Merhaba arkadaşlar.Ben aracı alırken Bayide zaten görmüştüm Necvox mult.sistemini ve araca çocuk cok bindiği için hem 2 koltuk kafalığına birde radyonun yerine necvox taktırmak istiyorum.Fakat cok iyi bir sistem değilmiş okudum bir sürü yerde o yüzden biraz soğudum necvoxdan. Arkadaşlar benim size sorum şu:Bu Necvox nasıldır yani ? Aracım kıa sportage
2 bin lira az bir para değil yani başka bir sistem alıyım istiyorum çünkü sistemin çok iyi olmadığını söylüyor herkes ve bende inceledim çok iyi bir sistem gibi gelmedi banada.(Zenec,navitech vs.tarzı bir marka önerebilirmisiniz ? )
Yani arkadaşlar Bir teknolojik ürün satan yerden güzel bir multimedya sistemi alıp Bayiye götürüp montajı ordamı yapılıyor ? Yani bizim kendimizmi takmamız lazım başka bir yerden alırsak ? Yani bayi cıkıslı olması için illaki Necvoxmu almamız gerekiyor ? Yoksa necvox yerine başka hangi sistemi önerirsiniz 2 kafalık olan bölümede takılacak hepsi içinde multimedya sistemi iyi olan bir marka tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar ? Biraz fazla soru sormuşum k.bmayın :) bayrama kadar taktırmak istiyorum çokta anlamam öyle işlerden aldığım zaman iyi bir sistem almak istiyorum. Tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar .Cevap verirseniz sevinirim. İyi Forumlar........