Bildirim
KİĞİLİ %70 İNDİRİM -- Barkot fiyati üzerinden
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-

_____________________________ profili gizle olan kişilerden alışveriş yapılmaz! -
200 lira takım 150 lira bindir % 75 indir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: respectrespect
Bu hesaba göre gene sıcak fırsat(tek alımda geçerliyse)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 15 Ocak 2014; 18:38:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kiğılıdan pantolon bir daha aslma almam! gömleklerine bakabilirim _____________________________ bu bir işaret... -
quote:
Orijinalden alıntı: cLk
kiğılıdan pantolon bir daha aslma almam! gömleklerine bakabilirim
+1
Geçen sene kayınbiraderle (2. si %70 mi ne indirimli idi) birer pantalon aldık.2. yıkamada deforme olmaya başladı diz kısmının da rengi attı.LC den 20 TL ye aldığım pantalondon farkı kalmadı.Neyse bahçede çalışırken giyerim artık._____________________________ -
Kığılıdan kendi n11 mağazasıdnan bi tane pantolan aldım .kemer koyulan yerler pantolu her kaldırısımda bi tanesi elimde kaldı.
Kışlık sezondan %100 pamuk diye alıdm incecik çıktı.
Ve burdan almamım sebebi 2.üründe %100 indirim diye gitiim en ucuz pantolon giyebilecek seviyede olan 140 liraydı koşarak uzaklaştım keske sipraişde
vermeseydim ve o ve siparişimden keten gömlek eksik çıktı ve 15 gündür n11 le hergün 2 defa arıyorum.Gömleğim yollanacak mı diye_____________________________ Ek takviyeler ve fitoterapi uzmanı Master degree fitness antrenörüEczacı -
quote:
Orijinalden alıntı: emekli56
quote:
Orijinalden alıntı: cLk
kiğılıdan pantolon bir daha aslma almam! gömleklerine bakabilirim
+1
Geçen sene kayınbiraderle (2. si %70 mi ne indirimli idi) birer pantalon aldık.2. yıkamada deforme olmaya başladı diz kısmının da rengi attı.LC den 20 TL ye aldığım pantalondon farkı kalmadı.Neyse bahçede çalışırken giyerim artık.
benim kiğılı yünlü kumaş pantolon yıkanmadan tüylendi. ketenlerde 6 ayda yırtıldı. nasıl kaliteli bir pamuksa paça arası yırtıldı._____________________________ bu bir işaret... -
kığılı %70 üstüne bi%70 yapsa ancak alınır. (Benim fikrim böyle. Katılmayan olabilir :) ) _____________________________ m.t -
Yarın gidip alacaktım 2 pantolon okuyunca vazgeçtim şimdi. Hangi markayı önerirsiniz beyler. Silim fit kumaş pantolon lazım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: intercorem
quote:
Orijinalden alıntı: respectrespect
Bu hesaba göre gene sıcak fırsat(tek alımda geçerliyse)
matematik öğretmenimi sevmezdim
Gömlekleri tişört leri çok ama çok kalitelidir 15 tane Kiğılı gömleği var 7 8 tane de tişört var sapasağlam rengi solmadi yırtılma yok tertemiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1248
kığılı %70 üstüne bi%70 yapsa ancak alınır. (Benim fikrim böyle. Katılmayan olabilir :) )
+1 5 para etmez ürünleri_____________________________ -
kiğili 40 yaş üstü 'zengin' beylere hitap eden bir marka değilmi bize gelmez _____________________________ -
d's damatlarda sonbahar kış ürünlerinde net %50 var _____________________________ g51 -
Fabrika, sarar interwiew, ramsey onyx bak hocam. Altınyıldızın bazı modellerinde de denk geldim fakat bulmak zor.
Kayınbiradere %100 yün dar kesim takım elbise gömlek ve kravatı 250 TL ye aldık
İzmir Optimum Altınyıldız mağazası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mitsubishi Lancer 1.5 İnvite Otomatik
Xiaomi Redmi Note 8
Xiaomi Mİ 5 Prime -
Ben bir kere bir ürünü takip ettim Kığılı'da, sezon başlangıcından sezon indirimine kadar.
Sezon başlangıcında 189 lira olan mont
Sezon indiriminde 1 alırsan 1 tane bedava ama fiyatı neredeyse iki katı idi.
Ben kığılının indirimlerine güvenmiyorum._____________________________ -
dedem mağazası gibidir kendileri
_____________________________ -
Abdullah Kiğılı marka ürünleri sorun isteyin. birde Kiğılı marka ürünlerle yanyana getirin.
lc waikiki kalitesinde ürüne indirimli diye ne kadar para verdiğinizi görün.
Kiğılı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- lvs brands orjinal mi
- manta outdoor güvenilir mi
- uber eats indirim kodu
- atasun optik lens fiyatları
- atasun optik cam fiyatları 2026
- black friday ne zaman 2026
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android