Şimdi Ara

Kidem tazminati hakki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Calistigim yerin ismi degisiyor. Daha once donersermaye vergisiz olan biyer simdi isletmeye donuyor. Bizm cikislarimiz verilcek. Yeni sirket bunyesine yeniden girislerimiz yapilcak. Tazminatlarimiz odenmezse ne yapmaliyiz ? Yada odememe gibi bir haklari varmi devam ediyo gibisinden. Birde kidem tazminati bir seneye bir brut ucretmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • http://ynb.datassist.com.tr/tazminat1.jsp Buradan hesaplayabilirsiniz ne kadar tazminat hak ettiğinizi.Sigorta giriş çıkışı yapılacaksa tazminat ödemek zorundalar.Ödenmemesi durumunda SGK'ya şikayet hakkınız var ancak işverenle aranızda soruna yol açabilir bu durum.Daha yapıcı bir şekilde kendileriyle görüşerek almaya çalışırsanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.Aksi durumda tazminatı alırsınız ama işinizden de olabilirsiniz şikayetten ötürü.
  • anladım saolun
  • İsveren yani gercek kisi yeni kurulacak sirkette de ayni kisi ise, tazminat hakki sakli kalmak kosuluyla yeni sirkete devir haklari vardir. Tazminat vermek zorunda degiller bu kosulda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cikis kodu onemli o kod 16 olmali degilse isler degisiyor...

    Alo 170 bir acaip calisiyor ancak...sikayet ediyorsunuz aylar sonra geliyorlar...

    Selam biz calisma bakanligindan geliyoruz...su kisi ile ilgili.

    Ohooooooo o kisi ayrilali aylar oldu sanirim evlenmis cocuklari olmus cocuklari askere gitmis gelmis ve kendisi emekli olmus artik...nasil becerdiyse..

    Oooooo sevindik sevindik yani yorgan gitti kavga bitti...birer cay icelim o halde...bu fener ne olacak acaba.

    ISVEREN ANLAYISI DA SOYLE....

    himmmm sen baslayali 10 sene olmuuus eveeeet kidemin arti vesaireler 30 000 tl tutuyor...eveet bakalim..bu parayi vermeyiz biz neredeyse bir araba parasi seni kandirirsak bizim oluuuuur...bunu herkes boyle yaptigindan devlette de yer etmis normalles mis sende bize muhtacsin aile gecindiriyorsun ne dersek yaparsin....bu parada tas gibi mubarek bizim olmali...bu surecte isini agirlastiracagiz seni uzaga surecegiz izinlerini vermeyecegiz her sey serbest...neden.......PARA BU BORU MU.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Eylül 2018; 8:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.