Şimdi Ara

KİĞİLİ %70 İNDİRİM -- Barkot fiyati üzerinden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah beyler
  • kiğılı kadife pantolonum var geniş kesim olduğu için biraz yaşlı gibi gösteriyor fakat diğer pantolonlarıma nazaran gerçekten çok rahat. alırken üretim yerine dikkat edin hem türkiyede hem çinde üretim yapılıyor. gerçi kalite olarak ikisini de beğendim ben.

montta ise mağazada 280 liraya satılan montu internet sitelerinde 130 liraya satıyorlardı indirim+kupon+enpara ile 85 liraya almıştım. ondan da çok memnun kaldım. kalite olarak gayet iyi bir marka fakat fiyatları tuzlu, eğer indirimle düşük fiyat yakalarsanız kaçırmayın bence.
    Ey İnsanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Ne babanın evlâdı, ne evlâdın babası nâmına bir şey ödeyemeyeceği günden çekinin. Bilin ki, Allah'ın verdiği söz gerçektir. Sakın dünya hayatı sizi aldatmasın ve şeytan, Allah'ın affına güvendirerek sizi kandırmasın.
    Lokmân : 33
  • ben de cok onceden bir kumas pantolon almıstım kıslık. cok begendim 3-4 senedir giyiyorum. ama gecfen indirim diye gittiğimde 140 lira ve hiç de kaliteli gorunmeyen pantolonlar gordum. sessizce uzaklaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• abdullah kigili nin montunu aldim iç cep kismi yirtildi sadec kigili nin deri montunu aldim 1 kis giydim ikinci kis yaka kol ve dirsekler soyulmaya basladi gomlek ve tsortleri saglam gomlek ve tsort haric corap bile almam baxer alirim oda saglam

• Kazak ve gömlekleri kaliteli yada bana öyle denk geldi uzun zamandır giyiyorum kazaklarını gayet sağlamlar tabi bi süreden sonra biraz solma oldu ama onuda normal karşılıyorum. Gömlekleri milletin öle bayıla aldığı zara'ya göre bence daha kaliteli.
  • Dun aksam magazaya ugradim, etiketlere once bindirme yapmislar dikkat.

Orijinalden alıntı: mgzgn

Kayınbiradere %100 yün dar kesim takım elbise gömlek ve kravatı 250 TL ye aldık
    İzmir Optimum Altınyıldız mağazası

%100 yün yok kiğilida dün gittim bende herşey tırt en kalitesi %70 yün takımlar onlarda 450-500 civarı

Orijinalden alıntı: Amedra

Gömlekleri çok kaliteli, indirimde mi bilmem ama Slim Fit sevenler için şu gömleği önerebilirim;http://www.e-kigili.com/urun/uzun-kol-duz-slimfit-gomlek-2/70102/

çok kaliteli dediğin gömleğin yarısı polyester.

https://www.ae911truth.org/languages/turkish
  • Takım elbise aldıydım 1 defa giydim pantalonunun ağı bildiğiniz eridi. Lan 3-4 saat bile giymedim ya.

Tek aldığım sağlam çıkan şey mont oldu. Allah'tan takımı değiştiler sualsiz de bir de kavga etmek zorunda kalmadık.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Abdullah kiğili exclusive yazanlar kaliteli .diğerleri işportadan az bi kaliteli.
    Bu dili seveceksin!.. Hem de her haliyle sevecek ve koruyacaksın!..
  • sahibi fenerin yöneticisi o yüzden 1 kuruş bile vermem kiğılıya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.