Şimdi Ara

Kıl Dönmesi Olmamak İçin Ne Yapmalıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden bilmiyorum hep kıl dönmesi olacakmışım gibi geliyor DH ´de konularda gördüm araştırdım çok zor bir hastalıkmış ne yapmalıyız olmamak için

• Epilasyon malum bölgeye. Ağda makuldür.
  • hiç biri temiz tutacaksın o kadar.öncelikle neyin sebep oldugunu iyi öğren.
  • kaykılarak oturmamak gerekirmiş bundan sonra dikkat ediyorum ona birde aşırı tüylü kişilerde görülüyormuş fazla tüylü değilim bilmiyorum nedense tırsıyorum
  • terleyince gözenekler açılıyor.eğer kopan bi kıl varsa ve bu gözeneklerden birine girerse oluyor.tek tedbir kılsız olacan.
  • Fazla oturmamakta küçük bir tedbir malüm oturunca kıllar dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Epilasyon malum bölgeye. Ağda makuldür.

ve fazla oturmamak gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fazla oturmayacaksın, malum bölgeyi temiz tutacaksın neme tere dikkat, tüy dökücü ile bölgenin tüylerini alacaksın
  • Benim gibi sarışınsan büyük ihtimalle başına geliyor. Tekrarladı sanırım da.
  • Fazla Ikınma ( ciddiyim.. arastırırsan ogrenebılırsın.Sebebı zaten genelde kabızlıkla alakalı.. )
  • Harbiden ya bende sürekli kıl dönmesi olucam ya da tırnak batması diye düşünüyorum nedense. İyi oldu böyle bir konu.
  • Aşırı zor bir hastalık değil ki kıl dönmesi. Ama tabi ki tedbirini al bölgeyi temiz tut.(benim başıma geldi ordan biliyorum)
  • Kıl dönmesi genelde kuyruk sokumunda meydana gelir.Bunu da engellemek biraz bizim elimizde oturmamıza dikkat etmemiz lazım.Özelikle orayı terli bırakmayın!!!
  • geriye doğru yaslanarak oturma veya kafayı geriye fazla yaslayarak oturma yüzünden olur. Otururken dik oturursanız olmaz. Yamuk oturulduğu için sırttan dökülen kıllar vida gibi deriyi delerek giriyor.

ya ameliyatla, yada elinizle o kılları çıkartmanız gerekir. Çünkü müthiş bir acı verir, oturmanıza ve sırtüstü yatmanıza mani olur. Ben elimle çıkartmıştım. Bir tutam kıl çıktı, çok pis kokuyordu. Kıllar çıktıktan sonra bir süre daha eziyet verir ama sonra düzelir. Önemli olan kılları çıkartmaktır.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

Arkadaşlar neden bilmiyorum hep kıl dönmesi olacakmışım gibi geliyor DH ´de konularda gördüm araştırdım çok zor bir hastalıkmış ne yapmalıyız olmamak için

Hocam aradan zaman geçti. Kıl dönmesi oldu mu acaba ? Korktuğun başına geldimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.