Şimdi Ara

Khaled Hosseini - Ve Dağlar Yankılandı (Satışa Çıktı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
7.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitapları Dünyada 38 Milyondan, Türkiye'de 1 Milyondan Fazla Satan Khaled Hosseini'den Yine Çok Satacak Bir Roman!..

Gece vakti, çölü bir el arabasını çekerek geçen bir baba. Arabanın içinde annesiz iki çocuk; iki kardeş; biri kız, biri erkek. Küçük Peri için ağabeyi Abdullah, ağabeyden çok öte. On yaşındaki Abdullah’a sorsanız Peri, her şey demek. Köylerinden Kâbil’e varmak için çıktıkları yolculuğun sonunda aileyi yürek parçalayıcı bir son bekliyor. Fakat aslında bu bir son değil... Kardeşlerin başlarına gelenler -yakın ya da uzak- ilişki kurdukları tüm insanların hayatlarında nesiller boyu yankılanacak...

Hayat farklı aileleri sevgi ve fedakârlık, ihanet ve sadakat gibi ortak duygularla sınarken, karakterlerin başlarına gelenler ve yaptıkları seçimler, kitabın her biri ayrı bir renk ve lezzet taşıyan katmanlarını oluşturuyor. Afganistan’ın küçük bir köyünde doğan ve okuru Kâbil’den Paris’e, San Francisco’dan Tinos adasına taşıyan bu öykü, her sayfada renklenip güçleniyor.

Ve Dağlar Yankılandı, bizi biz yapan değerler üzerine düşündüren, ustalıkla yazıldığını her bölümde yeniden kanıtlayan, büyüleyici bir roman. Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş ile dünya çapında sevilen bir yazar olan Khaled Hosseini’nin yazarlığında bir dönüm noktası.

Khaled Hosseini - Ve Dağlar Yankılandı (Satışa Çıktı)

Satış Linkleri:
    http://www.kitapgalerisi.com/index.php?p=show&pid=168181#0 (14 TL + 3.99 Kargo)
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=668386 (15 TL + Kargo)
    http://www.maxkitap.com/ve-daglar-yankilandi (14.4 TL + Kargo)
    http://www.idefix.com/kitap/ve-daglar-yankilandi-khaled-hosseini/tanim.asp?sid=AWPAQ7F71D5YERHCAB4D (15 TL + 3.5 TL Kargo)
    http://www.dr.com.tr/Kitap/Ve-Daglar-Yankilandi/Khaled-Hosseini/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000549552 (15 TL + 3.5 TL Kargo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maycomb -- 11 Eylül 2013; 15:16:58 >

• iyi haber
  • Uçurtma Avcısı bir solukta okunmuştu. Bin Muhteşem Güneşi henüz okuyamadım. Bekliyorum gelsin
  • Süper haber bin muhteşem güneş,uçurtma avcısı çok iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kitabı da çok iyiydi.Umarım bu kitap da iyi olur.
  • Cevirisi ne zaman yayınlanır ki acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Cevirisi ne zaman yayınlanır ki acaba?

Dün everest yayınlarına mail attım cevap gelmedi henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maycomb -- 22 Şubat 2013; 12:44:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uçurtma Avcısı iyiydi Bin Muhteşem Güneş'i okumadım... Bakalım bu nasıl?
  • güzel haber
  • Bin Muteşem Güneş'i çok beğendim. Uçurtma Avcısı' da çok güzeldi ama karakterlerin cinsiyeti hariç konuları neredeyse birbirinin aynıydı.
  • Çok iyi çıktığı gibi alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

hocam noldu everest ten cevap geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juniorstu

quote:

Orijinalden alıntı: Maycomb

quote:

hocam noldu everest ten cevap geldi mi?

2 kez mail attım cevap vermediler.

• Merakla bekliyorum kitabı.Umarım Uçurtma Avcısı kadar iyidir.
  • “Uçurtma Avcısı” ve “Bin Muhteşem Güneş” gibi çoksatar romanların yazarı Khaled Hosseini’nin üçüncü kitabını tamamladığı açıklandı. Riverhead Books yayınevi kitabın 21 Mayıs’ta piyasaya çıkacağını duyurdu.

Uçurtma Avcısı (The Kite Runner) ve Bin Muhteşem Güneş (A Thousand Splendid Suns) adlı ilk iki kitabı çarpıcı satış rakamlarına ulaşan Afgan asıllı Amerikalı yazar Khaled Hosseini’nin “And the Mountains Echoed” adlı son kitabı zaman ve uzayda bir yolculuğu konu ediniyor. “Aile, kitaplarımda sürekli yinelediğim bir tema olarak beni hep cezbetmiştir” diyor yazar; “İlk romanlarım babalık ve annelikle ilgili öyküler anlatıyordu. Yeni romanım da kız ve erkek kardeşler ve onların sevme, incitme, ihanet, değerbilirlik ve kendilerini feda etme biçimleri etrafında dönen çok kuşaklı bir aile hikâyesi. Kitabımı okurla paylaşacağım için çok heyecanlıyım.”

İlk iki kitabı 38 milyonun üzerinde satan Hosseini dünyanın en popüler yazarlarından biri. Türkçe’de Everest Yayınları tarafından yayımlanan (25 baskı) 2003 tarihli ilk kitabı Uçurtma Avcısı fısıltı gazetesi yoluyla yayıldıktan sonra iki yıl boyunca The New York Times’ın best-seller listesinde kalmıştı. 2007 tarihli ikinci romanı Bin Muhteşem Güneş de (Everest Yayınları, 16 baskı) The Times’ın hardcover listesinde ilk sıraya yükselmişti.

http://kitap.radikal.com.tr/Makale/khaled-hosseininin-ucuncu-kitabi-yolda-251531

• Türkçesi çıksa da hemen okumaya başlasam.
  • Dur bakalım kitap bir çıksın yorumcuların elinden geçsin.. Genelde iyi kariyer yapmış yazarlar kendilerini sonra bozuyorlar. Bkn : John Verdon
  • John verdon bozmuş mu???
  • İlk kitabı ile ikinci kitabı arasında dağlar kadar fark var bence. İlk kitabında bizi düşündürmeye daha çok zorluyordu öyle ki zaten tek oturuşta bitirildi,ama ikinci öyle değil tasvire çok fazla yer vermiş ayrıntılar bolca idi uzatmaya çalışmış sanki kitabı. 3. Kitabı hakkında bir şey diyemeyeceğim daha okumadım. Ama mutlaka okuyacağım.
  • 2 kitabı da gerçekten muhteşemdi. Şimdiye kadar böyle sürükleyici kitap okumamıştım. 3. kitabını da sorgusuz sualsiz okurum. emiinim o da en az öncekiler kadar sürükleyici ve güzeldir. 2. kitabı okumayanlara tavsiye ederim kesinlikle okuyun. başlarda biraz sıkıcı gelebilir ancak bırakmayın biraz ilerleyince ne kadar sürükleyici olduğunu anliicaksınız. Arkadaşlar türkçe ye çevrildiğini öğrenir öğrenmez bizi de bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.