Asıl istediğim box fakat yapım gereği fazla esnek değilim ve bulunduğum yerde sadece boks yok Kickboxta esneklik önemli mi? Vücut falan on numara. İri olmasamda Aerodinami ve dayanınıklılığım iyi. Birde baya seri ve hızlıyım. Bana göre hangi spor dalı daha iyidir.
Up
Boks için esneklik çok önemli değil fakat kickboks için son derece önemli. Tekme atıyorsun sonuçta. Ama esnek değilim diye gitmemezlik yapma, bir kaç ayda açılır bacakların.
quote:
Orijinalden alıntı: Nokia 1110i
Boks için esneklik çok önemli değil fakat kickboks için son derece önemli. Tekme atıyorsun sonuçta. Ama esnek değilim diye gitmemezlik yapma, bir kaç ayda açılır bacakların.
Hocam benim bacaklar 3-4 ayda zor açılır. Harbiden çok kalasca bir vücut yapım var. Omuzlar falanda geniş değil ama kalın baya
Hocam bende basketbol oynuyorum. Bacaklarım esnek. En azından hide kick yapabilecek kadar ayağımı kaldırabiliyorum.Haliyle vücutta esnek oluyor. Zaman kötü bi savunma ve saldırı tekniği bilmek gerekiyor. Sokak dövüşüne en yakında kickbox olarak düşünüyorum ama yaş geldi 19 a. Geçmi kaldım ki. Bu sporun yaşı varmı?
Hocam benim bacaklar 3-4 ayda zor açılır. Harbiden çok kalasca bir vücut yapım var. Omuzlar falanda geniş değil ama kalın baya