Şimdi Ara

keyless go hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
16.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mercedeste anahtar içerdeyse bagajın kendi kendine açıldığını ve kapıların kilitlenmediğini duydum yaparken her şeyi düşünmüş firmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Arabaya yaklaştın, adam senden önce bindi gitti araç sabaha kadar ötsün ne olacak?

Aracın stop etmesi vs. gibi bir önlemi vardır herhalde.

Hiç güleceğim yoktu :))

Aracın anahtarı araç içerisinde olmadıkça araç çalışmaz. Elimle camdan dışarı uzatıyorum gene alışmıyor :))

Sistemi kesinlikle tavsiye ederim dünya varmış diyorsunuz :)

O zaman bana değil, yukarıda abisi aracın yanında ve anahtar abisinin cebindeyken yengesi aracı alıp giden arkadaşa gül.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

mercedeste anahtar içerdeyse bagajın kendi kendine açıldığını ve kapıların kilitlenmediğini duydum yaparken her şeyi düşünmüş firmalar.

Denemek için 2. Anahtarı Bagaja koydum kitledim ve 1.Anahtar yanıma almadan gidip açmayı denedim araç açılmıyor, aracın her yerinde antenler döşenmiş çok güzel bi sistem. En büyük sorun öteki araçlardan çıkarken anahtarı üstünde unutuyorum, Keyless goo olmayan araç pek istemem bundan sonra
  • quote:

quote:

quote:

Arabaya yaklaştın, adam senden önce bindi gitti araç sabaha kadar ötsün ne olacak?

Aracın stop etmesi vs. gibi bir önlemi vardır herhalde.

Hiç güleceğim yoktu :))

Aracın anahtarı araç içerisinde olmadıkça araç çalışmaz. Elimle camdan dışarı uzatıyorum gene alışmıyor :))

Sistemi kesinlikle tavsiye ederim dünya varmış diyorsunuz :)

O zaman bana değil, yukarıda abisi aracın yanında ve anahtar abisinin cebindeyken yengesi aracı alıp giden arkadaşa gül.

* Vay be eskiden hırsızlık da bir çaba bir emek gerektirirdi.

* Kapının kilidini aç, düz kontak yapmaya uğraş v.s

* Teknoloji her alanda hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor

• quote:

Diyelim ki anahtar bende ve eşimle işe gidiceğiz anahtarın benim cebimde oldugunu ikimizde unuttuk. Araca yaklaştık elimi kapı koluna attım anahtar bende oldugu için kapılar açıldı. Eşim araca bindi ve start'a bastı ve araç anahtarın içeride oldugunu algıladı, ve çalıştı gayet normal. İşte asıl sıkıntı buradan sonra ben araçtan indim ve hanımım devam etmeye başladı. Araç uyarı vermediyse hanımın işine kadar gitti anahtarda bende kaldı. Trajikomik bir olay benim başımada geliyor ama allahtan araç bangır bangır ötüyor araba uzaklaşmadan geri bırakıyorum kartı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Denemek için 2. Anahtarı Bagaja koydum kitledim ve 1.Anahtar yanıma almadan gidip açmayı denedim araç açılmıyor, aracın her yerinde antenler döşenmiş çok güzel bi sistem. En büyük sorun öteki araçlardan çıkarken anahtarı üstünde unutuyorum, Keyless goo olmayan araç pek istemem bundan sonra

Aynı durum benim başıma geldi Ford marka araçta evin önüne fark edip stop edip anahtarı üzerinde bırakıp eve çıkmışım kapılar açık halde :) Evde 1 saat anahtarı aradım yok öle birden aklıma geldi araca bakayim dedim kapılar açık anahtar kontakta duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

mercedeste anahtar içerdeyse bagajın kendi kendine açıldığını ve kapıların kilitlenmediğini duydum yaparken her şeyi düşünmüş firmalar.

araç mercedes dimi e63 sanırım :)

• otomotorssport test sürücülerininde başına gelmiş i30 testin de , cepte anahtarı olan innmiş diğer editöre vermiş oda basıp gitmiş...bi önlemi olmalı ilginç
  • quote:

Bu keyless go nun dezavantajları var mıdır? Varsa nelerdir ? Yani tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ama şu dokununca kapıların otomatik kilitlenip açılması hakkında kapılar açık kalabilirmi veya kendi kendine etkilenip açılabilirmi anahtar içerdeyken unutup kitlediğimizde adamın biri gelip kapıya dokunup arabayı çalıştırıp gidebilirmi yani keyless go almaya değer mi o kadar paraya alacak arkadaşlara yardımcı oluruz

Arkadaşlar gerekli cevapları vermiş! Hiç bir dezavantajı yok! Müthiş bir sistem...

Bana göre araçta olmazsa olmaz özelliklerin başında gelir! Anahtarla işiniz yok!
    Elini uzat kapı açılsın, gir, düğmeye bas motor çalışsın, git, düğmeye bas motoru durdur, in, dokun kilitlensin...
    Arkana bakmadan YALLAH...

• quote:

quote:

Diyelim ki anahtar bende ve eşimle işe gidiceğiz anahtarın benim cebimde oldugunu ikimizde unuttuk. Araca yaklaştık elimi kapı koluna attım anahtar bende oldugu için kapılar açıldı. Eşim araca bindi ve start'a bastı ve araç anahtarın içeride oldugunu algıladı, ve çalıştı gayet normal. İşte asıl sıkıntı buradan sonra ben araçtan indim ve hanımım devam etmeye başladı. Araç uyarı vermediyse hanımın işine kadar gitti anahtarda bende kaldı. Trajikomik bir olay benim başımada geliyor ama allahtan araç bangır bangır ötüyor araba uzaklaşmadan geri bırakıyorum kartı :))

bizimkilerin başındanda aynen böyle bir şey geçmişti ve bahsettiğim 4-5 yıl önce nissan pathfinder dı. belki o zamanlarda sistem anahtar uzaklaşınca sinyal vermiyorda olabilir yada ablam o sinyali emniyet kemeri ikazı vs birşey sanmışta olabilir. ama şimdi böyle bir şey mümkün değil benim araçtada anahtar biraz uzaklaşsa hemen sinyal veriyor ve ekranda anahtar amblemi çıkıp anahtar uzaklaşıyor yazısı çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Bu keyless go nun dezavantajları var mıdır? Varsa nelerdir ? Yani tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ama şu dokununca kapıların otomatik kilitlenip açılması hakkında kapılar açık kalabilirmi veya kendi kendine etkilenip açılabilirmi anahtar içerdeyken unutup kitlediğimizde adamın biri gelip kapıya dokunup arabayı çalıştırıp gidebilirmi yani keyless go almaya değer mi o kadar paraya alacak arkadaşlara yardımcı oluruz

Arkadaşlar gerekli cevapları vermiş! Hiç bir dezavantajı yok! Müthiş bir sistem...

Bana göre araçta olmazsa olmaz özelliklerin başında gelir! Anahtarla işiniz yok!
    Elini uzat kapı açılsın, gir, düğmeye bas motor çalışsın, git, düğmeye bas motoru durdur, in, dokun kilitlensin...

Hepsine katılıyorum.

Megane 3 aracımda kapıyı kilitlemek için düğmeye de basmıyorum hatta.

Araçtan birkaç metre uzaklaşınca kendisi kilitliyor.

Süper bir özellik. :)

• Megane 3 te kullanıyorum gerçekten çok faydalı bir özellik yeni çıkan bütün arabalarda bulunması gerekiyor bence.
  • Peki pil durumu nasıl ?
    Pilleri çabuk bitiyor, diyenler var da

Piller ortalama kaç ay gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

Peki pil durumu nasıl ?
    Pilleri çabuk bitiyor, diyenler var da

Piller ortalama kaç ay gidiyor?

1 yıl 2 ay oldu hala bitmedi. Arada bir araca binince karı yuvasına sokunuz çünkü araç içerisindeki sistem sürekli arama yapıyor buda pilin ömründen ister istemez alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

quote:

bizimkilerin başındanda aynen böyle bir şey geçmişti ve bahsettiğim 4-5 yıl önce nissan pathfinder dı. belki o zamanlarda sistem anahtar uzaklaşınca sinyal vermiyorda olabilir yada ablam o sinyali emniyet kemeri ikazı vs birşey sanmışta olabilir. ama şimdi böyle bir şey mümkün değil benim araçtada anahtar biraz uzaklaşsa hemen sinyal veriyor ve ekranda anahtar amblemi çıkıp anahtar uzaklaşıyor yazısı çıkıyor.

Ben yukarıdaki arkadaş derken zaten senden bahsediyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Hepsine katılıyorum.

Megane 3 aracımda kapıyı kilitlemek için düğmeye de basmıyorum hatta.

Araçtan birkaç metre uzaklaşınca kendisi kilitliyor.

Süper bir özellik. :)

İşte bu daha da harika! Bravo çıktıktan sonra kendisi kilitlemesi tam konfor...
    Hele araca gelirken veya giderken alisveris sonrasi eller doluysa tadindan yenmiyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.