Şimdi Ara

Keskin Nişancı/Sniper tartışalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
10
Favori
7.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Deminki konuda 2 km den adam vurulmaz falan demişler ama çok rahat vurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki konuda 900 metreden uzak mesafeden adam vurulmaz diyenlere kapak olsun. Çok iyi silah ve çok profesyonel biri ile 2 km'den adam vurulabilir. Ancak daha kolay öldürme yolları olduğu için bu yol pek kullanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkDvl

Simo Hayha, dünyanın belkide en sıkıcı ülkesi Finlandiya’da sıkıcı bir hayat geçiriyordu. Bir yıllık zorunlu askerlikten sonra çiftçi oldu. Ama 1939 yılında Sovyet Rusya, ülkesini istila ettiğinde, ülkesine yardım etmeye karar verdi.

Savaşın çoğu ormanda geçtiği için, istilayı durdurmanın en iyi yolunun yanına tüfeğini ve yeteri kadar konserve yemek alarak bir ağaçta saklanıp önüne geleni öldürmek olduğunu fark etti. 180 santim karda ve -20 ve -40 arasında gezinen hava sıcaklığında…

Ruslar, düzinelerce adamının öldürüldüğünü duyduğunda ve bunu sadece bir adamın yaptığını öğrendiğinde akılları durdu. Hayha, ‘Beyaz Ölüm’ olarak anılmaya başladı çünkü beyaz kamuflajı yüzünden karda görülmesi imkansızdı. Ruslar, bir süre sonra sadece Hayha’yı öldürmesi için özel bir görev planladı.

Ruslar, Hayha’yı öldürmesi için özel bir tim görevlendirdi… ama Hayha hepsini öldürdü. Ruslar daha sonra ‘anti-nişancı’ yani nişancıları öldüren tüfekli nişancıları Hayha’yı öldürmesi için görevlendirdi. Hayha, onları da öldürdü. 100 günden fazla süre içinde Hayha tüfeğiyle 542 kişiyi, küçük kalibreli tüfeğiyle de 150 kişiyi öldürdü. Toplamda 705 kişiyi öldürmüştü.

Hayha’ya karşı gönderilen herkes öldürüldüğünden, artık kimse bulunduğu yere gitmek istemiyordu. Bu yüzden Ruslar, bir uçakla tüm bölgeyi bombaladı. Bombaladıkları yer doğruydu ama sadece Hayha’nın paltosu bir şarapnel parçası yüzünden yırtıldı. ‘Beyaz Ölüm’ halen yaşıyordu.

Nihayet 6 Mart 1940’ta şanslı bir Rus askeri Hayha’yı kafasından vurdu. Diğer askerler onu buldu ve birliklerine götürdüler. ‘Beyaz Ölüm’ durdurulmuştu… sadece bir haftalığına. 13 Martta Hayha, tekrar kendine geldi. Ancak o gün de savaş bitmişti.

alıntıdır . Bu adamın yaptıklarını okuyunca etkilenmiştim baya

vay be

bu arada;
    />

• Benim anlamadığım, o mesafeleri nasıl ölçüyorlardı veya kim ölçüyordu 2.3 km uzaktan vurduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Benim anlamadığım, o mesafeleri nasıl ölçüyorlardı veya kim ölçüyordu 2.3 km uzaktan vurduğunu

sanırım hedefi vurduktan sonra tahmini bir şey söylüyorlar,yada uzaklık ölçerler ölçüyorlardır...
  • Güzel konu olmuş. Kapatılan konuyu keşke görseymişim
  • sniper cı olmak isteyip olamayan sadece ucundan tatmak isteyenler Bf 3 oynasın multi =))

• biride demiyor tavuk mu vurmuşlar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

sniper cı olmak isteyip olamayan sadece ucundan tatmak isteyenler Bf 3 oynasın multi =))

Biz anca egolarımızı pc de tatmin ediyoruz..

Ahh ahh

nerde "keskin nişancı" filmi..
  • Cok pis gaza geldim cs giriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

gerçek headshot-JUBA

14:20-14:45 totodan vuruyor

• Abdül the Terrible.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Vasily Zaytsev,Kapıdaki Düşman filminden hatırlıyorum.

+1 ve o isimli bir silahta vardırhttp://i.ytimg.com/vi/C1pdoIVRhJE/0.jpg
  • Peki bu silahı ateşleyince ses çıkmıyor mu adamlar tık tık düşüyor bi panik havası yaratmadan yere seriliyor

Ayrıca her ne kadar sniper/nişancı iyi desekte bana göre bu konuştuklarımız canice bilmiyorum amerikan askeri dahi olsa kim olursa olsun o vurulan kişilerde bir insan, ben konuyu pek iyi bulmadım
  • Korkunç Abdul'ü okurken tüylerim diken diken oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PussyEater

Peki bu silahı ateşleyince ses çıkmıyor mu adamlar tık tık düşüyor bi panik havası yaratmadan yere seriliyor

Ayrıca her ne kadar sniper/nişancı iyi desekte bana göre bu konuştuklarımız canice bilmiyorum amerikan askeri dahi olsa kim olursa olsun o vurulan kişilerde bir insan, ben konuyu pek iyi bulmadım

adam zaten yere düştükten sonra ses duyuluyor :) zaten diğer adamlar o ara şoka giriyorudur, o adamlar şoktayken zaten diğer mermileride yolluyordur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakir@ -- 6 Temmuz 2012; 14:25:12 >
  • Sniper demeyin gelebil...
  • Kalp atışları arasında ateş etmek felan...Zor bir iş ya.DC'da belgeselini izlemiştim.Nelere katlanıyor adamlar.
  • Simo Hayha - Dünyanın En İyi Keskin Nişancısı - En önemli özelliği düşman askerin farketmemesi için silahını dürbünsüz kullanıyordu.
    9 ayda 505 Rus askerini öldürmüştür.
     Keskin Nişancı/Sniper tartışalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.