Şimdi Ara

Kick Box'a başlayacağım tavsiye almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konu'da belirttiğim gibi Kick Box'a başlayacağım. Arkadaşlar her türlü tavsiyenizi, beğenmediğiniz yönlerini söyleyebilirsiniz her türlü yoruma açığım. Yorumlarınız benim için çok değerli. Bu arada boyum 1.86-7 Kilom 77-8 yaşım 19 amacım milli veyahutta profesyonel olmak değil. Sadece sokakta kendimi savunabilmek tek amacım bu. Hobi olarak yapacağım.
    Yaşımın, kilomun, boyumun avantajı veya dezavantajı var mıdır? Biliyorum geç başladığımın fakat dediğim gibi hobi olarak yapacağım. 1 Sene kadar fitness yaptım kilo alıp güçlenip vücudumu biraz da olsa şekillendirdim. Evimin çatısına fitness aletlerinden aldım geri kalanını evde yapmayı planlıyorum bunun yanında ise Kick Box yapmak istiyorum 1 yıl kadar bir süre sadece ama sadece sokakta kendimi savunmam gerektiği yerde ise dersini verebilecek duruma getirebilir mi? Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Kick Box'a bu ay içinde başlıyorum.(Trabzon)



  • kendini savunmak için yıllarca spor yapmana gerek yok, biber gazı al :D Eğer sportif amaçlı yapacaksan yap. Ilk hafta kendini fazla zorlama ve ne olursa olsun ara verme. Çok zorlarsan kendini ilk haftadan vazgecersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada fitness ile kick boks cok farkli seyler, biri kondisyon odakli biri dis gorunus. Ikisini ayrı tut kick boks gercek spordur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarin kendini savunmak icin bi spora baslamalarina bi anlam veremiyorum. 12 yasimda kick boxa basladim ben o yasima kadar kendimi didsarda savunabiliyordum hatta cok kez de kavga ederdim ortaligi birbirine katar karistirirdim. Ama kick boxla baslayip devam ettikten sonra yani 15 yasimdan 27 yasima kadar 12 yillik surecte cok cok cok zord kalmadikca hic kavga etmedim 12 yilda toplasan 10 kavgam yoktur.

    Yani sanmayin ki bi spora baslayinca her höt diyene saldiracaksiniz. Aksini hakli oldugunuz yerde ozur dileyip olay cikmamasi icin ugrasacaksiniz.



    Kick boxa baslamanin yasi yoktur amator yapilacaksa eger profesyonel olmak isteseydiniz bu yas gene gec degildi sadece biraz daha fazla calismaniz gerekecektir.



    Eger bi spora basliyorsaniz bir iki yil diye kendinizi sinirlamayin hayatiniza entegre edin. Spor insana cok sey katiyor siz farkinda olmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.