Şimdi Ara

keyless go hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
16.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu keyless go nun dezavantajları var mıdır? Varsa nelerdir ? Yani tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ama şu dokununca kapıların otomatik kilitlenip açılması hakkında kapılar açık kalabilirmi veya kendi kendine etkilenip açılabilirmi anahtar içerdeyken unutup kitlediğimizde adamın biri gelip kapıya dokunup arabayı çalıştırıp gidebilirmi yani keyless go almaya değer mi o kadar paraya alacak arkadaşlara yardımcı oluruz

• arabamı değiştirirken mutlaka olmalı dediğim özelliklerden biriydi...şuanki aracımda var 9 aydır kullanıyorum ve mükemmel bir şey o kadar alıştımki arabanın anahtarının üstündeki tuşlar ne işe yarıyor bilmiyorum bile bir kaç hafta önce aracı kumandayla açayım bari değişiklik olsun dedim.anahtarı cebimden çıkardım hangi tuşun kilidi açtığını anlamak için kumandaya bakmak zorunda kaldım

hatta 3-4 gün üst üste aynı pantolonu giyersem anahtarı görmüyorum bile,alışverişten dönerken eller poşet doluyken sadece 1 dokunuşla arabayı açmak paha biçilmez. Allah izin verirse bundan sonraki aracımdada mutlaka olucak artık benim için vazgeçilmez birşey.

ha unutmadan bir kaç kerede arabayı kapatmadan indim zaten araba çok sessiz çalışıyor.birde anahtar olayı olmayınca el frenini çekip yallah diye iniyorum arabadan, sonra sinyal sesiyle geri dönüyorum

donanım değil araba alın diyip at arabası alanlar varya onlar neler kaçırdığının farkında değiller.

• değer diyorsunuz yani :) bir sıkıntısını görmediniz mi
  • valla ben bir sıkıntı yaşamadım ama zamanında ablam eniştenin jipini çalıştırıp gitmiş sonra bir bakmış anahtar yok.anahtar aracın yanında olan eniştemin cebindeymiş. sonra anahtarı arabaın olduğu yere göndermişler falan filan. ablamlar bunu nasıl becerdi bilmiyorum çünkü benim araç anahtar uzaklaşınca car car bağırmaya başlıyor herhalde ablamın dikkatsizliğine gelmiş yada nissan pathfinder bu durumlar için sinyal geliştimedi yada çok uzaktan çekebilecek bir anahtar yapmış olabilir
  • değer,alınır.
    RAhatlığı yeter
  • alacağım arabada mutlaka olması gereken özelliklerden biri olacak...
  • Kullanıslı bir özellik. Anahtar cıkarmamak paha bicilemez ;) bir de otomatik pilot olsa olay bitmistir. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Story Mode Araç alma hakkında
    10 yıl önce açıldı
    M Süspansiyon Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabaya yaklaştın, adam senden önce bindi gitti araç sabaha kadar ötsün ne olacak?

Aracın stop etmesi vs. gibi bir önlemi vardır herhalde.
  • Kendi aracımda kapı kolunda tuş var.. Tuşu kullanmayı fazla istemiyorum, bozulabileceği ihtimaline karşı..
    Bu tür sistemlerde kumanda aracın yakınında olmadığı sürece sıkıntı olmuyor.. Kendi kendini bir kaç dakika sonra kitliyor.
    Eğer Kumanda aracın içindeyse, kapıların kitlenmemesi lazım..En azından benim aracımda bu şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 28 Ağustos 2012; 0:14:13 >
  • Diyelim araba evin önünde ama ev sokağa çok yakın, arabayı sokak üstüne park ediyoruz ve araba ile ev arası 3 metreye inebiliyor evde cebimizde anahtar ile gezerken. araba zırt pırt kilitleri açar mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Diyelim araba evin önünde ama ev sokağa çok yakın, arabayı sokak üstüne park ediyoruz ve araba ile ev arası 3 metreye inebiliyor evde cebimizde anahtar ile gezerken. araba zırt pırt kilitleri açar mı ki?

3 metre gibi bir mesafede sıkıntı olmaz.. mesela benim aracımda aracın en az 30-50cm yakınında olmazsam kapı açılamıyor..1 metre uzağında olursam başka biri kapıyı açamıyor.
  • Çok hoş bir özellik,özellikle araba anahtarı hastası yeğeniniz varsa.Ama benim araçta ne olup bittiğini anlamıyor bile.
  • Diğerlerinde böylemi bilmiyorum ama benim arabada arabanın yanına yaklaşınca değil elimi kapı koluna koyduğum zaman kilit açılıyor. O yüzden eve 3 metre falan da olsa zırt pırt açılmıyor. Ayrıca senden önce başka biri binse napabilecekki arabanın içinde anahtar olmadıkça motor çalışmıyor. Anahtarın arabanın içinde olması lazım çalıştırabilmek için. Kitlerkende kapı kolunun üstündeki tuşa basıp kitliyorum
  • Bmw'de kapi kolunu hafiften cekince aciliyor kilitler

• gerçekten çok hoş bir özellik kapı kolunu tut kilitler açılsın tuşa bas araba çalışsın çıkarkende kapı koluna dokun ve git :)

• Kapıyı kilitledikten sonra kontrol edenler keyless'li araçlarda problem yaşıyabiliyor onun haricinde faydalı bir özellik.Aracın yanındayken başkasının binip aracı götürmesi gibi bir durum da mümkün değil.Anahtar araçtan uzaklaştığı anda araç stop edip ekranda anahtar uyarısı veriyor.
  • "Keyless go" yerine Türkçesi kullanılamaz mı? Eller serbest kart sistemi bence de güzel bir özellik. Olumsuz yönü ise: Kapılar kapandı görünmesine rağmen kapanmayabilir. Benim başıma bir kere bu olay geldi. (DH Laguna ııı bölümü) Ön sol kapı kilidi bozulmuş. Ön sol kapı açık kalıyormuş. Bunun farkına bir süre sonra vardım. Zaman zaman anahtarı ele alıp, elle kapıları kapatıp sonra kontrol etmek gerekir. Ya da araçtan uzaklaşıp birilerine kapıların kapanıp-kapanmadığını kontrol ettirmek gerekir.

Diğer olumsuz yönü ise siz aracın yanında iken başka birileri kapıları açar ve aracı çalıştırıp gidebilir. Laguna ııı'de bu şekilde bir süre gidildiğinde araç stop ediyor mu... nasıl tepki veriyor denemedim.

Siz yine de "Otomobil alın, donanım almayın!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Arabaya yaklaştın, adam senden önce bindi gitti araç sabaha kadar ötsün ne olacak?

Hiç güleceğim yoktu :))

Aracın anahtarı araç içerisinde olmadıkça araç çalışmaz. Elimle camdan dışarı uzatıyorum gene alışmıyor :))

Sistemi kesinlikle tavsiye ederim dünya varmış diyorsunuz :)
  • 5 seneyi aşkındır Toyota Yaris aracımda bu sistemi severek kullanıyorum.
    Anahtar hep çantamda
    Bir sonraki aracımda da almak isteyeceğim bir özellik.

Hiçbir dezavantajı yok.
    Araca yaklaşıp kapı koluna elimi geçirince açılıyor.
    Diğer taraftan aynı anda araca yaklaşan biri benden önce kapıyı açamıyor.
    Kitlemek için de kapı kolundaki ufak düğmeye dokunuyorum.
    4 lüler yanıp sönüyor ve kitlendiğini anlıyorum.

Herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Arabaya yaklaştın, adam senden önce bindi gitti araç sabaha kadar ötsün ne olacak?

Hiç güleceğim yoktu :))

Aracın anahtarı araç içerisinde olmadıkça araç çalışmaz. Elimle camdan dışarı uzatıyorum gene alışmıyor :))

Sistemi kesinlikle tavsiye ederim dünya varmış diyorsunuz :)

O zaman bana değil, yukarıda abisi aracın yanında ve anahtar abisinin cebindeyken yengesi aracı alıp giden arkadaşa gül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantastic Light -- 28 Ağustos 2012; 10:52:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.