KFC'nin çekilmesi kadar normal bir şey olamaz rezalet bu ülkede. KFC dediğin bu mu diyorsun, zibilyon tane tavuk satıp 10 kat daha iyi olan yerler var. KFC olmasının imkanı yok, iyi olmuş kesinlikle farklı bir şey yapılıyor burdaki şubelerinde. PizzaHut kötü değildi üzüldüm ona, Sbarro'dan devam. |
KFC ve Pizza Hut Türkiye’den çekiliyor (3. sayfa)

-
-
Yorumlara bakıyorum da vay arkadaş! Güya McDonald's'ın, Burger King'in, KFC'nin standartları var, güya franchise, güya zincir restoranları var. Biri ABD'deki şöyle Bakü'deki böyle diyor, biri Fas'takiler şöyle-böyle diyor. Bizim ülkemizde zaten malum. Bir markanın ürün ve hizmet kalitesi ülkelere göre bile bu kadar değişebiliyorsa zincir restoran olmasının, marka olmasının anlamı nedir ki? Saçmalık değil mi? O zaman marka yapma herkes kafasına göre bir standart belirlesin. Ne biçim iş la bu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kfc yerine kanatci ali usta mehmet usta acsalar daha iyi satiş yakalarlar bu tür markalar içerisinde ne okdugu belli olmayan noktalar hiç gitmedim gitmeyide düşünmedim..
Adamlar artık ekonomiye daha fazla dayanamadı. Ucuza verebilmek için her menüyü küçülttüler ama bir yere kadar !!! Yavaş yavaş hindistanlaşıyoruz!!!
-
Almanyadaki kalitesini yakalaması için menü fiyatının 400 500 tl olması lazım!!! E o zamanda satış yapamaz. Bu ülkedeki tüm restoranla riçin geçerli !!! Hatta tüm market ürünlerinde bile geçerli: herşeyin kalitesi düştü ve düşmek zorunda.
-
Almanyada menu fiyatları 8-13 euro arası değişiyor
Türkiyedede menu fiyatları benzer
Euro olarak aynı
Bu arada Websitesinde fiyatlar yüksektir genelde restorana giderseniz aşagıdaki fiyatlardan daha ucuza yersiniz.
Buyur KFC Berlin Hamburger fiyatları
Türkiyedeki KFClerdede Menu fiyatları 300-450 tl arasına dayandı :)
Euro olarak aynı parayı ödüyoruz yani.
Almanyada KFC 9 euroya menu satıp 1500 euro işçi maaşı ödereyek Kar edebiliyor ?
Bizimkilerde 9 euroya menu satıyor ama 600 euro maaş ödüyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 9 Ocak 2025; 20:44:41 >
-
Burada büyük diye yediğimiz hamburher doyurmuyor bile hocam. Fas'ta büyük diye yediğimiz hem lezzetli hem de gerçek büyük hamburger idi. İçeride 30-40 çalışan vardı şaşırdım bu ne kalabalık çalışan var diye. Casablanca şubesi.
-
Kfc'ye zerre acımam. Adem diye bi insan kaynakları mı bişeyleri vardı hala görevdemi bilmiyorum 2 sene önce "işe başvurun onaylandı" diyip Zaradaki olası iş teklifini reddetmiştim (maksat bi sigorta ilerlesin)
Adam sonra ne aramalara baktı ne mesajlara baktı işe giriş evraklarını bile atmadı genel merkezi arayıp bu adamı şikayet ettim daha sonra genel merkezi arayamaz oldu herkes. Hiçbir kfc çalışanını genel merkezi arayıp şikayet edemiyosunuz
Lezzeti veya menülerinden bağımsız ast üst ilişkisinin ve üstlerin bu kadar eğitimsiz cahil olduğu bi kuruma iyi olmuş. Çekilirse ZERRE ACIMAM.
İnsanların ekmeğiyle oynamayacaksın bu kadar basit
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kfc ye yıllar önce gidip kova almıştım, ketçap istedim parayla dedi.
O zamandan beri gitmiyorum.
Zaten biz at mıyız kovadan yiyoruz? Ahır mı orası?
KFC son zamanlarda gerçekten berbattı. Ellerinde adam akıllı sos yok, tavukların lezzeti berbat, içecekleri bile başka yerden alınanlara göre bi garipti. Üstüne de çok pahalı. Son zamanlarda ortalama senede bir kere bir anlık kararla gidip yerim ve pişman olurum, o pişmanlıkla o sene daha gitmem kendilerine 😀
Yurtdışında da bir defa deneme fırsatı buldum burdaki ile alakası yok gerçekten. Kapatmaları çok iyi olmuş zaten markayı komple silecek halleri yok başka bir firma işletmesini devralacaktır.
Böyle antep lahmacunu yapan yer olsa ah, sen ideal lahmacunu anlatmışsın... Ama mevcutta satılanlar bunlar değil ki.
Geçen hatay festivaline gittim, künefe yiyelim dedik, hem hatay künefesi ile alakası yok hem de hataydaki fiyattan pahalı. Bir daha festivale gitmeye tövbe dedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayat pahallığından adam gibi beslenemediğimiz için beyne gereken faydalı enerji gitmediğinden sağlıksız bir değerlendirme yapmışsınız
Çünkü ATLAR KOVADAN OLSUN OLMASIN TAVUK veya PİLİÇ YEMEZLER.
-
Yobazlar ve örümcek kafalılar sosyal medyada bunu boykot zaferi olarak paylaşıyor. İsrail'i boykot ediyoruz, bunu zafer olarak görüp daha da heyecanlanıyorlar :D
-
Hocam o festivaller rezalet zaten, sakın gitmeyin para tuzağı sadece festival adı altında reklam ile. Daha doğrusu yemekleri öyle, yöresel yaprak çökelek vs almak için ideal ama dışardaki standlar sadece sallama.
Ben de Tokat günlerine gitmiştim, adamlar tokat kebabını elektrikli fırında yapıyor
Maksat yöresel gün diye yakaladıklarını öpmek işte.
-
Turk halkinin kaliteye talebi yok. Fransizlarin var. Almanlarin var. Fransadaki kfc kalitesi satilsa 509 liraya tavuk burger yersiniz. Sonra da aglarsiniz “eeeiogggghhh kazik fiyata satiyor esnaf” diye.
Bu ata öyle bir bilgi gitmemiş
Hesabın hatalı hocam. Oradakiler menü başı 1-2€ kar etse tamam onlar için. Bizde en az %60 kazanması lazım ki gözleri doyabilsin :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk halkının aslında kaliteye talebi var ama Türk halkı fasfakir olduğu ve sefilleştiği için önceliğini "hayatta kalmaya" adamış, dolayısıyla kalite daha sonra geliyor. Yani anlayacağın ölmeyecek kadar yiyor. Ayrıca ben niye ağlayayım arkadaşım, yerim ya da yemem banane. Esnafın kazıklama alışkanlığı diye de bir şey var bu arada. Mevcut enflasyon ortamını bahane edip sürekli kalın kalın zam saplayan esnaflar var.
KFC New York'ta da boyle hocam. Eski tavuklari 10 numara motor yagiyla kizartip kap kapra bi deri bi kemik haliyle onunuze veriyorlar. KFC'nin en guzel oldugu yer Baku'deki restaurantlar. Oraya da Mart'ta gidip son haline bir bakicam, belki o rasi da bozmustur. Taze tavuk degil, eski tavuklari kullaniyorlar, Tatlari cok kotu. Sadece Baku'de taze tavuk kullaniyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Ocak 2025; 16:34:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X