Şimdi Ara

Kfc tavuk but deneyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben öğrenciyim ve yemekleri kendim yapıyorum. Daha önce Kfc veya diğer yerlerden işlenmiş hazır gıda alıp yemedim.
    Bir gün gidip Kfc den tavuk but aldım ve kabını sakladım. Ertesi gün gidip hazır but aldım ve kendim pişirdim ve arkadaşları çağırdım. Normal tabakta yedik. Birkaç gün sonra yine gidip kendim but aldım ve kendim yine ilki gibi aynı şekilde pişirdim ama bu sefer Kfc den aldığım tavuk but kabının içine koydum ve sanki Kfc den almış gelmiş gibi yaptım hepsini yedik.
    Sonra arkadaşlara önceki iki gün önce yedikleri mi yoksa Kfc den yedikleri butların mi daha güzel olduğunu sordum. Ve beklediğim cevabi da aldım. Kfc den alınan butları daha çok beğenmişler.halbuki ikisini de aynı baharat ve yöntemle pişirdim tatları aynıydı.
    sonuç olarak tavuk but değil Kfc kabı yiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• schoringerin kedisi pavlovun kopeinden sonra 21indeyimin tavuuyla karsi karsiyayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

schoringerin kedisi pavlovun kopeinden sonra 21indeyimin tavuuyla karsi karsiyayiz

Süpersin dostum:)

• Pro Circuit Products, Inc.
  • Yav he he. Her turlu ayirt ederim KFC tavugu hic bir seye benzemez

• sprs askm

• quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Yav he he. Her turlu ayirt ederim KFC tavugu hic bir seye benzemez

Dostum sen deneyi anlamadın heralde. Denekler gerçek Kfc tavuğu yemediler. Ama tavukları Kfc kabına koyduğum için daha lezzetliymis gibi algıladılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Arkadaşlar ben öğrenciyim ve yemekleri kendim yapıyorum. Daha önce Kfc veya diğer yerlerden işlenmiş hazır gıda alıp yemedim.
    Bir gün gidip Kfc den tavuk but aldım ve kabını sakladım. Ertesi gün gidip hazır but aldım ve kendim pişirdim ve arkadaşları çağırdım. Normal tabakta yedik. Birkaç gün sonra yine gidip kendim but aldım ve kendim yine ilki gibi aynı şekilde pişirdim ama bu sefer Kfc den aldığım tavuk but kabının içine koydum ve sanki Kfc den almış gelmiş gibi yaptım hepsini yedik.
    Sonra arkadaşlara önceki iki gün önce yedikleri mi yoksa Kfc den yedikleri butların mi daha güzel olduğunu sordum. Ve beklediğim cevabi da aldım. Kfc den alınan butları daha çok beğenmişler.halbuki ikisini de aynı baharat ve yöntemle pişirdim tatları aynıydı.

Markaya ve isime para veriyor millet.Sonra ağızlarını açınca "kahrolsun kapitalizm" vik vik vik vik

• Güzel fikir
  • Başka etkenlerde buna sebep olmuş olabilir, sağlıklı bir test olmadığı kesin ama genel yargı markanın daha iyi algılanabileceğidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Arkadaşlar ben öğrenciyim ve yemekleri kendim yapıyorum. Daha önce Kfc veya diğer yerlerden işlenmiş hazır gıda alıp yemedim.

ibretlik tespit

• Küçük kuzenim ev yapımı pudingi yemiyordu bizde evde yapıp sütaş hazır puding kabının içine doldurup yeni açmış gibi veriyorduk onu yiyordu ona benzemiş bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Başka etkenlerde buna sebep olmuş olabilir, sağlıklı bir test olmadığı kesin ama genel yargı markanın daha iyi algılanabileceğidir.

Yok dostum diğer etmenlerin hepsini onu aldım ve ikinci yapısımda aynen ilkindeki ölçülerle yaptım. Hatta bende yediğim için ve bütün tezgahin farkında olduğum için tatları bana aynı geliyordu ama onlar bilmediği için farklı algıladılar.

• Up sizin görüşleriniz neler arkadaşlar

• Arkadaşların da sanırım ilk defa kfc yemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Arkadaşların da sanırım ilk defa kfc yemiş

Olabilir çünkü pek öyle yerlerde yemek yiyen kişiler değiller.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.