Ya arkadaş ne konu açtım ama amma stres-trip oldu,,,,,,,,
ben türk silahlı kuvvetlerini başbakanlığı bilmem neyi devlet dairesinde kullanmıyorumki bunu suç olsun. evimde kullanacam sen windowsunu lisanlımı kullanıyosun senin bilgissayarındaki bütün programlar lisanslımı, Değilse sen komple hatasın dostum.... Ama genede herkese teşekkürler....
ben sana ayarlardan bak diorum ama ya sen anlamıosun yada ben anlatıorum ama yine sen anlamıosun
bazı keyloggerlar buy istiyo yoksa görünmezlik vermiyo
ben bi ara sadece bi tanesine (walla doğru) koymuştum okuldaki PC nin
geri sildimm
bilmemm gereken şeyler öğrendim utandım sonraa yaptığımdan
onların yüzüne bakamıyom artık
en ii keylogger perfect keylogger isterseniz gözükmüyor hiç bir şekilde tavsiye edebilirm
Perfect Keylogger bu programın kullanışı hakkında bilgisi olna yokmu.açıklayamazmısınız
Arkadaşım ayarlarını kurcala biraz bizde yüklü olmadığı için sana birşey söyleyemiyoruz.. Ayarlarında mutlaka vardır öyle bir seçenek.
ya arkadaşlar tamam kasmayın bu kadar arkadaş bi soru sordu her kafadan bir ses..
goldeneye kullan hide olur. ama spector pro en iyisi bence.
quote:
Orjinalden alıntı: hathat06
goldeneye kullan hide olur. ama spector pro en iyisi bence.
bu programı yükledim virüs hatası verdi ne iş?
ikonun üzerine sağ tıkla hide yap options kısmında da simge gizleme bölümü var stealth mode idi galiba
abi sana program veriyim asla görünmez her bilgiyi çalarsın rahatlıkla adamın ruhu duymaz, nod ve kav da bulamıyo
quote:
Orjinalden alıntı: starback
key logger a hayır
+1 keyloger a ban herkesin özel hayatı kendisini ilgilendirir,ne yaptığını başkalarnın bilmesini istemiyeceğin durumlar olabiblir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme