Şimdi Ara

Kıbrısta hukukmu İstanbulda uluslararası ilişkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yardım edin be ya
  • up canım up
  • upppppppppppppppppppppp
  • Tabikide hukuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

Tabikide hukuk.

teşekkürler ama sosyal hayat nasıl orda ? yıldıza gidersem okul Beşiktaşta bunlarda çok önemli benim için
  • Bölüm olarak bir tercihini yap ve Yeni Zelanda'da da olsa git(bu arada Yeni Zelanda nasıl yazılıyor.3 tane 'da'gelince bir anda afalladım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbrcnm

Bölüm olarak bir tercihini yap ve Yeni Zelanda'da da olsa git(bu arada Yeni Zelanda nasıl yazılıyor.3 tane 'da'gelince bir anda afalladım)

bölüm olarak hukuk ama sosyal hayatıda bölüm kadar önemsiyorum 5 yıl sonuçta az değil
    Okunmasıda zor olmuş 3 da peşpeşe

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_svd

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

Tabikide hukuk.

teşekkürler ama sosyal hayat nasıl orda ? yıldıza gidersem okul Beşiktaşta bunlarda çok önemli benim için

Giden arkadaşlarım var Kıbrısa memnunlar.
  • Kızım hergün 10 tane konu açıyorsun.Ua ayrı hukuk ayrı şeyler önce bölüme karar ver şehire sonra bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Somak4+5

Kızım hergün 10 tane konu açıyorsun.Ua ayrı hukuk ayrı şeyler önce bölüme karar ver şehire sonra bakarsın

Ya istediğimi sorarım yani sanane ????? bana göre ayrı değiller belki hey Allahım ya
  • 23970 hukuk gelır mı devlet-tam Burslu, ozellıkle dıcle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kızım hergün 10 tane konu açıyorsun.Ua ayrı hukuk ayrı şeyler önce bölüme karar ver şehire sonra bakarsın

Ya istediğimi sorarım yani sanane ????? bana göre ayrı değiller belki hey Allahım ya

Özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EBvulves

Kesinlikle hukuk oku, işsiz kalma (tabi Boğaziçi Uluslararası İlişkiler kazanmadıysan)

aynen iş açısından hukuk zaten avukat akrabalarım var hukukta çok avantajım olucak ama Kıbrıs korkutuyo işte :(
  • quote:

quote:

quote:

Özür dilerim

özre gerek yok önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensizsaadetneymis

23970 hukuk gelır mı devlet-tam Burslu, ozellıkle dıcle..

abi yeter her hukuk konusunda ayni soruyu sormaktan bikmadin mi troll musun nesin,

dicle büyük ihtimal gelir tam burslu da gelir yeter allah aşkina sorma bir daha
  • 1 sene daha derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Sensizsaadetneymis

23970 hukuk gelır mı devlet-tam Burslu, ozellıkle dıcle..

abi yeter her hukuk konusunda ayni soruyu sormaktan bikmadin mi troll musun nesin,

dicle büyük ihtimal gelir tam burslu da gelir yeter allah aşkina sorma bir daha

aslında hepımızın ıcınde bır troll yok mudur ? ustume gelme psıkojım bozuldu su sınav yuzunden.anneme de soruyrm sence gelır mı dıye evı terketme asamasına geldı o da:(rehberlıkcı kacacak delık arıyr zaten :( gelsın de herkes rahat etsın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

1 sene daha derim.

ne 1 senesi benim 2.senem üstelik aklımdaki yerlere giriyorum ne diyosun kardeşim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

1 sene daha derim.

ne 1 senesi benim 2.senem üstelik aklımdaki yerlere giriyorum ne diyosun kardeşim?

Farklı fikirlere açık değilsen konu açma. 4 sene okuyup sonra 1000 liraya razı olmak istiyorsan devam et.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.