Şimdi Ara

KİCKER L5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu anda arabamda jbl amfi(detaylarını bilmiyorum)birde jbl 30cm 1200lük subwoofer var. subwooferımı değiştirmek istiyorum.yeni alıcağım subwoofer kicker l5 1500lük 38cm,benim amfim bu subwooferı kaldırırmı acaba bu ses sistemlerinin detaylarından fazla anlamıyorumda.amfimin resmini aşağıda veriyorum. şimdiden herkese teşekkür edrim.

KİCKER L5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 4 Eylül 2007; 11:46:36 >

• kardeş o sub un 750 w rms gücü var elindeki amfi o sub çok ama çok az gelir o sub için ayrıca bir amfi alman lazım çünkü öle böle diil çok güçlü bir sub

bu ürünün 2 omda ve 4 omda çalışan iki modeli var 2 side çift bobin nerden baksan bu bassı bselemek için 1000 rms lik bir amfiye ihtiyacın olucak

arabandakinin modeli nedir yazsan yardımcı olucaz ama sanırım o amfi normal 4 kanal bir amfiye benziyor

sana en az böle bir amfi lazım yada aynı güçte başka bir marka olabilir

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=251681&productid=otmurgto12011

• kendi anfimin modelini bilmiyorum ama 4 kanal olduğunu biliyorum..daha ilk heves olarak taktırmıştım.bu anfi konusundan fazla anlamam.o zaman daha güçlü bir anfi alıcaz yine jbl alıcam anfi olarak bu linkteki anfiden bakıcam.araştırıyım biraz fiyatlarını,çünkü internet sitelerinde pahalı oluyor.yardımın için sağol.
  • birde son birşey daha sorucam.alıcağım subwoofer yani kicker l5 38cm 1500lük'ten 2tane değişik değişik var birisi 2+2ohm birisi 4+4ohm ama fiyat olarak aynı ikisi arasında ne gibi değişiklikler var,ben hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 4 Eylül 2007; 16:44:47 >
  • amfin JBL CS 60.4 kaldırmaz..
  • anfin kaldırmaz.arkadaşım .sierra 1200 d veya sana uygun fiyat olarak edisonun 1000 rms lik anfisini alabilirsin fiyatı uygun .alıcağın basın rms 750.1500peakı var.çok sağlam bi bastır.tavsiye ederim arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: avarova

anfin kaldırmaz.arkadaşım .sierra 1200 d veya sana uygun fiyat olarak edisonun 1000 rms lik anfisini alabilirsin fiyatı uygun .alıcağın basın rms 750.1500peakı var.çok sağlam bi bastır.tavsiye ederim arkadaşım

edison bir hayal bu subwoofer için ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en az jbl 1201.1 almalısın
  • bi mono amfiyle iş bitmez sadece güm güm mü dinliyeceksin araçta

edison 1000A 2+2 empedanslı bir L5 i çok rahat besler
    bilmeden atlamayın canımmm...
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

quote:

anfin kaldırmaz.arkadaşım .sierra 1200 d veya sana uygun fiyat olarak edisonun 1000 rms lik anfisini alabilirsin fiyatı uygun .alıcağın basın rms 750.1500peakı var.çok sağlam bi bastır.tavsiye ederim arkadaşım

edison bir hayal bu subwoofer için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akc1111 -- 5 Eylül 2007; 17:15:05 >

• beslemez diyen arkadaşım inan bu işi bilmediğin kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

birde son birşey daha sorucam.alıcağım subwoofer yani kicker l5 38cm 1500lük'ten 2tane değişik değişik var birisi 2+2ohm birisi 4+4ohm ama fiyat olarak aynı ikisi arasında ne gibi değişiklikler var,ben hangisini almalıyım?

arkadaşım 2+2 çift bobin 2 ohm direnç değerinde çalışıyo demektir 4+4 ise yine çift bobin ama 4 ohm direnç ile çalışıyo demektir

bazı amfiler 2 ohmda çalışan sub lara daha fazla güç üretir örnek verirsek benim amfi tek kanal 4 omda çalışan bir subu 300w rms ile besler ama 2 omda çalışan bir subu 500 w rms ile besler ama karıştılımasın ki bu avantaj diildir kullanım seçenekleri ile farklılık gösterir bu konu çok uzun bir konu benimde pek bir bilgim yoktu bayağı bir araştırdım burada kısaca pek anlatılmaz

senin alacağın o jbl bass amfisi yeterince güçlü 4 ohma 780 w civarı bir güç üretitr ama rms güç yani gerçek güç değeri budur zaten kicker l5 750 w rms değeri var ama o amfi 2 ohm bir sub bağlandığında o cihazı 1100 civarı bir güç ile besler usta birinin söylemesi 2 ohm çalışan sistemde amfi gücü nü sonuna kadar kullanır çünkü çok az bir direnç söz konusudur ama 4 ohm da amfi biraz daha rahat çalışır tam kapasitesini doldurmaz

sonuçta ister 2+2 olanını ister 4+4 olanını al ama pek bir fark olmaz ama sen yindede etrafında bu işi teorik olarak iyi bilen birine sor birde bu ikisini aldığın vakit ortalığı inletirsin ikiside pro bir alettir

edit : amfi basa göre daha güçlü olursa verim biraz daha iyi olabilir ve güçlü olan amfi bass ı daha iyi kontlol eder 2+2 ohm ları genelde çiftli sistemlerde kullanıyolar benim görüşüm bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 6 Eylül 2007; 14:39:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

en az jbl 1201.1 almalısın
    Çöş Hacu bu kicker L5 yau L7 değil dolayısıyla gücü de 750 RMS , yani jbl 601.1 kafidir
  • quote:

beslemez diyen arkadaşım inan bu işi bilmediğin kesin

Ağır ol bakalım besler beslemesine , ama o besleme ile aç kalır L5 , CS 60.4 120 rms güce sahip
    ve L5 in ölüsünü kaldırmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aRm

quote:

Çöş Hacu bu kicker L5 yau L7 değil dolayısıyla gücü de 750 RMS , yani jbl 601.1 kafidir

601.1 mi o amfi l5 in dişinin kovuğunda kalır sen hiç denedinmi bunu

o amfi 2 ohmda en fazla 580 rsm civarı bir güç verir bence yetmez o bass a yazık olur

bana kalsa kicker kx 1200.1 kullan derim dehşet bir amfi tam o basa göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 6 Eylül 2007; 22:25:46 >

• Kicker l5 mi daha güçlü yoksa CVX mi?
    Buna da cevap verırsenız sevınırım.
    SAygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

quote:

o amfi 2 ohmda en fazla 580 rsm civarı bir güç verir bence yetmez o bass a yazık olur

Kicker anfileri bilmem ama , jbl 1201.1'in o bassı yakıcak kuvvette olduğunu biliyorum Bence 750 RMS bir bassı 580 watt ile beslemek yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 6 Eylül 2007; 23:00:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SeLiM_50

Kicker l5 mi daha güçlü yoksa CVX mi?
    Buna da cevap verırsenız sevınırım.
    SAygılar

38 cm sublarda cvx l5 ten daha güçlüdür cvx in muhadili aynı markada kicker l7 dir

cvx ler 1000 w rms güce sahiptir aynı şekilde l7 lerde öle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

quote:

Kicker anfileri bilmem ama , jbl 1201.1'in o bassı yakıcak kuvvette olduğunu biliyorum Bence 750 RMS bir bassı 580 watt ile beslemek yeterli olur.

jbl in gücü konusunda haklı olabilirsin fakat bahse geçen bas kickerin üst serilerinden gerçi kickerin bütün serileri kaliteli ama bence jbl ile bu bassa ne kadar dayanırsan dayan kolay kolay yanmaz ama garanti olması için güzel bir ayar yapılıp kullanılır çünkü amfinin bastan kuvvetli olması her zaman daha iyidir

bildiğim bir sistem vardı adamın amfisi 2000 w rms ama kullandığı bass 1000 w rms ve çok harika ses alıyordu dediğim gibi sonuçta stabilizeyi bozmadan ayar yapılırsa işi bilen biri tarafından çok rahat olur

• Ama çok güç verip yakma olasiliği war bobini.

• set kurmak ne zor yaa
    adam akıllı bir usta bulup baglatmak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.