Şimdi Ara

kick-boks yapanlar veya yapmışlar acil bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, 1 senedir body yapıyordum.. özel bir hoca eşliğinde kick boks a başladım. bugün ilk günümdü ama inanılmaz yoruldum..resmen kondisyonum yokmuş. ilk dersten sonra ellerim bile titredi kas kasılmasından.. her zaman bu kadar yorucu mu bu spor?_

• Zamanla alışıyon.
  • Evet yorar kickboks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 haftada alışırsın ben 2 günde bir giderken boş günlerimde de evde şınav mekik vs. çekiyordum kondisyonum diğer elemanlara göre hızla yükseliyordu sana da tavsiye ederim. Bol bol ip atla birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

1-2 haftada alışırsın ben 2 günde bir giderken boş günlerimde de evde şınav mekik vs. çekiyordum kondisyonum diğer elemanlara göre hızla yükseliyordu sana da tavsiye ederim. Bol bol ip atla birde

hocam birde şunu merak ediyorum kick boks a haftada 2 gün gitsem iki günde ağırlık çalışsam..1 senedir body yapmıştım. kollar falan erimesin.D
  • Tam tersi body yi birakirsan kas erir ama kick boksla kasların kalıcı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

1-2 haftada alışırsın ben 2 günde bir giderken boş günlerimde de evde şınav mekik vs. çekiyordum kondisyonum diğer elemanlara göre hızla yükseliyordu sana da tavsiye ederim. Bol bol ip atla birde

hocam birde şunu merak ediyorum kick boks a haftada 2 gün gitsem iki günde ağırlık çalışsam..1 senedir body yapmıştım. kollar falan erimesin.D

kardeşim ben 1.5 yıl kickboksa gittikten sonra üst üste çok sakatlık yaşadığım için bırakmak zorunda kaldım şuan vücut geliştirme ile ilgileniyorum kaslarının şu andaki hacimi biraz gider doğruya doğru fakat şuan yapacağın antrenman senin kondisyonunu kuvvetini çok daha arttıracaktır kickboks ile ağırlık kaldırma konusunda sana zararını ya da yararını görürsün diye bir şey söyleyemem bilgi sahibi değilim fakat ikisi birden seni inanılmaz yorar ve ben zamanında kickboks yaparken hocama danıştığımda bana ağırlık kaldırmamı tavsiye etmemişti ben o yüzden o işe girmedim ama dediğim gibi daha fit bi fiziğin olmakla birlikte kasların daha sıkı ve güçlü olacak yaptığın yumruk çalışmaları vs ile yani ekstradan ağırlık kaldırmana gerek yok seni inanılmaz yorar sen dediğim gibi 2 günde bi antrenmanını yap boş günlerde de ip atla şınav barfiks mekik vs. çek vücut ağırlığı ile yapılan antrenmanları yap fiziğin çok daha iyi olacaktır bende salonda görüyorum hacimli elemanları da çok güzel bulmuyorum benim görüşüm tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

kardeşim ben 1.5 yıl kickboksa gittikten sonra üst üste çok sakatlık yaşadığım için bırakmak zorunda kaldım şuan vücut geliştirme ile ilgileniyorum kaslarının şu andaki hacimi biraz gider doğruya doğru fakat şuan yapacağın antrenman senin kondisyonunu kuvvetini çok daha arttıracaktır kickboks ile ağırlık kaldırma konusunda sana zararını ya da yararını görürsün diye bir şey söyleyemem bilgi sahibi değilim fakat ikisi birden seni inanılmaz yorar ve ben zamanında kickboks yaparken hocama danıştığımda bana ağırlık kaldırmamı tavsiye etmemişti ben o yüzden o işe girmedim ama dediğim gibi daha fit bi fiziğin olmakla birlikte kasların daha sıkı ve güçlü olacak yaptığın yumruk çalışmaları vs ile yani ekstradan ağırlık kaldırmana gerek yok seni inanılmaz yorar sen dediğim gibi 2 günde bi antrenmanını yap boş günlerde de ip atla şınav barfiks mekik vs. çek vücut ağırlığı ile yapılan antrenmanları yap fiziğin çok daha iyi olacaktır bende salonda görüyorum hacimli elemanları da çok güzel bulmuyorum benim görüşüm tabi

Hocam omuzlar gelişsin,kol hacimli olsun birazda göğüs gerisinin bi önemi yok zaten..:) bende salon fiziğinden sıkıldım,ağırlık kaldırmaktan nefret ettim. Kick bokstada hem ön hem arka kol çalışıyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Tam tersi body yi birakirsan kas erir ama kick boksla kasların kalıcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Shisui

quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Tam tersi body yi birakirsan kas erir ama kick boksla kasların kalıcı olur.

Hayırdır?

• tam da dedigin gibi kol omuz gogus daha on plana cikiyor endisen olmasin

• Gerisi derken? Baska birsey kalmadi ki..

Vucut yapmak istiyorsan kickboks'a gitmeyeceksin bu kadar basit. Amacin hangisi ona gore yorum yapalim, kasli mi olmak istiyorsun guclu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alışıyosunda bende senin gibi body den geçtim kickboksa geçtiğimde anladımki body Boşmuş istiyosan 200 kg bacak çalış 2 dakikada bacakların bitiyor ağrıdan duramıyosun

• gelecegin 'baba bı vurdum burnu omza geldi'cisi :D
  • Arada çıkıp gezip tozmayıda unutma bari..

-kickboks yapan arkadaşım vardı, çok fena teknikler öğretiyorlar. çocuk dizime arkadan dokunarak (harbi anlamda dokunarak) öyle bir noktayı bulup bacağı kırıp düşürebiliyordu ki inanamamıştım. Oha dedim (Tabi oha demedim, başka bir şey dedim de her gün ceza alıyorum artık.. Bazı sapıklar milleti şikayet edip banlatmaktan haz alıyor, SELAM OLSUN Onlara.)
    Harbiden teknik öğretiyorlar. Bence en güzel savunma sporu kickboks. Gerçi o sana kalmış, ama boksörler nereye nasıl vuracağını biliyor ;) Lanet olsun biraz araştırmıştım bende zamanında, sağ elim yamuk kaldı, adı boksör kırığı

• Fitness da kondisyon yapıldığını falancmi zannediyorsunuz veyahut güç kazandığınızı falan mı spor yapmazsaniz o işler salonda yapilcak isler değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.