onlar için detaylı şikayet göremedim, genelde öne çıkan sorunlar sarı lekelerdi.. onları da açıklayacak olabilir mi?

sizce şu an satılmakta olan bir xperia s' e 1350 lira vermek uygun mudur? birde gold'dan alışveriş yaptığımda cihazı 3-4 gün zorlu teste tabi tutsam zaten sarı leke vereceği varsa verir mi sizce? iade almada sorun çıkarırlar mı? mesela vatan bilgisayar servis kabul etmeden telefonları almıyoruz diyor...
Arkadaslar servise farlarin dusuk oldugu icin gittigimde fari ayarlamalarini da istemistim, ancak su an 0 konumund resmen eskiden 3 deki konumu gibi kisa mesafeyi arac bosken aydinlatiyor.. Yonlerini bozmak istemedigim icin hangi vidanin yukari asagi yaptigini bilmek istiyorum.. 0 konumunda ayarlayip yoldaki duruma gore icerden cok yukselttiysem indirmek istiyorum yardimci olursanir sevinirim.. Farin camurluga yakin vidasi mi yoksa motora yakin vidasi mi yukari asagi ayari yapar.. Ve yukari konumu icin hngi yonde dondurmeliyim..
arkadaşlar merhabalar,
yazıcım şimdiye kadar sorunsuz çalışıyordu ancak son zamanlarda bir miktar çıktı aldıktan sonra gelen sesler anormal bir hal alıyor sanki bir zorlanma varmışcasına.. ancak mesela 10-15 sayfa sorun yokken 16-17 sayfalarda ses gelmeye başlayıp diğer kağıtta da garip bir gıcırtı sesiyle kağıt sıkışıyo ve arıza ışığı yanıyo.. anahtar ile kapatıp açınca kağıt çıkıyo 3-5 saayfa sonra tekrarlıyor.

sizce problem ne kaynaklı olabilr onarım maliyeti hakkında da ipucu alabilir miyim..
Arkadaşlar merhabalar, merak ettiğim bir konu bu geçen hafta vatan bilgisayardan indirimle 1399a almıştık şu makinayı

http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-as3951g-2464g34iss-intel-core-i5-2467m-16ghz-4gb-320gb-133-ultrabook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd761058&categoryId=3018951#Gorseller

kafama takılan bir nokta pc boşta yanımdayken, ya da word de döküman yazarken bir süre sonra harddisk uykuya geçecekken sanırım tıkırtı gibi bir ses çıkıyor, net olarak kafa vurmadır diyemiyorum ama yadırgamadı da değilim.. makinada donma kasma vs olmuyo pc dede, bu normal bir durum mudur, yoksa direk yarın değişim işlemi mi başlatayım ne dersiniz?
merhabalar arkadaşlar, umarım konu yanlış yerde değildir ama bilemedim nereye açayım :)
kız arkadaşıma aldığımız bilgisayarın içerisinde açılışta çalışan programlar içerisnde görünüyor ve yabancı bir kaynakta bunun klavye tuşlarını vs de kaydeden bir uygulama olup olmayacağı yazıyordu..
pc acer'in vatanda 1399 a inen ultrabook'u..
ccleaner ile kapatcaktım merak ettim..
bu kadar sorma araştırma sebebim de uyku moduyla ilgili sanırım özel ayarları var bu pc lerin ve ssd de içerdikleri için pek anlamıyorum neyi nasıl ne ile kullanıyorlar..

%program files%\elantech\ETDCtrl.exe yazıyor konumuna.. yardım lütfen..

***EDİT
TOUCHPAD YAZILIMINININ ADIYMIŞ.. AZCIK DİKKAT ETSEM SORUN OLMAYACAKMIŞ..***
Arkadaşlar bugün çok da birşey beklemeyerek sadece hdmi ve usb'ye kayıt özelliği yeterli olduğu için bu modeli alışveriş merkezinde satın aldık,
hdmi olduğu için de monitörümde de kullanırım diye düşünüyordum..

ACER h235h bmid model monitörüm var. hdmi ile bağladığımda görüntü geliyor, ama titremeler oluyor ve ses hiç gelmiyor. normalde bu monitörle hdmi ile bağlayıp xbox vs kullanmıştım, ama reciever de aynı performansı alamadım.. istediğim olmadı kısacası..

Fakar HDMİ ile salondaki sony tv me bağladığımda sorunsuz bağlantı oluyor titreme vs olmuyor ve ses de sorunsuz çalışıyor.. Ne yapabilirim sorun uydudamıdır yoksa monitörde midir. yoksa monitör ile uydu mu uyumsuzdur anlamadım ve bilgilendirirseniz sevinirim..
arkadaslar ben arc s kullaniyorum, arkadasimda n8 vardi ve usb kablosu ile flash diskini telefonuna bagladigini gorunce cok hosuma gitti, bende denedim bellegi taniyor yani usb ucuna flash diskimi takinca cruzer blade bagli diyor ama ayni zamanda desteklenmeyen cihaz da diyor.. usb bellegi acmak icin bir uygulama ya da yontem var midir? tesekkur ederim simdiden.. telefondan cok hizli arama yapamadigim icin baslim actim tekrarsa kusuruma bakmayin.. iyi forumlar..
arkadaşlar haftaya arkadaşlarla eskişehire gezmeye gitcez, ama oradan dönüşte farklı illere gitcez diye ankara üzerinden dağılmayı planlıyoruz, 22.00 daki hızlı tren için varış olarak 23.30 diyo, tabi otobüslerde bizim 00.00 da hareket edecek.. son arabalar olduklarını düşünürsek, tecrübe veya bilgi sahibi olanlarınız lütfen yardımcı olur musunuz, hem gar'dan aştiye en hızlı alternatif ulaşım yollarını hem de yetişip yetişemeyeceğimizi..

veya eskişehirden manisa turgutlu'ya giden bildiğiniz otobüs firmaları hakkında bilgiler verir misiniz?
Arkadaşlar antalyada sanırım daha 1 2 gün önce yeni bir mağaza açıldı, gidip yerinde görenler en taze indirimleri, daha önce tecrübe edenler de açılış indirimleri hakkında fikir verebilir mi?

eğer 50 100 lira değil ciddi indirimler olursa almayı düşündüğüm şeyler var.. 3d led tv, cep telefonu vs :) güncelleme planlarım var hayata geçirebilirim.. ama cüzi indirimler için de sabahın 6 sında yapılacak açılışa şu ayazda 3 te 4 te gidip de kuyruk oluşturamam :) 50 liraya üşüyeceğime almayı düşündüğüm şeyleri biraz bekler diğer mağaza indirimlerini yakalarsam alırım :D
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 157
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 18.845 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.