Şimdi Ara

Kığılı nasıldır ? ne alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam yılbaşı hediyesi olarak 650 tl lik hediye çeki almıs bana git bişeyler al diyoda , acaba ne alsam fiyatlar nasıl ? hangi ürünleri güzel ?

• Kiğılı
  • dükkanı alın komple açtıgın konuya bak 650tl hadiye çeki varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

dükkanı alın komple açtıgın konuya bak 650tl hadiye çeki varsa

o kadar ucuz mu ?
  • Dostum çok ucuz bi marka değil pahalıda değil fiyatına göre çok kalitelide değil bunları söyliyeyim öncelikle yaşın kaç bilmiyorum ama Kiğılıda daha çok 40 yaş sonrası için modeller var ben böyle düşünüyorum herşey klasik kesim baban alışveriş yapsa daha iyi yani.Güzel şeylerde oluyo Takım elbise pantalon kazak filan alabilirsin.Ben nadir de olsa güzel bişey bulduğumda alıyorum güzel dediğim genç işi :) Gidip mont veya cekette alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellkatze

Dostum çok ucuz bi marka değil pahalıda değil fiyatına göre çok kalitelide değil bunları söyliyeyim öncelikle yaşın kaç bilmiyorum ama Kiğılıda daha çok 40 yaş sonrası için modeller var ben böyle düşünüyorum herşey klasik kesim baban alışveriş yapsa daha iyi yani.Güzel şeylerde oluyo Takım elbise pantalon kazak filan alabilirsin.Ben nadir de olsa güzel bişey bulduğumda alıyorum güzel dediğim genç işi :) Gidip mont veya cekette alabilirsin

normalde o fiyata lacostan en fazla 3 parça t-shirt alınıyor orası daha uygun diyorsun yani . iyi yapmıs o zaman babam :) her yıl bası lacostan hediye ceki alırdı
  • Kigilinin bazı yerlerde exclusive mağazaları vardır.Isimleri Abdullah Kiğılı diye gecer.O mağazalarda cidden vakko , beymen kalitesinde ürünler bulmak mümkün.Örneğin Ankara Kentpark AVM de var birtane.Diğer magazalarinda orta kalite classic ve normal fiyatli ürünler alabilirsin.

Not:Mobilim ,imla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiğılıdan gidip bir takım elbise al bence. Şu zamanlar bayağı pahalı oluyor ve 650 TL diyorsun mağazadaki çoğu ürünü alabilirsin.
  • bi blazer ceket alabilirsin
  • Ben bir-iki ay önce gömlek aldım. Bir arkadaşın da dediği gibi genelde orta yaşa hitap ediyor ama güzel spor, dar kesim kareli birşey. SS gönderme imkânı yok şu an ama... Çok memnunum kendisinden. Çok pahalı değil ama tabii ki bi LC Waikiki de değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

Babam yılbaşı hediyesi olarak 650 tl lik hediye çeki almıs bana git bişeyler al diyoda , acaba ne alsam fiyatlar nasıl ? hangi ürünleri güzel ?

Şaka maka baban gizliden artık büyüdün giyimine kuşamına düzen ver diyor olabilir yaş kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naylon Brando -- 5 Ocak 2013; 11:55:22 >
  • 650;
    1 ceket,
    3 kazak,
    1 pantolon ve bir ayakkabı

alabilirsin. tabi hepsini ayrı ayrı olarak.

yada 3 'lü boxerlar var fiyatları 20-21 lira bir şeydi.

Paranın hepsini öyle kullanabilirsin.
  • abdullah kiğılı bir fenerlidir bu nedenle birşey alınmaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

abdullah kiğılı bir fenerlidir bu nedenle birşey alınmaması gerekir.

Fenerli olması Kiğılıdan alışveriş yapılamayacağı anlamına gelmez.

• Genç olduğunu düşünürsek keten pantolon, gömlek, kazak + kemer alabilirsin. Malesef her yaştan insanların giyebileceği şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Genç olduğunu düşünürsek keten pantolon, gömlek, kazak + kemer alabilirsin. Malesef her yaştan insanların giyebileceği şeyler.

olabilir kazak fiyatları ne kadar ki

• peki ramseymi daha iyi kiğılı mı?

• güncel geçem bırazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

abdullah kiğılı bir fenerlidir bu nedenle birşey alınmaması gerekir.

aynı fikirdeyim ismini telaffuz ederken bile sinir oluyorum
  • Buzdolabı al,

has been the bomb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.