Şimdi Ara

Kıl dönmesi mi oldu? Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün tuvalete çıktığımda tam eğildim bir ağrı girdi sivilce gibi bir şey kuyruk sokumu bölgesinde ağrı yapıyordu öyle böyle tuvalette işi bitirdik sonra peçeteyle o ağrı olan bölgeye bastırdım biraz kan geldi sonra aha kıl dönmesi oldu galiba dedim ama şimdi aradan 20 dk geçti şu an yürümekte veya oturmakta bir sıkıntı çekmiyorum bir ağrıda yok ama bir şeyler hissediyorum oturmakta temkinliyim sizce bu nedir kıl dönmesi mi yoksa bir sivilce mi?

• ne zamandır var orada...
    hocam 2 gun once kıl donmesi ameliyatı oldum...kesinlikle bu eziyetleri cekmek istemiyorsan pazartesi git doktora....1 sene ertelemiştim ben o dediğin sivilceyi...su an ameliyatlıyım 15 gun raporluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 20 Eylül 2013; 19:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

ne zamandır var orada...
    hocam 2 gun once kıl donmesi ameliyatı oldum...kesinlikle bu eziyetleri cekmek istemiyorsan pazartesi git doktora....1 sene ertelemiştim ben o dediğin sivilceyi...su an ameliyatlıyım 15 gun raporluyum.

Daha bugün farkettim. Yani tuvalette farkettim öncesinde hiç bir sorun yoktu Kıl dönmesi midir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

ne zamandır var orada...

Daha bugün farkettim. Yani tuvalette farkettim öncesinde hiç bir sorun yoktu Kıl dönmesi midir sizce?

iki poponun birleştiği o çataldaydı benim sivilcede...dokununca agrı yapıyormu.bende yapıyordu....doktor gorsun yorum yapsın...kıl donmesiyse bile erken teshişle cok ucuz atlatırsın hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

ne zamandır var orada...

iki poponun birleştiği o çataldaydı benim sivilcede...dokununca agrı yapıyormu.bende yapıyordu....doktor gorsun yorum yapsın...kıl donmesiyse bile erken teshişle cok ucuz atlatırsın hocam

Yok ağrı yok hatta bi sitede çok küçük olsada bir delik olmalı yoksa kıl dönmesi değildir demişler bende ne bir delik var ne ağrı... tam ortasında bile değil o dediğim ağrı olan yer..

• bende delik yoktu...sivilce vardı..son zamanlarda sırt ustu yatınca orası yataga degince zıplıyodum....buradan teshiş olmaz hocam...bi bilene göster...

erken teshiş seni cok buyuk sıkıntılardan kurtarır
  • Hemen büyüyen bir hastalık değil ben ilk fark ettiğimden 1 sene sonra ameliyat oldum.Sıkıntısız ufak bir operasyondu.Gelgelim nasıl anlaşılır ilk basta bir delik oluşur orada ardından deliğin içinden sıvı gelmeye başlar bunu herkes ter zanneder ama o akan iltihaptır ardından koku yapmaya başlar iç çamaşırına iltihap akmaya başlar ve bu evrede kıl dönmesi ameliyatı olur bu sıkıntıdan kurtulursun.Bu durumlar ilerleyen zamanlarda görünmediyse kıl dönmesi değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım kıl dönmesimi var ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar 1 ay geçmiş de ne yaptınız acaba bu konuda ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.