Şimdi Ara

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
800
Cevap
69
Favori
97.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bir sorun var. Sadece ev3 te değil diğer araçlarda da mevcut. İngiltere face grubunda en son bi anket vardı . Son baktığımda Katılım azdı ama genelde %3 bu sorunu yaşamış genelde ilk 1000km de sorun ortaya çıkmış 3000km den sonra pek rastlanmamiş anketi bulursam buraya eklerim. Bazı şikayetlerde özellikle eski kasa ev6 da yeni iccu takılsa da tekrar etmiş olanda var. Özellikle face gruplarına bir göz atın
    KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 28 Şubat 2025; 10:18:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• wixland kullanıcısına yanıt
    İpedal ve auto regen kullanırken fren pedalını çok az kullanmaktan dolayı fren refleksimi kaybettiğimi hissetmeye başladım otomatik araçtan manuele geçince debriyaja basmayı unutmak gibi, o yüzden en azından az da olsa fren pedalını da kullanıp refleksimi kaybetmeyeyim diye düşündüm ani bir fren gerektiği durumlarda vs. diğer taraftan konfor tercihleri tabi kişiden kişiye değişir. Manuel regen için dediğiniz gibi autoyu kapat seviye ayarla tekrar aç meşguliyete sebep oluyor. Manuel regen şehirler arası uzun yolda bence kullanılması daha mantıklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geri viteste dikiz aynalarının hareket etme özelliği bende çalışmıyor elegance pakette yok mu acaba bu özellik.

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

• semiiih S kullanıcısına yanıt
    Ben acikcasi ipedalı başarılı buldum. Araç nasıl ve ne şekilde durursa dursun auto hold a basmadan aracı sabit tutması, park manevralarında frene basmadan ileri geri vites değişimine imkan sağlaması çok kullanışlı özelikler.

Dün oldukça dik bir yokuşta denedim. Araç patinaja kalmadan o kadar yumuşak bir şekilde kalkıyor ki, yıllardır araç kullanırım böylesine hiç şahit olmadım. Nasıl keyiflendim anlatamam 😊

Bazı araçlarda bu özellik koltuk hafızası ile birlikte geliyor. Belki bunda da öyledir. Emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Car Lover -- 28 Şubat 2025; 12:35:52 >
  • Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Ben genel anlamda başarılı buluyorum bazı ayrıntılar örneğin ışıkta dururken bazen telefona dalıyorum öndeki araç yürüdüğünde öndeki araç hareket etti uyarısını çok mantıklı buldum yada güneşliğin uzaması (her ne kadar teknolojik bir şey olmasada) yandan güneş geldiğinde daha önceki araçlarımda yana çevirince kısa kalıyordu güneşi kesmiyordu bunun gibi ayrıntılar çok hoş.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt
    Kitapçıkta genelde opsiyonel özelliklere parantez içinde varsa yazılmış, bu özellikte yazmıyordu bayağı uğraştım ama bir türlü hareket etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiiih -- 28 Şubat 2025; 12:53:22 >
  • wixland kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler. Evet intertten arayınca 2022-2024 arasındaki EV6'ların da geri çağırıldığı haberlerini gördüm. ICCU'da sorun varmış. EV3'te de benzer sorun yaşayanlar var elbette. Tesla'ya göre sorun daha az gibi sanki ama bu sorun büyük bir sorun KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI Aklıma takılan bir başka durum ise Kia global ölçekte 7 yıl garanti verirken neden Türkiye'de 5 yıl bu garanti süresi KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI 

dikiz aynası ayar tuşunun sağda yada solda secili oldugundan emin olun. ortada duruyorsa olmuyor. tamamen sizin aracta o ozelligin olup olmamasından bagımsız olarak soyluyorum bende gt var

• Bayağıdır foruma uğramıyordum. Şöyle bir bakayım dedim. Öncelikle EV3 satın alanlara güle güle kullanmalarını diliyorum. Konuya gelirsek; çok fazla rezillik var malum ithalatçı tarafında.

- 2024 modellere bağlantı gelmemesi. Sebep? Yok. Muhtemelen modüller sökülerek ithal edilmiş. Kepazeliğin daniskası. Aynısı önceki yıllarda gelen Hyundai-KIA grubu araçlarda da var. Müşteri söküp teyit etmiş. Türkiye'ye özel olarak 4G modülleri sökülmüş araçların. Böyle bir firmadan şahsen çöp almam. Müşterisini aptal, keriz, dangalak yerine koymak tam olarak bu. Ayrıca 2025 yılında, dünyada en çok otomobil satan 3. grubun uzaktan bağlantıyı standart sunmaması mega rezilliktir. Kimse kusura bakmasın.

- Avrupa'da aynı pakette gelen özelliklerin kısılmış olması. Kepazelik. Harman Kardon başta olmak üzere; baştan aşağı rezillik. Akıl eden ithalatçı firmaya dair üstteki maddede yer alan tespitlerim aynen geçerli. Avrupa'da bu özelliklerin hemen hepsi standart geliyor. Aksesuar bilmem ne çalıp, bunları parayla iteleme gibi bir durum söz konusu değil.

- Bunca saçmalığa rağmen fiyatlar ateş pahası. Az getirelim, çok kazıklayalım mantığı tam gaz devam ediyor. Sözde elektrikli satış payı %40 olacaktı bu sene. Aynı tas aynı hamam.

Hiçbir işi doğru yapamayan malum distribütör bu firmanın başında olduğu sürece bir daha bu markadan çöp dahi almam. Lütfedip garanti/bakım periyotlarını uzatmışlar. Aman ne büyük hizmet... Kaç defa sordum, bakımda yanlarında idim; neyin bakımını yaptınız da binlerce lira alıyorsunuz diye. Cevap yok. Taş mı yiyek kafası var. He abicim aynen, Tesla araba yapıyor ve taş yiyor. O yüzden dünyanın çok açık farkla en değerli otomotiv firması.

EV3 büyük umutlar beslediğim bir araçtı ancak görüyorum ki firmanın zihniyetinde en ufak değişim olmamış. Yazılanlar bunu gösteriyor.

Herkese kasasız belasız sürüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki araç satisinin gerçekleri bu. Adam birkaç ay önce 7 milyona aldığı EQS’te bile uzaktan bağlantıyı aktif edemiyor. Halbuki onda modül dahil tüm donanım var. Firmanın umrunda değil. Herkes zaten durumu bilip alıyor araçlarını. Burada Harman Kardon yok. Avrupa’da ise ısı pompası sadece en üst donanımda opsiyon. İhtiyaçlar ne ise öncelikler ona göre şekilleniyor. Firma da araç sattığı sürece istediği gibi, müşteri ne diyor pek de umrunda olmuyor.

Ben Böyle bir özellik olduğununn bile farkında değildim Demek geriye takıp birde orda nereyi görmek istiyorsak onu ayarlıyormuşuz güzel ayrıntı bilhassa arka kamera çok çamur alıyor görüş kısıntısı olduğunda işe yarar.

• Bazı forumdaşlar menzil soruyordu.

burda denk geldim.

Kia EV3 Long Range otoban menzili 

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARICem YACANyoutube
    Kia EV3 Long Range otoban menzili #automobile #electric #kiaev3 #modely #byd
    https://www.youtube.com/shorts/pTfvPypFZ4I

pil ısıtrma öncesi

Kia Ev3 Long Range pil ısıtma #automobile #electric #kiaev3
    https://www.youtube.com/shorts/vClDGQISIzM

pil ısıtma soınrası

Kia Ev3 Long Range DC şarj hızı %21 den %100 #automobile #electric #kiaev3
    https://www.youtube.com/shorts/ZfXfEFhElAs

Kia Ev3 Long Range otoban sürüşü ve ACC yarı otonom sürüş #automobile #electric #kiaev3
    https://www.youtube.com/shorts/Jzy5t1IRmGk

Kia Ev3 Elegance Long Range maximum range / full depo menzil. #automobile #electric #byd #kiaev3
    https://www.youtube.com/shorts/C32b0UfJQAQ

• Ev3 grubu

whatsapp.com
    Kia Ev3⚡️⚡️⚡️
    https://chat.whatsapp.com/ELMoOBzO7NxCNBE4nPwuKt

• Kia ana grubu

whatsapp.com
    KIA Türkiye ⚡⚡⚡
    https://chat.whatsapp.com/Exar78XMhVgLydN0wsefmi

• Merhaba Çelik motoru ve ınternationala Kia connect konusunda sıkıştırmamız lazım. Dünkü byd bile connect uygulamasını Türkiye'de hizmete sundu

• AZ RM A kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapp ta açmıyor kontrol et istersen

• Cengo7272 C kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım. Aktif çalışıyor bende

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.