Şimdi Ara

Kia Cerato Modifiye hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2007 model mavi renkli bir kia cerato var. Bu aracıma modifiye yapmak istiyorum, garantisi bozulur diyen olabilir, önemli değil. Buna ne gibi şeyler yapabilirim, motor, dış, iç vs. Hele bir de tavsiye ettiğiniz şeyleri photoshop da çizer de gösterirseniz tam süper olur.
    Ya da modifiyeli cerato resimleri koyarsanız o da güzel olur, hiç olmazsa yapmak istediğim şeyi görmüş olurum.

• Up
  • Şu koca forumda hiç mi cerato modifiyesinden anlayan yok. İlginç gerçekten.
  • modundan anlamam ama araba çok iyi bir araba. bu arada dizel miydi onuda yazarsan daha iyi yardım ederler.
  • Evet dizel.
  • Bende Rio var ,, onun için az biraz bişeler yazayım...
    Motor garantisi önemli değil dersen chip düşünebilirsin.
    Gazdan ayağını herçekişinde Subaru İmpreza gibi çuff çufff yapsın istersen turboya blow off valfi takabilirsin.
    Far içi siyaha boyama , ön ızgarada logo iptali ve tel ızgara , jant-jastik , bodykit gibi alternatifler özel yapım işler olduğu için her araçta olduğu gibi Ceratodada mümükün.Bunların dışında Cerato için önel tuning parçaları üreten bi firma olduğunu zannetmiyorum...Hyındai ve Kia için parçalar yapan Tomato diye bi firma vardı avrupada ama tam bilmiyorum...
    Şimdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraçoğlu -- 9 Mayıs 2007; 14:09:39 >
  • tomato-anp.de

web sayfası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra hakkında..
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Dacia Duster Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım arabana yaptırabileceğin modifiye işlemleri tamamen zevklerin ve bütçen ile ilgilidir.Sana fikir verebilecek biraç resim ekledim.

• Mavi kia çok tatlı olmuş, zaten benimki de aynı renk. Jantları beğendim, zaten öyle bir jant aklımdan geçiyordu şimdi yerleşti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanazgul

tomato-anp.de

web sayfası

Sayfayı inceledim dostum, ama orda maalesef hiç modifiyeli cerato örneği yok.
  • hocam valla sana herhangi bir parça öneremem ama sade ve hoş bi araç olduğunu düşünüyorum bilmem sen ne düşünürsün
  • Jant ve yay ile başlayabilirsin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

hocam valla sana herhangi bir parça öneremem ama sade ve hoş bi araç olduğunu düşünüyorum bilmem sen ne düşünürsün

Gerçekten çok hoş olmuş, ama bir de arkaya spoyler yapsaymış tam süper olacakmış
  • Jant + Yay dan sonra farlara Smoked görüntüsü verebilirsiniz..SOnra orta tonlu film oldu mu güzel olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Jant ve yay ile başlayabilirsin bence

Jant benim de aklımda ama araba daha 2 aylık, yepyeni lastikleri atmaya gönlüm razı olmuyor. Çünkü ben 16 jantı 17 veya 18 yapmak niyetindeyim. Bu kışı atlattıktan sonra yapacam jantı. Ama şimdiye kadar yaptıklarım şunlar; Camlara film, arkaya egzos, yeni paspaslar, ön tampona film, park sensörü. Aklıma gelenler bunlar. Spoyler arıyorum ama daha orjinalini bulamadım bulursam alacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Jant + Yay dan sonra farlara Smoked görüntüsü verebilirsiniz..SOnra orta tonlu film oldu mu güzel olur..

Hocam bu Smoked görüntüsü nedir, anlayamadım. Fotoğrafı falan var mı o dediğin şeklin.
  • Ön farları hafif tonda karartarak isterseniz Angel Halka da koydurabilirsiniz..Binevi siyah tabanlı gibi oluyor..
  • Smoked görünüm, angel halka. Bunlar benim tamamen yabancısı olduğum terimler. Bunlarla ilgili fotoğraf koyacak arkadaşım var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.