Şimdi Ara

Khamenture - Xigenon - AvengerS Clan Haksız Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık yarım saat önce gem den çıktım, güzel bir pt vardı.
    seri seri kestik ve devaya geldik, item sırası da bende idi.

normalde biliyorsunuz ilk değerli item bana, diğerleri sırasıyla diğer üyelere gidecekti.
    deva kesildiğinde mage partiyi toplamadı ve bana silver gem geldi, gold bar ise Khamenture isimli prieste gitti.
    bu olay bana da defalarca olmasına rağmen hep vermişimdir itemleri.
    fakat AvengerS clanındaki Khamenture pm lerime sadece bir "as" cevabını verdi, başka tek kelime etmedi.
    durumu bildireyim istedim, moralim gb nin gittiğine değil, Khamenture'nin uyanıklık yaptığı sandığına bozuk.

http://img259.imageshack.us/img259/70/ykley.png

• Geçmiş olsun , sağolasın bilgilendirme için . Sevgili şerifimiz şeriflik görevinden başka her şeyi de yapıyor maşallah , aman gemden geri kalmasın apede millet koxpla kasarken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Geçmiş olsun , sağolasın bilgilendirme için . Sevgili şerifimiz şeriflik görevinden başka her şeyi de yapıyor maşallah , aman gemden geri kalmasın apede millet koxpla kasarken .

teşekkür ederim, birazdan ft ye gireceğim. AvengerS clan lideri de pm sine cevap vermiyor nedense.
  • edanada da ilk gemi alıyorlar sonra silver veya gold barı, kimsede bir şey demiyor. serverdan servera fark ediyor ya da bana hep öyle denk geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

edanada da ilk gemi alıyorlar sonra silver veya gold barı, kimsede bir şey demiyor. serverdan servera fark ediyor ya da bana hep öyle denk geldi.

mantıklı mı peki?
  • clan başkanlarıyla bu sabah yaptığım görüşme

http://img405.imageshack.us/img405/3710/sabah111.png

• quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

clan başkanlarıyla bu sabah yaptığım görüşme

http://img405.imageshack.us/img405/3710/sabah111.png

Bosver gitsin, bir daha muhattap olmazsin olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ally warrior ırk seçimi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asiri buyuk birsey degil tabi ki ama yine de hakkini araman bu rezillikleri gun yuzune cikarman en guzeli. Mumkunse resmi forunlara felanda koy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Bosver gitsin, bir daha muhattap olmazsin olur biter.

teşekkür ederim, inş. onlarla bir daha karşılaşmam gem lerde.

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Asiri buyuk birsey degil tabi ki ama yine de hakkini araman bu rezillikleri gun yuzune cikarman en guzeli. Mumkunse resmi forunlara felanda koy

doğru kardeşim başıma daha önce de gelmedi değil ama bazıları "ne şekilde olursa olsun 3-5 kuruş koparalım" peşinde, buna bile muhtaçlar.
  • Gecmis olsun.son deva da şans ısı biraz,oncesinde ben de cingar çıkarırım da.devada millet en bastan tıklıyor iste.kime ne gelirse.ayrica devadan GB ye denk gelmedim hic euko da,uskoya mı ozel acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Gecmis olsun.son deva da şans ısı biraz,oncesinde ben de cingar çıkarırım da.devada millet en bastan tıklıyor iste.kime ne gelirse.ayrica devadan GB ye denk gelmedim hic euko da,uskoya mı ozel acaba

usko da zaman zaman denk gelebiliyor kardeşim.
    normalde partide mage varsa eğer biraz daha güvenimiz artıyor, deva kesildiğinde mage herkesi tp yapıp kutuyu kendisi açıyor ve dropları sırayla dağıtıyor.
    dediğim gibi magenin de güvenilir olması lazım, yoksa onu da çok gördük, ilk başta fossilleri alıp Silver Gem'i kendisine düşüren mageyi
  • Euko da çıkardım arkadaşlar [Europa serverinde baya degerliydi o aralar
  • arkadaşlar k.bakmayın amacım konuyu hortlatmak değil, xigenon serverındaki oyuncular hakkında az da olsa bilgi sahibi olmanızı sağlamaktır.

yukarıdaki konumla alakalı olarak;
    dün akşam benzer bir olay tekrar başıma geldi, deva sıra bende iken bana fossil geldi, Silver Gem de başka bir ark. gitti (4Puto)'ya.
    gem bittikten sonra arkadaşla 2 satır konuştuk ve meseleyi hallettik, arkadaşın nick 4Puto
    ilk kez muhatap olmamıza rağmen sıkıntı yaratmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xigenon_line

arkadaşlar k.bakmayın amacım konuyu hortlatmak değil, xigenon serverındaki oyuncular hakkında az da olsa bilgi sahibi olmanızı sağlamaktır.

yukarıdaki konumla alakalı olarak;
    dün akşam benzer bir olay tekrar başıma geldi, deva sıra bende iken bana fossil geldi, Silver Gem de başka bir ark. gitti (4Puto)'ya.
    gem bittikten sonra arkadaşla 2 satır konuştuk ve meseleyi hallettik, arkadaşın nick 4Puto
    ilk kez muhatap olmamıza rağmen sıkıntı yaratmadı.

Server'da bilinen güvenilen birisi zaten .
  • mantıklı olanda random gitmesi değilmi zaten ? item sırası diye birşey ilk defa duydum ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

mantıklı olanda random gitmesi değilmi zaten ? item sırası diye birşey ilk defa duydum ne diyim

kardeşim normal şartlarda eslantta, cz de, delos ta exp kasarken zaten sıra gözetilmiyor, random gidiyor, bu konuda sıkıntımız yok.

fakat gem olayı öyle değil, evente giren herkesin amacı gem toplayıp en son galip gelip (pk ya da deva keserek) silver almak.
    devaya kadar ilerlerken her boss tan 2 fossil ve bazen de gem düşer, bu fossillerin alınması mantıklı mı sence?
  • Biz clan olarak aynı anda tıklıyoruz, genelde clan party çıkartıyoruz, sıkıntı olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.