Şimdi Ara

Kettlebell yaptım çimentodan kuruyunca fotoğrafını atacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kettlebell yaptım çimentodan kuruyunca fotoğrafını atacam  yorumlarınızı beklerim

• Kuruyunca açsaydın ya başlığı :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

hazır olun diye haber verdim hani kuruyunca açılış hatta canlı yayın bile yaparım o derece orijinal oldu Kettlebell yaptım  çimentodan  kuruyunca fotoğrafını atacam 

• Bekliyoruz hocam haberleri o zaman.

• linkorn L kullanıcısına yanıt

şaka bir tarafa cidden neredeyse bire bir orjinal kettlebel gibi oldu yani pürüzsüz bir yüzeyi var

eminim bu başlık tutacak şakam yok bu konuda daha önceden basketboll topu içine dökmüştüm çimentoyu bi cacığa benzememişti

bu sefer kesinlikle oldu öğleyin saat 12.00 civarı atarım fotoğrafı dün saat 16.00 civarı döktüm kalıba

• Bende plaka yapmak istiyorum bakalım bugün yarın deneyeceğim sanırım.

• Pek kaç kilogram olacak? 40 kg lık kettlebellin çapı ne kadar olacak. Resim ve ayrıntıları merakla bekliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam olay şu aslında kısaca özetleyim sizin aklınızda fikir oluşssun

malzeme olarak ketllebell de daha önceden basketbol topu kullanmıştım youtube de DİY Kettllebell videolarına bakarak ama tam yuvarlak olmadı

acaba gidip alsam mı vs... derken birden aklıma şu malzemeyi kullanmak geldi ;

Kettlebell yaptım  çimentodan  kuruyunca fotoğrafını atacam

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kulp olarak da pvc 28 mm çapında tesisaat borusunu 70 cm uzunluğu vardı yanlış hatırlamıyorsam önceden bükmüştüm fırında ısıtıp onu kullandım içinden bir ip geçirdim plastik abajurun içine ip sarkıttım betondan çıkıp gelmesin diye ayrıca pvc borunun uçlarına 2 tane vida monte ettim

ardından içine çimento, çakıl ve kum karışımını boşalttım kuruyunca ufak kısa bir video çeker foruma eklerim eminim kettlebell almak isteyen herkese çok mantıklı gelecek

toplamda 50 tl yi geçmedi hani 30-40 tl ye 1 adet 20 kg kettlebell rahatça yapılır boşuna döküm demir vs... alacam diye para vermeyin

@linkorn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 18 Mayıs 2021; 7:59:37 >

• olay şu ;

@AkgMehmetCan @linkorn

O EN ÜSTTE KALAN BOŞ KISIMA DAHA SONRA TEKRAR ÇİMENTO VE HARÇ EKLEYECEM ALT KISIM DONSUN

bence bu sefer oldu basketbol topundan daha iyi neredeyse birebir aynı orjinal ketllebell

• Hocam paylaştığınız resimdekiler kaç kg ve çapı nedir. Çok büyük durmuyor çünkü gayet hoş gözüküyor.

• çapı bilmiyorum elektirik tesisatı satan bir dükkandan en ucuz tamam bu dediğim ebatta bir plastik abajur aldım dediğim şekilde yaptım

14 kg

75-80 cm uzunluğu var çevresel uzunluk abajurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 18 Mayıs 2021; 21:7:28 >
  • İçine demir vs koyularak ağırlığı daha da arttırılabilir. Hatta plastik boya yada plastik kaplama spreyi(çok ince kalabilir) ile betonun çabuk dağılmasını da engelleyebilirsiniz. Güzel çalışma elinize sağlık.

• evet o da aklıma geldi elimde zincir, çivi, civata vs..... vardı hatta bir inşaat demiri vs... bunları bulup ufak parçalar halinde ekliyecektim sonra çok ağır olur kullanamam dedim

ama konuyu okuyanlara şunu söyleyim kesinlikle 50 tl den fazla tutmayacak bir proje yaptım cidden 1e 1 aynı döküm kettlebell gibi oldu

umarım birilerinin işine yara bu proje kolay gelsin

• @linkorn @AkgMehmetCan

son durumu bu bitti dışı vs.... temizlendi gerçekten birebir aynı kettlebell oldu toplam maliyeti 40 tl yi geçmedi

bu konuyla ilgili son resmim daha güncellemeyeceğim ta ki yeni bir kettlebell yapana kadar

bitmiş resimleri ;

ağırlığı 14 kg olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.