Şimdi Ara

kia rio 2006 crdi nasıl arabadır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 2006 model kıa rio almayı dusunuyırum. araca 20.500ytl ıstıyorlar.sizce fıyatı uygunmudur.kullanımı nasıldır masraflı bi arabamıdır



  • Fiyat daha uygun olabilir.

    Motoru çok sessiz benzinli gibidir.Sınıfının en hızlı dizelidir.Motor kasaya fazla gelir.Gittiği gibi duramaz.Abs si olmaması büyük eksiklik.

    Periyodik bakımları hariç masraf açmaz.Yanlız 2006 modellerde amortisör problemleri vardı.Alırken servis dökümlerinde bunu inceleyin.Araç sert bi yapıya sahip olduğu için ilk çıkanlarda amortisör patlatan çokçaydı.
  • o fiyata rio alıncaya kadar birebir aynı motora sahip , daha donanımlı, satışı ona göre çok daha rahat olan hyundai getz, yada era al bence. mesela karşılaştırmak açısında bi bak. ki bu en donanımlısı, en temizi hemen hemen. donanımdan, temizlikten az ödün verirsen18 civarı da bu yeni kasadan bulabilirsin.kolay gelsin.
    http://www.sahibinden.com/_getz_1_5_dizel_abs_ebd_klima_sunroof_4hy_WQQaXQQ10796770WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: redcheek99

    o fiyata rio alıncaya kadar birebir aynı motora sahip , daha donanımlı, satışı ona göre çok daha rahat olan hyundai getz, yada era al bence. mesela karşılaştırmak açısında bi bak. ki bu en donanımlısı, en temizi hemen hemen. donanımdan, temizlikten az ödün verirsen18 civarı da bu yeni kasadan bulabilirsin.kolay gelsin.
    http://www.sahibinden.com/_getz_1_5_dizel_abs_ebd_klima_sunroof_4hy_WQQaXQQ10796770WQQpXQQdisplayitem



    Bencede getz 1.5 CRDI 88 bg lik dizelini kullanmıştım oldukça seriydi

    Frenler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama




  • getz ve accent ile aynı özelliklere sahip aynı motor ve aynı yürüyen aksama sahip güzel bir araç tek farkı hb'lerde getzin 110 bg'lik versiyonu sadece en üst donanımda var iken rio'da hepsinin 110bg sunması.

    birde rio hb ile getz'i karşılaştırısak rio getz'den daha geniş ve daha oturaklı durmakta ama yol tutuşu hemen hemen aynı sayılır.
    uzun süre kullanıp hemen veya acilen satmak gibi bir durumunuz yoksa rio'da iyidir getz'de iyidir. ama 2 sende filan satmak zorunda olmak veya başka bişey yapma durumunuz varsa getz daha çabuk gidecektir. marka bilinirliğinden başka bir şey değildir.
  • O kadar parayı kullanılmış araca vereceğine gazetede era nın dizeli 24300 ytl fiyat vermişler .
    İki aracında motoru aynı ancak eranın çekişi çok daha iyi program farkımı var ki şanzıman oranları aynı ancak çekiş farkı bariz.
    Hatta i30 daki motordan bile daha iyi rölantide hem daha titreşimsiz hemde gaza basıldığında daha az dizel sesi var.
  • kia rio 2006 hb crdi advance sahibiyim. 100km 1lt daha az yakıt tuketiyor aracım. ayrıca getzten cok daha cabuk ivmeleniyor. 90.000 km oldu. bu sefer en buyuk bakıma girdim mil yatakları, v-kayısı, balatalar yag bakım derken 670ytl servis ucreti verdim. normal servis ucretleri 200-220ytl arası değişiyor. getz'in kia eş değeri picanto dur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xense -- 5 Ekim 2008; 20:20:13 >
  • http://www.sahibinden.com/45000km_2007_kia_rio_15crdiWQQaXQQ10613773WQQpXQQdisplayitem


    Bence Kia Rio dostum.. hem iç kısmı daha geniş hyundaı dusunme derım.. tabiki zevk meselesı...

    Ama o bütce ile başka otomobillerde düşünebilrsiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xense

    kia rio 2006 hb crdi advance sahibiyim. 100km 1lt daha az yakıt tuketiyor aracım. ayrıca getzten cok daha cabuk ivmeleniyor. 90.000 km oldu. bu sefer en buyuk bakıma girdim mil yatakları, v-kayısı, balatalar yag bakım derken 670ytl servis ucreti verdim. normal servis ucretleri 200-220ytl arası değişiyor. getz'in kia eş değeri picanto dur.

    yok naptın picanto a segmenti getz b segmenti bir araç boyutları bakımından ve rioya kıyasla öyle görünüyo olabilir ama picanto ile arasında dağlar kadar fark var. 2'sine de bindim ordan biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Ekim 2008; 20:55:03 >
  • dizelde olsa kia o para etmez,kazıklanırsınız.
  • herkese tesekkur edıyorum getz dusunmuyorum bencede ıkısıde ayrı arabalar
  • Ben beğendim açıkçası. Yalnız beklendiye göre değişir. Geçen gün sedan modelinin dizelini inceleme fırsatım oldu. Asla bir Astra Golf vs gibi c sınıf otomobillerin iç mekan kalitesini beklemeyin. 2 hava yastığı klima abs mevcuttu sanırım donanımda. mp3 çalan blaupunkt cd çalar vardı. Ekonomik ve çok güçlü bir motora sahip. Abs li model alınması güvenlik açısından çok daha iyi olur. Amacınız ekonomik güçlü bir aile arabası ise Rio çok güzel bir seçenek olur.

     kia rio 2006 crdi nasıl arabadır


    Araç bunun açık mavisiydi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.