Şimdi Ara

Keylogger Gözükmesin!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evimdeki bilgisayara per.keylogger yükledim ama saatin olduğu bölümde sağ alt köşeye ikon atıyo programın çalıştığını gösteriyo. ben oraya ikonu atmasını istemiyorum ama programıda çalıştırmak istiyorum.nasıl yapıpta sağ alt köşede gözükmemesini sağlarım...

Bi yardımcı olu verin....

• simgeleri gizle seçeneği ile gizleyebilirsin birazcık
    Görev çubugunu sağ tıkla özellikler Etkin olmayan simgeleri gizle (Özelleştir) tıkla iconu seç gizlesin.Eğer makinanı kullanan kişi gizlenmiş iconları merak ederse yapacak bişey yok
  • ctrl+L ye bas oydu galiba veya insert de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 4 Mart 2005, 17:07:59 >
  • Bu gizlilik niye?
  • ayıptır kardeşim. kullanmayın keylogger falan.
  • Arkadaş art niyetli olarak değilde bilgisayarı kullanmadığı zamanlar kimlerin bilgisayarında işlem yaptığını kontrol ediyor sanıyorum.
  • öööle olsa nie gizleme ihtiyacı hissetsinki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@D_Dræm

öööle olsa nie gizleme ihtiyacı hissetsinki

çünkü sag tarafta bi logger oldugunu gören biri pc de hiç bişeye basmas dimi
  • key logger a hayır

• keylogger'a evet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

quote:

Orjinalden alıntı: m@D_Dræm

öööle olsa nie gizleme ihtiyacı hissetsinki

çünkü sag tarafta bi logger oldugunu gören biri pc de hiç bişeye basmas dimi

iiide sağdaki simgeden bilgisayarda keylogger olduunu anlıcak biri zaten o makinaya şüpeyle yaklaşır..
    kaç kişi biliodur ki keylogerin ne olduuunu dimi

yaw konuyu açan arkdaş şu olaya bi açıklık getir ne için kullanacan merk ettim bak şimdi

• ya Allah Allah keylooger a hayır, niye gözükmesin falan, bişey sordum bi kaç arkadaş bana soruyla cevap veriyo yanlış

Bilgisayarımı komşunun kızı tez yazacakmış ona verecem yaklaşık 1 ay falan kalacak bunun için istiyorum.kızda bilgisayar kullanmasını biliyo ama neerden bilir keyloggeri orada ikonu gördüğünde bu neymiş diye yada yanlışlıkla saate tıklayacam diye keyloggera tıklarsa sıçarım o yüzden soruyorum. gayet açık ve net herhalde 5-5...............
  • o ne biçim keylog görünmemei lazım eğer client exe ise görünür ama bunu yok edemezsin sadece server.exe kendini gizler bnim bildiğim
  • ya perfect keylooger 2baksa.net ten crackli indirdim.ya bide gözükmesin derken saatin olduğu bölüme atıyo ya ikonu oradan gizlemek istiyorum program çalışırken.zaten bunu ayarlarsam zamanlanmış görevlerede atayacam program her bilgisayar açılıp kapandığında faaliyete geçecek.ama ne yapıp yapıp o ikonu ordan gizlemem gerek....ya ikonu değiştirecem.

walla bilmiyom ama bi türlü gizleyemedim....
  • ya options larda yasıo perfect keylogger de baksana ayarlara
  • Keylogger kullanarak İnsanların özel hayatına tecavüz ediyorsun kardeşim başın yasalarla belaya girebilir... telekulak gibi bi olaydır buda
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

Keylogger kullanarak İnsanların özel hayatına tecavüz ediyorsun kardeşim başın yasalarla belaya girebilir... telekulak gibi bi olaydır buda

yaf sanki kamu malları üzerine kuracak bu programı,cem uzanın ev,yat ve katlarındaki pc lere kurcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 5 Mart 2005, 10:44:18 >
  • ya bilenden adam gibi rica ettim söylemesini ama bakıyorum bilmeyenler hertürlü boş yorum yapıyo...
  • O keylogger programı 5 para etmez sil adam gibi birşey yükle.İlk defa keylogger programının saatin yanında çıktığını duyuyorum lol.Amaç gizli olarak kimseye çaktırmadan bilgieri alıp sana yollamak veya senin sonradan o bilgilere ulaşman.Eeee tabi sağ tarafta çıkan bir program bunu başaramaz hatta hayırda gelmez hatta ve hatta senin yaptığın bir suç bunuda unutma!!
  • invisible key logger 'lar piyasada mevcut biraz araştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.