Şimdi Ara

KFC dünyanın en iyi fast-food zinciridir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
7.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öyle her gun tavuk olmaz, arada yense iyi olur. O da mumkunse köy tavugu olsun. Forumdan köyde oturanlar, iki tavuk kapiya birakir nolcak. Onemli olan sen sihhatli ol forum gocmesin.

Bak buyuk reis Chavez ne diyor, tavuklara Kezban hormonu basiyolarmis. Kaynak aşağıda.
    Kolay gelsin.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25084876/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim gibi yemek kültürü olan birçok ülkeye görede fast food yemekleride olan bir ülkede insanlar niye zincir fabrikasyon fast food ile beslenir anlamış değilim.(Arada bir farklılık olsun diye yiyenlerden bahsetmiyorum).Food Inc. seyredin isterseniz bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardak

3 kere kfc den yedim 3ünde de 2-3 saat sonra gıda zehirlenmesi teşhisiyle hastaneye kaldırıldım. şimdi ki aklım olsa dava açardım heralde. ya hep bana denk geliyor yada cidden benim bünyeme uymayan birşey var bu kfc tavuklarında. şubede eskişehir espark şubesi. bünyem zayıf değildir kolay kolay bu tip vakalar yaşamam ama kfc de hiç istisnasız her seferinde zehirlendim. bahsettiğim şubeden yiyenler de yorum yaparlarsa sevinirim bunu yaşayan bir tek ben miyim?

Bir kere yemiştim Espark'ta sıkıntı olmamıştı.
  • Kentucky Fried Chicken'ın eşsiz lezzetini yakalayabilmek için en önemli kuralı, her zaman taze tavuk eti kullanmasıdır.

Albay Sanders yemek yapmayı seviyordu ve her zaman değişik tat kombinasyonları, deniyordu. Tavuğu kızartmak üzere unlamak için 10 adet bitki ve baharatı unla karıştırma yolunu bulduğunda, ünü yayıldı. Daha sonra bir pazar günü bazı turistler için tavuk hazırlarken, karışımına on birinci malzemeyi kattı. Albay'ın söylediği gibi, "Bulduğum o 11. maddeyle o güne kadar yediğim en lezzetli tavuğu elde ettim"

KFC dünyanın en iyi fast-food zinciridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 14 Ekim 2012; 20:03:20 >

• Her fast food restoranından yedin mi?
  • abd de kfc ye bir tek zenciler ve hispanikler gider

neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Çok pahalı ya la. 5 tane hot shotsa 1 tane buta 1 patatese bir kaç uzun garip tavuk etine 15 lira verilir miymiş? He veriyom o ayrı ama her zaman değil çok seyrek. O değil şimdi anladım ne hıyarlık lan ben gider o paraya iskender yerim. Gelçi best ofu 2 kişi yiyip doyuyoz biz işte. Şimdi her şey açıklığa kavuştu. Steakhouse daha iyi ama bence. İskender en iyiside Steakhouseın tadıda ayrı.
    O değilde bi menünün yanında salata tatlısı gibi garip iğrenç bir şey veriyo kfc. Ne çirkin şey o ya iğrenç.

Pahalı olması konusunda sana katılıyorum, en kısa zamanda kampanya yapmaları için temasa geçeceğim.

KFC'den 6 ay boyunca her gün alışveriş yapmışlığım vardır, beni dikkate almak zorundalar.

hocam madem okadar dinliyolar seni sölede bir tane tekirdağ/çorlu yada açsınlar haftada 2 kere ordayım nasıl bi yerse ufacık ilçede 100 metre arayla 3 tane burger king ve bir tane mcdonalds var ve 2 km ötedeki şehir çarşısına bir tane açıyolar toplamda 4 tane burger king 1 dominos 800 metre ötesinde 1 pizza pizza var ama bir tane bile kfc yok

• quote:

Orijinalden alıntı: misterno1

abd de kfc ye bir tek zenciler ve hispanikler gider

neden?

valla türkiyede biraz elitler gidiyor. mesela beşiktaştaki kfc den bazen kapıdan geri dönerim içerisi çok cool gelir
  • o değilde asıl arbys mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

Kentucky Fried Chicken'ın eşsiz lezzetini yakalayabilmek için en önemli kuralı, her zaman taze tavuk eti kullanmasıdır.

Albay Sanders yemek yapmayı seviyordu ve her zaman değişik tat kombinasyonları, deniyordu. Tavuğu kızartmak üzere unlamak için 10 adet bitki ve baharatı unla karıştırma yolunu bulduğunda, ünü yayıldı. Daha sonra bir pazar günü bazı turistler için tavuk hazırlarken, karışımına on birinci malzemeyi kattı. Albay'ın söylediği gibi, "Bulduğum o 11. maddeyle o güne kadar yediğim en lezzetli tavuğu elde ettim"

neymiş o 11 hemen bizde açalım "kardeşler tavuk " :)

şaka bir yana bizde hiçbir zaman böyle bir fast food olmayacak , istediğini doğru dürüst veremezler, birşey istersin ya eksik verirler ya da anlayamazlar, otururken göze batarsın, mc donals' a otur akşama kadar kimse sana birşey diyemez mesela, bizde hemen çay vereyim mi diye yanaşırlar ...

• Lan bi İzmit'te mi yok KFC ?
  • Tavuk ucuz diye mi kova 40tl?
  • Dediği gibi kfc gerçekten muhteşem.
  • valla bizim burda bir hamburgerci var 5 liraya kola+patates kızartması+hamburger ben iki hamburger kola ve patates kızartması alıyorum 7 lira toplam,rahat rahat doyuyorum hamburgerin mcdonalds dan hiç bir farkı yok..hattta tat olarak ondan daha iyi,hemde güvenilir bir cafe.

ama kfc veya diğerlerinden aynı menüyü alsam 15-20 liradan aşağı hesap ödemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 15 Ekim 2012; 23:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

edirnede kfc yok :( keske olsaydı

Edirne nin neresindensin hocam Popeyes var edirne de ama bir kere kova ile sipariş ettik içinden kıl çıktı o günden beri Popeyes a uğramadık

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtraterrestriaL.

quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

edirnede kfc yok :( keske olsaydı

Edirne nin neresindensin hocam Popeyes var edirne de ama bir kere kova ile sipariş ettik içinden kıl çıktı o günden beri Popeyes a uğramadık

uzunköprüde kfc aramayacağıma göre

• ADANA TAVUK MANGAL VARKEN KFC NEYLEYİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 16 Ekim 2012; 0:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

KFC'den daha iyi fast-food markası yapılamaz. KFC daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.

Şu hot shots'ların güzelliği başka nerede var?

Ayrıca ileride kuracağım Türkiye Tavuk Partisi (TTP) ile tavukları koruma altına alacağız. Tavuk eti neden normal etten ucuz? Tavuk değersiz bir hayvan mı? Tavuk, çeşitli baharatlarla diğer tüm etlerden daha lezzetli hale gelebiliyor. KFC'den kova aldığınızda kim ağzının suyu aka aka yemedi?

Carls Jr. a gitmemiş gibi konuştun , eğer gitmediysen git sonra görüşelim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.