Şimdi Ara

Kicker cvx 38 amfi seçimi 1000 rms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en uygun fiyatlar

0 M ACOUSTİC 2000 442
    0 m M ACOUSTİC 1.500 372 tl
    0 sound magus dk 1800 400 tl

ve pilippo po980 2.el bu amfiyi 180 tl ye buldum 1 ohmde 1500 rms veriyor,

Şimdi ben 2.el cvx buldum onu alırsam 2+2 ohm o 1 ohmde bağlayacağım, 370 tl + amfilerden biri + kabin

0 cvx alırsam 4+4 alır 2 ohm bağlarım, 550 tl + amfilerden biri + kabin

en uygun şunu şunu yap dediğiniz yol nedir,

hangi amfi hangi tercih yapılmalı

• Ohm düştükçe ses kalitesi düşeceğinden 1 ohm da dinlemek kötü olur.

1500.1, 2 ohmda 950 rms bu değerde cvx rahatlıkla yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

Ohm düştükçe ses kalitesi düşeceğinden 1 ohm da dinlemek kötü olur.

1500.1, 2 ohmda 950 rms bu değerde cvx rahatlıkla yetecektir.

Anladım, 4+4 sıfır cvx mi almalıyım ozaman ? 2 ohmde çalması için biraz bilgisizim bu konudada,

ozaman şöyle oluyor, 550 tl + 370 tl + kabin = 1000 tl

soundmagus alırsakda 1000 tl, yani 3 amfide aynı fiyata çıkacak hepsini 0 alınca, fakat en iyisi hangisi hocam ? ben uzun yıllar kullanmak istiyorum.. En iyi 4+4 2 ohmde çalar sanırım ?

bi arkadaşda, 2 ohm 1 ohm çok fark olmaz 1000 rms subda diyor kafa oldu çorba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 6 Mayıs 2013; 20:48:18 >
  • CVX 15 i şiddet olarak 2 ohm da süreceksin port lu kabinde .yalnız kıcker in mono anfilerine bak o demiş o kullanmış dinleme sana önerim bu

elimde dört tane var ve şu an arabamda takılı bir tanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

CVX 15 i şiddet olarak 2 ohm da süreceksin port lu kabinde .yalnız kıcker in mono anfilerine bak o demiş o kullanmış dinleme sana önerim bu

elimde dört tane var ve şu an arabamda takılı bir tanesi

hocam, kickerin amfisine para bayılamam okadar valla..

0 cvx alacağm 4+4 , güzel bi amfi + litre kabin birde hertz 16 cm aldım mı tadından yenmez.. teyp pioneer deh x8550 bt 2013 seri full bi teyp
    alabileceğim amfiler şunlar

0 M ACOUSTİC 2000 442

Jbl gto 1200.1 350 civarı 2.elde fiyatı..
  • durumunu anlıyorum tekrar sana önerim sen hemen bağlatıp sonuca gitmek istiyorsun.ama elin sıkışıkken kısa sürede verilen tercihler coğu zaman yanlış oluyor şahsi fikrim madem bir sistem kurucaksın coğunu aldım sabırlı ol kısa bir zaman sonra sana önerdiğim kıcker in monolarından al ileriye dönük kalıcı bir tercih olsun .anlatabildimmi

yada ben alıcam diyorsan diretiyorsan jbl gto olsun ne yapalım
  • quote:

durumunu anlıyorum tekrar sana önerim sen hemen bağlatıp sonuca gitmek istiyorsun.ama elin sıkışıkken kısa sürede verilen tercihler coğu zaman yanlış oluyor şahsi fikrim madem bir sistem kurucaksın coğunu aldım sabırlı ol kısa bir zaman sonra sana önerdiğim kıcker in monolarından al ileriye dönük kalıcı bir tercih olsun .anlatabildimmi

abi selamlar, benim elimde para var şuanda, ben bu işi 400 tl ye kapatacakken 800 tl falan veremem bir amfiye bende 18 senedir çalışan jbl amfide var şuan yani şu yazdığım amfiler kötüyse 2.el italyan yada jbl gto tarzı bi amfi alabilirim fakat 400 tlden fazla çıkamam amfi için yoksa demek isteidiğinizi anlıyorum..

ben 2-3 ay önce 400 500 tl ye teyp aldım, kendi sublarım yandı bu hafta uzun zamandır hayalimdi bu cvx tarzı güçlü bi sub almak onu alayım derken amfide girdi işe,

şimdi 1300 tl ye sub + amfi + kabin + mid 1 takım herts 1300 tl tutuyor, yeni araç alacağım yakında hazır sistemide yenileyip ona montaj yapmak istiyorum

Şu amfiler arasında en iyisi jbl oluyor sanırım oda 2.el ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

quote:

durumunu anlıyorum tekrar sana önerim sen hemen bağlatıp sonuca gitmek istiyorsun.ama elin sıkışıkken kısa sürede verilen tercihler coğu zaman yanlış oluyor şahsi fikrim madem bir sistem kurucaksın coğunu aldım sabırlı ol kısa bir zaman sonra sana önerdiğim kıcker in monolarından al ileriye dönük kalıcı bir tercih olsun .anlatabildimmi

abi selamlar, benim elimde para var şuanda, ben bu işi 400 tl ye kapatacakken 800 tl falan veremem bir amfiye bende 18 senedir çalışan jbl amfide var şuan yani şu yazdığım amfiler kötüyse 2.el italyan yada jbl gto tarzı bi amfi alabilirim fakat 400 tlden fazla çıkamam amfi için yoksa demek isteidiğinizi anlıyorum..

ben 2-3 ay önce 400 500 tl ye teyp aldım, kendi sublarım yandı bu hafta uzun zamandır hayalimdi bu cvx tarzı güçlü bi sub almak onu alayım derken amfide girdi işe,

şimdi 1300 tl ye sub + amfi + kabin + mid 1 takım herts 1300 tl tutuyor, yeni araç alacağım yakında hazır sistemide yenileyip ona montaj yapmak istiyorum

Şu amfiler arasında en iyisi jbl oluyor sanırım oda 2.el ..

Ben bir sistem kurim dedim 3600tl gitti tek bassta 140 desibel aldim hedefim 150 desibel almak. Ileriki zamanlarda yayinlicam benim sana tavsiyem anfini saglam bise al. Kicker 1000.1 gibi ben 1500.1kullaniyorum yok boyle bise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 27 Mayıs 2013; 21:26:14 >
  • quote:

Subda karar kıldık sıra geldi, amfiye,

en uygun fiyatlar

0 M ACOUSTİC 2000 442

Şimdi ben 2.el cvx buldum onu alırsam 2+2 ohm o 1 ohmde bağlayacağım, 370 tl + amfilerden biri + kabin

merhaba

düşük maliyetle olayı kapatmak isterseniz bence pilippo po980 + 4+4cvx derim
  • quote:

Subda karar kıldık sıra geldi, amfiye,

en uygun fiyatlar

0 M ACOUSTİC 2000 442

öncelikle sana 2 adet amfi önerim olucak.

1. jbl gt 1201.1 fakat temizini alıcaksın 350 liralıkların içi açılmıştır en az 450-600 arası fiyat olanlara güven arkasında murtaş garanti kağıdı olmalı

2. ben soundmagus dk1200 kullanıyorum memnunum sanada 1800 tavsiye ederim güçlü bir amfi

bass olayına gelince 4+4 ohm bass ı 8 ohm da sürebilmene olanak sağlar 2+2 de 4 ohm da sürebilmene olanak sağlar. bence en iyi sesi yani bu amfilerle 4 ohm da alabilirsin şunuda söylemeliyim şimdi dediğin bass 1000 watt rms veriyor olabilir ama bakalım senin araban 1000 watt rms için uygun mu ??

burada devreye akünün kaç amper olduğu ve diğer hoparlörler ile birlikte bass dahil kaç watt rms alıyorsun bunuda toplayıp bana söylersen tam verim alıcağımız şekilde yönlendiricem teyp te olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Enforcer
    Ben bir sistem kurim dedim 3600tl gitti tek bassta 140 desibel aldim hedefim 150 desibel almak. Ileriki zamanlarda yayinlicam benim sana tavsiyem anfini saglam bise al. Kicker 1000.1 gibi ben 1500.1kullaniyorum yok boyle bise

kaç adet akü var ve kaç amper ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

1 adet optima kırmızı var1 adet optima kırmızı var :)
  • quote:

quote:

quote:

anladığım kadarıyla 1 adet akü var ve kaç amper akü ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

OPTİMA AKÜLERİ AMERİKAN MALI OLUP OTOMOBİLİNDE , 4 X 4 DE , TEKNESİNDE VEYA İŞ MAKİNESİNDE YÜKSEK PERFORMANS ( 50 AMPER AKÜDEN 90 AMPER AKÜ PERFORMANSI ELDE EDİLMESİ GİBİ )
    UZUN ÖMÜR ( 10 YILA KADAR )
    UZUN BEKLEME SÜRESİ ( 12 AY ) İSTEYENLERİN TERCİH EDECEĞİ TAM KURU TİP JEL BİR AKÜDÜR ..
    ÜRÜN AĞIR ŞARTLARA DAYANIKLI ( ÜZERİNDEN İŞ MAKİNESİ GEÇSE BİLE KIRILMAMA ) DELİNSE BİLE TAM PERFORMANS İLE HİZMETE DEVAM ETMESİ GİBİ ÖZELLİKLERLE ÖNE ÇIKMAKTADIR...

marş esnasındaki en kritik ilk 10 saniyede çok daha yüksek güç sağlar.
    Titreşime karşı Spiralcell Teknolojisi sayesinde
    diğer akülere göre 15 kat daha fazla titreşime dayanıklıdır.
    Yüksek ısıya dayanıklı ve asit sızdırmazdır
    Uzun kullanım süresi ve kısa şarj olma süresi özelliğine sahiptir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.offroadaksesuar.com/OPTIMA-RED-TOP,PR-29.html

http://www.optimabatteries.com/us/en/products/redtop/

• quote:

kullandığınız amfi çok iyi fakat hiç bir şekilde akünün amperi yükseltilmeyince 50 amper akü ile 1500 watt rms elde edilemez.

max elde edilecek rms değeri 600 watt bunun üzerine çıkar diyen kişi nasıl yapıyorsa helal olsun derim fakat mümkün olmadığını düşünüyorum.

akü 90 amper güç sağladığını söylüyor fakat ilk 10 sn için yani araba marş basarken bu gücü sağlıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 28 Mayıs 2013; 23:17:58 >

• quote:

quote:

kullandığınız amfi çok iyi fakat hiç bir şekilde akünün amperi yükseltilmeyince 50 amper akü ile 1500 watt rms elde edilemez.

max elde edilecek rms değeri 600 watt bunun üzerine çıkar diyen kişi nasıl yapıyorsa helal olsun derim fakat mümkün olmadığını düşünüyorum.

akü 90 amper güç sağladığını söylüyor fakat ilk 10 sn için yani araba marş basarken bu gücü sağlıyormuş.

Recharge Time: (example assuming 100% discharge – 10.5 volts)
    Current Approximate time to 90% charge
    100 amps

139.6 desibel ses aldık desem ne dersin.

RE AUDIO SXX V2 38 CM 4+4 = 2 OHM
    HİFONİCS ATLAS 56.AS 125 RMS MİD.
    KİCKER 1500.1 MONO
    SOUND MAGUS SV160.4 MİD ANF.
    0 AVG ASS KABLO
    150 AMP
    RED OPTİMA AKÜ
    PİONEER 9550 BT .

126 LT 35 HZ KABİN 80 CM 40 CM DERİNLİK 45 PORT GENİŞLİĞİ 10 CM L BACAK TOPLAM 60 .

• ARKALARA 16 CM VİOLENCE 130 RMS MİD TAKIMI DAHA GELİYOR.

ADANADA TEK BASLARDA YADA KİCKER VE BENZER SERİ CİHAZLAR YANIMA YAKLASAMAZ ANLIK OLARAK SES ACABİLİRLER FAKAT EN FAZLA 5 DK SONRA PIT PIT YANI ANFILER YADA SUBLARI YANAR BİR KAC KİCKER CVX Cİ VE MAGNATCILAR GELDİ . KAMERA KAYITLARINI YAYINLAMAMI İSTEDİLER . YANİ DAHA SİSTEMİM BİTMEDİ BİTİNCE YAYINLICAM
  • quote:

ARKALARA 16 CM VİOLENCE 130 RMS MİD TAKIMI DAHA GELİYOR.

ADANADA TEK BASLARDA YADA KİCKER VE BENZER SERİ CİHAZLAR YANIMA YAKLASAMAZ ANLIK OLARAK SES ACABİLİRLER FAKAT EN FAZLA 5 DK SONRA PIT PIT YANI ANFILER YADA SUBLARI YANAR BİR KAC KİCKER CVX Cİ VE MAGNATCILAR GELDİ . KAMERA KAYITLARINI YAYINLAMAMI İSTEDİLER . YANİ DAHA SİSTEMİM BİTMEDİ BİTİNCE YAYINLICAM

Daha önce konuşmuştuk sanırım.
    Desibel ölçümleri ile ilgili videolarınızı merak ediyorum yüklerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.