Şimdi Ara

KFC de gravy sosu önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arada giderim best of yerimde 2.5 TL ye gravy sos gördüm alayım mı nasıl bişey o?

• Yapay Zekanın Yanıtı

KFC Gravy Sos: Leziz bir Eşlikçi

KFC Gravy Sos, Kentucky Fried Chicken'ın (KFC) imza lezzetlerinden biridir. Bu lezzetli sos, kızarmış tavuğun yanına mükemmel bir eşlikçidir ve yemek deneyiminize ekstra bir lezzet katabilir.

Gravy Sos Nedir?

Gravy sos, et özünün un ve sıvı ile karıştırılmasıyla hazırlanan koyu ve lezzetli bir sostur. KFC Gravy Sosu, tavuk suyu, un, yağ ve çeşitli baharatlar kullanılarak yapılır.

Gravy Sos Tadı Nasıl?

KFC Gravy Sosu, hafif tuzlu ve yoğun bir tada sahiptir. Baharatlı değildir, bu nedenle herkesin damak tadına uygundur. Sos, tavuğun lezzetini tamamlar ve yemeğinize lezzetli bir derinlik katar.

Gravy Sos Ne İle Yenir?

KFC Gravy Sosu, öncelikle kızarmış tavukla servis edilir. Ancak patates kızartması, ekmek veya bisküvi gibi diğer yiyeceklerle de eşleştirilebilir. Sos, yemeklerinize ekstra lezzet katmak için mükemmel bir yoldur.

KFC Gravy Sosu Nasıl Alınır?

KFC Gravy Sosu, tüm KFC restoranlarında paket servisi veya yemekhanede mevcuttur. Ayrıca marketlerde ve çevrimiçi mağazalarda önceden hazırlanmış şişelerde satın alabilirsiniz.

KFC Gravy Sosu, yemeğinize lezzetli bir dokunuş katmak için harika ve çok yönlü bir sostur. İster kızarmış tavuk ister patates kızartması ile yiyin, bu sos yemek deneyiminizi zenginleştirecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sos sanki baharatlı çorbaya benziyor.Soslu deneyince bi harika oluyor...

...tavsiye ederim...hele ki best of menüyle zor biter o sos...
  • 2.5 tl verilcek bisi deil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Kova aldigimizda 2 Arkadas yemistik 3 adet sos bitirmistik
  • al.
  • Hot shots atıp yiyeceksin oy oy
  • Gidince alıp denicem best of taki bütün verdikleri ile yenir di mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

Arada giderim best of yerimde 2.5 TL ye gravy sos gördüm alayım mı nasıl bişey o?

sakın ...
  • Gittim denedim sonuç:

Gravy sos = Koyulaştırılmış ezogelin çorbası.
  • Hiç beğenmedim, verdiğim paraya acıdım.
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Gittim denedim sonuç:

Gravy sos = Koyulaştırılmış ezogelin çorbası.

+1
  • Jelatinle koyulaştırılmış et suyu.

Bazen su gibi, bazen çok katı oluyor fakat kıvamı tutturduklarında tavukla cidden güzel gidiyor
  • Tavukla ekmeği aynı anda yemeyi sevmedigim için verdikleri biscuiti bu sosa banarak yiyorum ama ekstradan apara isteseler imkânsız almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban kokusu alıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 seferdir hediye olarak alıyorum ilk başta çorba sansamda daha sonraki denemeleri patatesle yaptığım için yavaştan doğru yolu buluyorum gibi... Değişik güzel bir tadı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

bende 2 seferdir hediye olarak alıyorum ilk başta çorba sansamda daha sonraki denemeleri patatesle yaptığım için yavaştan doğru yolu buluyorum gibi... Değişik güzel bir tadı var.

TAWUĞU BANDIR TAWUĞU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gittiğimde çorba sanmıştım ramazandaydı hatta içmiştim direk sonradan anladım sos olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

Orijinalden alıntı: elweda

bende 2 seferdir hediye olarak alıyorum ilk başta çorba sansamda daha sonraki denemeleri patatesle yaptığım için yavaştan doğru yolu buluyorum gibi... Değişik güzel bir tadı var.

TAWUĞU BANDIR TAWUĞU

ekmeğe bile bandırıyorum :D kalanı da içiyorum:D öyle bir sos yani :D
  • South park 14. sezon 3. bölümü izle sonra kararını vericeksin zaten
  • yıl olmuş 2017 tavuh mu yiyonuz la ? güvercin yiyin daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.