Şimdi Ara

Keylogger ımı Avastın engellemesini nasıl kaldırırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma family keylogger kurdum yalnız avast engelliyor, zone alarm engelliyordu içindeki program ayarından kaldırdım
    yalnız avast bilgisayarı her açışımda virüs olarak bulup engelliyor hamle yapma dememe rağmen.nasıl kaldırabilirim engeli?

• yok mu bilen üstad arkadaşlar?
  • avast kullanman hata zaten.nod32 kullan ben kullanıyorum ve keylogger sorunu çıkarmıyor.
  • bence avastın daha iyi olduğunu gösterir bu bilmeden başka biri kuracak olsa nod32 uyuycak demek ki. nod32 de kullandım 1 sene ama windows falan da tanımıyor onu güncellemesi de avast gibi iyi değil
  • hayır arkadaşım sen bilgisayarına normal olarak keylogger kurarsan(yani kendi bilgisayarını kontrol amaçlı) bazı virüs programları ses çıkarmaz.fakat içine keylogger serverı gömülüş bir dosya indirirsen o zaman ses çıkartır nod32.
  • 1225 post kasmışsın konuyu nereye açacağını öğrenememişsin. Konuya cevap gelmeyincede flod yapıyorsun.

Konuya gelecek olursak: Daha iyi bir virüs programı bul, tarattır.
  • kullandığınız keyloger işlemlerde görülüyor mu peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wasell bakayım bi.yeniden açmam gerekiyor pc yi.aslında avastı kapatıp keyloggerı açıp tekrar avastı açarsam çalışıyor şu an öyle
    ancak bilgisayar başlangıcında direkt buluyor engelliyor

eğer işlemlerde görülüyorsa ne yapmalıyım ya da görülmüyorsa?
  • hangi keyloggerı kullanıyorsun ismini pm ile at belki yardımcı olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

wasell bakayım bi.yeniden açmam gerekiyor pc yi.aslında avastı kapatıp keyloggerı açıp tekrar avastı açarsam çalışıyor şu an öyle
    ancak bilgisayar başlangıcında direkt buluyor engelliyor

eğer işlemlerde görülüyorsa ne yapmalıyım ya da görülmüyorsa?

yok ben meraktan sordum görülmüyorsa güzel bir şeye benziyor adı nedir ?
  • family keylogger
    çok basit bişey önceden de kullanmıştım gene gerekti işlemlerde svcl32 gibi bişey olarak gözüküyor bilmeyen çakmaz
    avast konusunda yardımlarınızı bekliyorum hala düzeltemedim
  • herkes indirmeye başladı heralde

buldum bu arada benden sonraki art niyetli keylogger kulanıcıları hacker ve bilimum lamer adaylarına hediyem olsun :D
    avastın ayarlarına giriyorsunuz Standart Kalkan ın içinde, Kişiselleştir-Gelişmiş sekmesinde aşağıda istisna programlar olucak orda programın yolunu ekliyorsunuz avast ellemiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.