Şimdi Ara

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
740
Cevap
66
Favori
74.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AZ RM

Şimdi baktım. Aktif çalışıyor bende

Bende açamıyorum. Whatsapp app yönlendiriyor.. grup sayfası açılmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet grup açılmıyor. Forum üzerinden link verildiğinde bazen son adresi hedeflemiyor. Sebep bu olabilir.

• KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

Prestij Standart Range gelmiş görünüyor. Yanlışlık mı oldu acaba? Fiyatlar aynı kalmış 2024lerde 200 bin Sıfır faiz gelmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: CypriotTR

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

Prestij Standart Range gelmiş görünüyor. Yanlışlık mı oldu acaba? Fiyatlar aynı kalmış 2024lerde 200 bin Sıfır faiz gelmiş..

Aslında Elegance Long almak istiyorum beyaz. Sıfır faiz de bekliyordum. Arabamı satamadım piyasa ciddi yavaş 2. elde...

• CypriotTR C kullanıcısına yanıt
    Zaten vardi 2 haftadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 2 Mart 2025; 14:58:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eraxes E kullanıcısına yanıt
    Linke tıkladığınızda “Sohbete Katıl” yerine sağ alttaki tarayıcı simgesine tıkladığınızda whatsapp’ta açıyor o şekilde. Bir de öyle deneyin isterseniz. Ben o şekilde yapabildim.

• Bayilerde Gtline test aracı gören oldu mu acaba?

• Car Lover C kullanıcısına yanıt

@Car Lover Kia EV3 GT Line ivory Grey Mat test aracı istanbul anadolu yakası Tek-Kar otomotiv de var. Hatta kuzen gecen hafta içi gitti onunla test deneme sürüşüne çıkartmışlar. Haftasonu müsait olmayabiliyor demişler.

Teşhir bölümünde ise bayağı renk ve modeller yığılıydı, kalabalık idi showroom dedi.

Satış temsilcisi Gökhan Vural

not: Bir tanışım vakti yok idi sanırım artık birçok bayide CANLI KAMERALI SATIŞ TEMSİLCİSİNE bağlnaıp arabayı tanıtma olayı yayılmış. Uzaktan inceledim dedi.

ben yeni öğrendim ben gibi bilmeyenler için belki lazım olur.

https://www.kia.com/tr/satis-merkezi/dealers/tek-kar-otomotiv.html

Telefon : 0 216 473 71 40

Fax : 0 216 473 36 11

Adres : Esentepe Cevizli D-100 Güney Yanyol No: 15/1 Kartal / İstanbul

Çalışma Saatleri :

Hafta içi: 09:00 - 18:00

Cumartesi: 09:00 - 18:00

Pazar: 11:00 - 18:00

Hizmetler : EV Yetkili Satıcı, EV Yetkili Servis, Yetkili Satıcı, Yetkili Servis

Hizmet Kategorisi

• Ücretsiz Kontrol

https://onlineshowroom.kia.com.tr

• kia ev3 de araç içi bagaj kapatma efektif çalışmıyor

• uer38 U kullanıcısına yanıt
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Az önce bu arabanın videolarını izledim. Aaa ne güzel arabaymış lan. çok sevdim. gideyim alayım bir tane yarın gtline dedim. Biraz bakınırken Kia connectin gelmeyeceğini buradan öğrendim.

İnsan sinirleniyor hali ile.

Valla hakaret eder gibi bir şey söylemiş firma yetkilisi benim kanaatime göre.

Esasında çok ayıp bir şey. Modem ulan bu modem modem. 10$ maliyeti olmayan cihaz!

Eski araçlarda modem gelmiyorsa da haricen takılır. Ne var yani? Para mı ulan modem? At ile deve mi bunu takmak?

İnsanda biraz UTANMA duygusu olması gerek tabi. Arabanın özelliği var ama... "S.ktir et bizim Türk milletine bu araba bu hali ile çok bile, hak etmiyorlar, böyle binsinler..." gibi bir şey söylemiş adeta. Aşağılamış. Yüzüne söylese mesela kavga sebebi olur.

Bu sunucu munucu ayağı hazır değil vs. esasen cahil kandırmaca. Tek mühendis 1 günde 3 saatte halleder sunucu işini. BTK dan izin almanın çok uzun ve külfetli bir iş olacağını zaten değerlendirmiyorum. Ha evet prosedür uzar eder, olabilir de... Eski arabalara gelmeyecek ne demek arkadaş? Yani "nasılsa alınıyor arabalar. Ne gereği var. Ne kadar geç getirirsek o kadar iyi..." mantığı ile hareket ediyorlar diye düşünüyorum. Halkından önce çalıştığı firmanın karını düşünen kişiler bunlar sanırsam. Sene olmuş 2025. Avrupada söylesen şunu ne tarafıyla güleceklerini şaşırırlar heralde. Nasıl yok derler. Vay arkadaş!

Ha yıldızlı meşhur başka bir marka da araçlarını satarken gelecek gelecek diyip sonradan falanca tarihten itibaren satılan araçlarda şeklinde açıklama yapıyor, müşterilerini eşek yerine koyuyor... O zaten bildiğin dolandırıcılığa giriyor da, ülkede dolandırıcılığa doğru dürüst ceza verdiklerini göremiyoruz malesef.

Burada suç biraz da BTK'nın. Falanca fiyatın yada kW bataryanın üzerindeki EV araçların internet özellikli olması gerekir diye yönetmelik koyması gerekir. Adam koydu şarja arabayı gitti. Araba doldu mu dolmadı mı bilmez, orada bekler boşuna port işgal eder değil mi? Bağlantılı olsa arabasının dolduğunu görür, şarjı boşaltmak için gelir, portu boşaltır eder... Sonuçta kamu yararı. Koy kuralı, bak nasıl koyuyorlar bağlantıyı seve seve...

Videonun birinden öğrendiğime göre KIA EV3 araç yurt dışında da (vergileri hariç) aynı fiyatan satılıyor. Ama onlarda HUD olsun, farklı özellikler olsun, MODEMİ olsun, akustik camlar olsun onlarla birlikte geliyor o fiyata. Biz aynı fiyatı veriyoruz ama daha az donanım alıyoruz. Biz avrupalıdan daha mı zenginiz de sömürülüyoruz? Yoksa ithalatçısı mı Aç GÖZLÜ?

Bence buradakilerle hiç uğraşmamak, hiç bulaşmamak gerek. Direkt KIA'nın Global firmasına şikayet etmek lazım bu durumu twitterden, mailden vs... Eğer globalin dikkatini çekebilirseniz o zaman Global enselerine güzelce şaplatır, ancak o zaman değiştirirler söylemlerini. Tüm araçlara getireceğiz derler mecburen diye düşünüyorum.

Alacaktım. Almıyorum.

Bak Model Y beğenmiyorum, tipini pek sevmiyorum. Model 3 getirmedikleri için de kırgınım vs. ama yine ülkedeki EN NAMUSLU araç satıcısı TESLAdır. Juniper geliyor nasılsa, aynı fiyata olması bekleniyor. Gider onu alırım. KIA Global de TR deki satışlar niye güdük kalıyor diye düşünsün dursun... Alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun. Sene 2025. Bence artık benzinli yada internet bağlantısız araç alınmaz.

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

BYD Ekim bilemedin Kasım da bahsetti, en kısa sürede dedi, geçen hafta eski yeni tüm arabalara bağlantıyı açtık dedi. Çok da hızlıca ve gayette güzel şekilde sözünü guttu, helal olsun dedirtti.

Neyse biz Kia cıyız artık. Ben memnunum her seferinde beni şaşırtıyor. Bana yetiyor sunduğu özellikler. Olsaydı iyi olurdu elbette, benim için Kia connect ten daha önemlisi heaf-up display diyecem çoğu gülecek. Tercih meselesi,

Bu arada almasanda git test sürüşü yap. Tesla ya ben gittim bindim içinde yarım saat zor dayandım. Tercih meselesi. Yok şu renk olsun yok long range yok şu paket olsun diyorsun fiyat katlıyor, buda bir salaklık tır, seni salak yerine koymaktır, gece vişnesini beğenen yandı yani. Almadım çıktım, prensip meselesi.

Çok takılma , heosinin kusuru var, senin iyi dediğin Tesla yı almaya kalkınca yok, şu olsun desn o yok, hazırlardam al desen beğendiğin yok, başkafına dikilen takım elbşseyi almak gibi, almadım. Hepsinde kusur arasan bulursun, dedim ya takılmamak lazım, tercihen şimdilik iyi bir seçim Kia . Hatta ben gt line aldım ama alt model alanda çok memnun. Hemde daha ucuza işini görüyorsa beğendiyse, ki ben çoğu arkadaşıma şunu alacağına Kia lara da bir bak diyorum. Çok çeşit model ve donanım seçeneği var.

Ortalık karışacak Hyundai İzmit'te tam elektrikli üreteceğim dedi, belki byd den önce bile piyasaya sunar. Rekabet olup burda gümrüksüz ÖTV siz stopajsız ucuz araba yı tercih ederim, aldıktan sonrasında sıkıntı olmadında, satış sonrası Kia üzerse işte o zaman iyiki yetine keşke dedirtir ise pişman olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

BYD Ekim bilemedin Kasım da bahsetti, en kısa sürede dedi, geçen hafta eski yeni tüm arabalara bağlantıyı açtık dedi. Çok da hızlıca ve gayette güzel şekilde sözünü guttu, helal olsun dedirtti.

Neyse biz Kia cıyız artık. Ben memnunum her seferinde beni şaşırtıyor. Bana yetiyor sunduğu özellikler. Olsaydı iyi olurdu elbette, benim için Kia connect ten daha önemlisi heaf-up display diyecem çoğu gülecek. Tercih meselesi,

Bu arada almasanda git test sürüşü yap. Tesla ya ben gittim bindim içinde yarım saat zor dayandım. Tercih meselesi. Yok şu renk olsun yok long range yok şu paket olsun diyorsun fiyat katlıyor, buda bir salaklık tır, seni salak yerine koymaktır, gece vişnesini beğenen yandı yani. Almadım çıktım, prensip meselesi.

Çok takılma , heosinin kusuru var, senin iyi dediğin Tesla yı almaya kalkınca yok, şu olsun desn o yok, hazırlardam al desen beğendiğin yok, başkafına dikilen takım elbşseyi almak gibi, almadım. Hepsinde kusur arasan bulursun, dedim ya takılmamak lazım, tercihen şimdilik iyi bir seçim Kia . Hatta ben gt line aldım ama alt model alanda çok memnun. Hemde daha ucuza işini görüyorsa beğendiyse, ki ben çoğu arkadaşıma şunu alacağına Kia lara da bir bak diyorum. Çok çeşit model ve donanım seçeneği var.

Ortalık karışacak Hyundai İzmit'te tam elektrikli üreteceğim dedi, belki byd den önce bile piyasaya sunar. Rekabet olup burda gümrüksüz ÖTV siz stopajsız ucuz araba yı tercih ederim, aldıktan sonrasında sıkıntı olmadında, satış sonrası Kia üzerse işte o zaman iyiki yetine keşke dedirtir ise pişman olurum

Mesele kusur değil, kusur hepsinde var da mesele namus meselesi. Ne istersin aracın internet bağlantısını sağlayan modemden yahu?

Tesla diğerlerinden çok daha namuslu kalıyor. Sorunları yok değil tabiki ondanda çok. Ha sıkıntı ben Y kasa sevmiyorum. Aynı fiyata 3 Highland getirseler alırdım mesela.

En azından FSD falan gelir araca.

KIA EV3 aslında tem benlik araba ama internet bağlantısının olmaması, yıl sonunda satılanlara gelecek olması küfür eder gibi. Vallahi sinirlendiriyor.

Bu olayda dahli bulunan KIA Türkiye çalışanlarına hakkımı helal etmiyorum.

Ama bayiye gidip deniyeyim, sipariş geçtikten sonra da aaa nasıl internet yok diyip iptal edeyim, gelince ararsınız öyle sipariş geçerim derim. Yada bu araca da glecek derlerse de aracıma geleceğine dair taahütname imzalatır öyle alırım..  

Alırsam internet geldiğinde alırım ki o zamana piyasada neler neler olur...

2025 sonun katı hal bataryalar, silikon anotlar ile arttırılmış menzilli araçlar hatta kuru elektrotlu teslalar bile gelir bakarsın.

Bakarsın BYD'nin distribütörü FAHİş fiyat çekmekten vazgeçer. Arkadan çekişli %10 ÖTV li SEAL falan getirir... Kim bilir.

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

Hay sen bin yaşa, git dediğini yap sipariş geç, Kia connect nadıl yok, ayıp ve Türkiye'de köklüdünğz, siz ve çelik motor BTK nın yasal prosedürğne dün gelen byd bile yalarken yapamadınız mı de ve iptal et, senin gibi birçoğu yapsın bak byd gibi birkaç ayda fasliyete nadıl geçerler.

Bu arada Kia ev4 lansmanında açık açık Kia connect bunlarda var demiş.

Şimdi Mart'ta ev3 için 2024 model ve 2025 fiyat listesi ile geldi. Aynı fiyat bakalım onlarda uyumluluk için tarih veriyorlarmı, sen yıl sonu demişsin , tam duyum mu aldın ? Yoksa tahminen mi ?

Byd için resmi sitesinde yazan bu, asparagas yazanlara göre uçuyor, yüzüyor , içinde şömine var uzaktan evden odun atıyo , kül boşaltıyordun . Tesla ve Togg un yaptığı hıhhh diyende var.

Uzaktan Bağlantılı Servisler Nelerdir?

BYD’nize yerleştirilen yerli SIM kartı sayesinde, aracınız internete bağlanarak uzaktan bağlantılı hizmetleri kullanmanızı sağlar. Bu özellikler, sürüş deneyiminizi daha akıllı, verimli ve pratik hale getirir.

Aracınızı Uzaktan İzleyin ve Yönetin

BYD mobil uygulaması ile aracınızın durumunu anlık olarak takip edebilir ve birçok özelliği uzaktan kontrol edebilirsiniz.

OTA (Over-the-Air) Güncellemeleri

Yetkili servise gitmeye gerek kalmadan, aracınızın yazılımını internet üzerinden kolayca güncelleyebilirsiniz.

Multimedya Deneyimini Geliştirin

Aracınızın gelişmiş multimedya ekranında internet bağlantısı gerektiren müzik uygulamalarını kesintisiz kullanabilirsiniz.

BYD Uygulaması ile Hayatın Kontrolü Elinizde!

BYD Uygulaması ile Hayatın Kontrolü Elinizde!

BYD uygulaması, aracınızı her an kontrol etmenizi sağlayan gelişmiş uzaktan yönetim özellikleri sunar.

Gerçek Zamanlı Araç Bilgileri

Toplam kilometre ve menzil bilgisi, batarya şarj seviyesi ve lastik basıncı gibi önemli verilere anında erişin.

Uzaktan Kontrol ile Maksimum Konfor

Kapıları açıp kilitleyin, klimanızı ayarlayın, koltuk ısıtma & havalandırma fonksiyonlarını uzaktan yönetin.

Güvenlik ve Konum Takibi

Aracınızın konumunu harita üzerinden görüntüleyin ve aracınızın konumuna rota çizin. Far ve korna fonksiyonlarıyla aracınızı kolayca bulun. Kapı, cam ve bagaj durumunu kontrol edin.

BYD Uzaktan Bağlantılı Servisler ile sürüş deneyiminizi daha güvenli, konforlu ve verimli hale getirin!

• uer38 U kullanıcısına yanıt
    Temel kuralı aracın her daim P de olması gerekliliği.

1 sn basınca komple açılıyor.

Basili tutunca da kapanıyor.

Kuralın aksine çalıştığına veya düzgün çalışmadığına şahit olmadım. Haftada en az 10 kere yapıyoruz bunu.

• Arabayı ilk aldığım 2020 yılından beri uzaktan erişim hizmetim var. İlk başlarda çok oyuncaklı geliyor kullanılıyor. Sonrasında aklınıza gelince bakılıyor ancak. Uzaktan kilitleme, cam açma kapama falan güzel şeyler. İlave bir takım özellikler de var tabii ama benim için en önemlisi aracın kendi navigasyonuna canlı trafik bilgisinin gelmesi. Gerisi çok da elzem değil bana göre.

Elektrikli araçta ilave olarak yüzde kaça kadar şarj olduğunu görmek iyi olurdu. İlk başlarda daha hızlı gelen OTA, güncellemeler sonrasında oldukça azalıyor.

Modemi de 10 Euro gibi düşünmemek lazım. Bugün iletişim hattı olan Mercedes’e iletişim modülünü takip Mercedes Me aktivasyonunu yapmak yaklaşık 3000 Euro tutuyor. Bunun çok az bir kısmı işçilik ücreti.

Kia CEO’su model karışıklılığı yaratmamak adına bazı şeyler kesinleşene kadar şimdiki araçlarda olmayacak demiş olabilir. Durumu zaman gösterecek.

Normalde uzaktan erişimli araçlarda tavan lambası kısımlarında erişimli olduğunu belirten düğmeler olur. Me Connect, Kia Connect vb. Kia da bu da yok. Asagidaki ekran gorunutusu yabancı bir videodan. Araçta bağlantı olduğu videodaki menülerden anlaşılıyor fakat var olduğunu belirten bir tuş yok. Demem o ki bizim araçlarda henüz ne var ne yok tam olarakbilmiyoruz. Bu iletişim modülü parça numarası internete düştüğünde servisten gidip teyit ederim.

Hayatta Herseyde olduğu gibi araç seçimlerinde de kriter kişinin öncelikleri. 2020 ya da 2021 de Model Y ilk satılmaya başladığında Hollanda’da test etmiştim. 1,5 saat süreniz var. Anahtarı veriyorlar, yanınıza satış temsilcisi oturtma gibi saçma sapan hareketler yok. İstediğiniz gibi kullanın. Kaza olmasın yeter. 45 dk zor dayandım araca. Arada durdum basınçlarını kontrol ettim. Hersey normal fakat aracın şehir içindeki gidişi at arabası gibi. Acayip sert bir yürüyen aksamı var. Bana göre sıfır konfor. Hemen geri götürdüm. Tek ekrana falan birsey demiyorum. Kullandıkça alışılabilir ama o sertliğe ben alışamam şahsen.

Bugun fiyat performans olarak öve öve bitiremedikleri BYD Seal-U nun alt takim yeni Dacia lardan hallice. Kimseye lafım yok. İyi günlerde kullansın araclarini.

Gunun sonunda EV3 teki kullanım keyfi, pratikligi ve konforu diğer araçlara göre bende baya ağır bastı. Bana göre çok büyük tercih sebebi bunlar.

• İlk hafta kia connect olmadığına söz lendim durdum malum araba şarj oluyormu dolmasına ne kaldı vs tabi havalarda soğuktu araba gösterdiğinide gitmiyordu vs ozamandan buzamana 4,5 kez şarj ettim 1500 km yi devirdim. Apple car playde eşarj vs var şu dakikada kia Connect olsada olur olmasada olur modundayım artık. Kafamda araçla alakalı soru işareti kalmadı

• halitozbasli kullanıcısına yanıt
    Şarj istasyonu uygulaması üzerinden bakıldığında aracın ne kadar şarj olduğunu gösteren bir firma var mı?
    1 kere Zes’ten AC şarj yaptım. Onda gözükmüyordu. Bu yetenek sadece DC ile mi alakalı yoksa firma ile mi bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.