Şimdi Ara

Key Alımı Hakkında Merak Ettiğim Şey

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu key fiyatlarında artış olmadan önce yani key fiyatları 7.40 iken forumda 6.85 ten 6.90 dan key alan arkadaşlar vardı. Şimdi bakıyorum key fiyatları artmış 8.40 olmuş ama hala aynı fiyatlardan almaya çalışan insanlar var. İlanların çoğunluğu 6.9 dan key alınır 7 den key alınır. Benim anlamadığım olay key 7.40 iken 6.90 a key alan arkadaş, oyun içi key fiyatına göre 0.50 kuruş karlı alıp ve bunlardan da kar elde ediyordu. Şimdi neden key alım fiyatları artmadı? Yani eskiye göre hesap yaparsak 7.40 = 6.85(6.90) iken yeni sisteme göre key fiyatları 8.40 ye 7.85-7.90 civarında olması gerekmiyor mu? 7.90 olmasında 7.60 olsun yani anlayamadığım bu olayda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum. Bu arada siz söylemeden ben söyleyeyim elimde yüklü miktarda key yok yani onları satmak için bu konuyu açmıyorum sadece merak ediyorum, önceden öyleydi de şimdi neden böyle diye.

• kur artışı kesin olacağı için tüm keyleri toplamak için yüksekten alım yapıldı.

Orijinalden alıntı: [Eren]

kur artışı kesin olacağı için tüm keyleri toplamak için yüksekten alım yapıldı.

Peki bu artışın olacağı tarihi nasıl biliyorlar yani yılın şu ayında kesin şu kadar artış olacak diye bir bilgi olsa herkes yapmaz mı bu işi?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.