Şimdi Ara

Kha'Zix mi Vi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vi al kha yla sadece takımın damage ihtiyacını karşılarsın ama vi ile tank hemde damage yükünü alabilirsin vi bana göre daha mobil ve latede full tank kassan dahil w skili ile tank eritebiliyor . build olarak lizard ve hırpalayandan sonra tank kasıp 2 tank eşya sından sonra karabaltanı tamamlarsan yeterli damageye ulaşabilirsin :)

Vi ile girebiliyorsun aralara adam alabiliyorsun ama oradan çıkamıyorsun, mobil ama tek yönlü.

Vi gibi tanky jungler almak istiyorsan J4 öneririm. Hem daha tanky, hem daha çok cc var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Ekim 2014; 12:04:40 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Kha zix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sizler özel değilsiniz, sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz, sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz, sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz! Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz! Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz!
  • Kha hiçbir hero ile karşılaştırılamaz bence. Kha varsa seçeneklerin arasında kha almalısın her zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi gerek ultisi gerek takım çalışması gerekse tf başlatması ile en harika jung herolarından biridir. Çok fazla kasılamadığı zmanlarda bile khazix gibi çöp hero konumuna düşmez. Bu yüzden tank build kastığın sürece en iyisi Vi
  • Hem tank olup hem de adcyi tek komboda öldürebilicek kapasitede başka bir tanky hero tanımıyorum diyebilirim. Kesinlikle vi ama ilk 6 level can sıkabilir ultinin cdsi 120 saniye felandı yanılmıyosam. Kha çok kolay gank atar earlyde.

• 6 lvlde vi ile kesin kill alabiliyorsun kha ile de early ganklerin daha basarili oluyo damagesi bayagi yuksek earylde.Ama earlyi game kotu giderse kha oyundan dusuyor.Vi ise her turlu yarar sagliyabiliyor ultisi ile.

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Vi OP.

• Kararımı verdim önce vi sonra kha alıcam hepinizençok çok tşkrler

• İlk 3 level de kha vi'den daha viable . Gank atması biraz daha kolay oluyor . Vi ile iyi oynuyorum diyen adamın sadece 3 level gank'ine bakarak o adamın yeteneğini çözerim , ileri ileri geri ileri yapan adamlara çok Q ıskalayan vi gördüm . Eğer 3 level de de Vi ile etkili gank atarsan kesinlikle Vi , zaten 6 levelden sonra farkını koyuyor
    Görünmezlik

Vi: Engage (hedefini kendin seçersin)
    Disengage (istemediğin adamı takımdan uzak tutarsın)
    Knock-back
    Saldırı hızı
    Daha işe yarar ulti
    Hem tank hem de hasar ağırlıklı eşyalara uyum sağlayabilme
    Gankleri daha başarılı

bazı konularda da iki karakterin eşit olduklarını düşünüyorum wave clear hızı gibi, mana tüketim oranları gibi. Ama seçim yapmamı istersen vi derim.

"Always on the run."

Intel Core i5 3570kPowercolor HD7950 PCS+ 3GB 384bitCorsair Vengeance 2x4GB 3200 mHzMSI Z77A-G43Seagate Caviar Green 1TBCorsair Carbide Series 300R
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossroads

Kha: Sustain ( can yenileme)
    Slow
    Görünmezlik

Vi: Engage (hedefini kendin seçersin)
    Disengage (istemediğin adamı takımdan uzak tutarsın)
    Knock-back
    Saldırı hızı
    Daha işe yarar ulti
    Hem tank hem de hasar ağırlıklı eşyalara uyum sağlayabilme
    Gankleri daha başarılı

bazı konularda da iki karakterin eşit olduklarını düşünüyorum wave clear hızı gibi, mana tüketim oranları gibi. Ama seçim yapmamı istersen vi derim.

Bende size katılıyorum hocam zaten bilirsin geçen hafta free deydi denedim 18 5 12 bitirdim jung oynayarak dünya şampiyonasında sürekli kha alındığı için onla bi kıyas yapılmasını istedim bi kaç kişi j4 dedi de o hero bana tip olarak çok itici gelio yani tamam belki çok iyi ona biley demem ama ona hiç kanım ısınmadı

Edit bi maçta denemedim 4 maç attım 4ündede oyunu taşıdım yarı tank yarı atak çıkarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarıkB -- 26 Ekim 2014; 18:54:53 >

• TarıkB kullanıcısına yanıt
    j4 de nam salmış jungle karakterlerindendir yerine göre vi ile kapışır ama şunu da unutmamak lazım, her ne kadar kha resmi maçlarda çok daha fazla seçilse de o oyuna jungle olarak değil solo lane (top,mid) karakteri olarak tasarlanmıştır. Riot denge sağlamak amacıyla bazı nerfler uyguladı ve sadece birkaç 5-6 aydır khazix jungle oynanıyor adam akıllı.

Sadece birkaç maç oynanan hero hakkında kesin tercih ve yorum yapmayı tavsiye etmem, zamanında iade hakkımı dolduran şampiyonlar (yıllar önce) şimdi instalock attıklarımdan oluşuyor.

Vi j4 e oranla daha zor durumlar için uygun, takımına güvenmen gerekiyor ki j4 alabilesin çünkü eq kombosunu kaçırabilirsin, çok ters yerlere atıp pazar olabilirsin, ultisiyle sadece kendini öldürtüp takıma hiçbir yarar sağlayamayabilirsin.

Bu arada Vi için çok ekstrem durumlar haricinde %90 bu rün sayfasını kullanıyorum, Main laneim adc olmasına rağmen almadığım zamanlarda genellikle udyr, vi ve j4 tercih ederim ki an itibariyle 54 küsür dereceli vi oyunum mevcut.

Kha'Zix mi Vi mi ?

"Always on the run."

Intel Core i5 3570kPowercolor HD7950 PCS+ 3GB 384bitCorsair Vengeance 2x4GB 3200 mHzMSI Z77A-G43Seagate Caviar Green 1TBCorsair Carbide Series 300R

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.