Şimdi Ara

Keske yakisikli olsaydim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen diyorum ki tipim olsaydi da su kizlara cektirseydik pesimden it gibi kostururdum hepsini simdi, sohbet bile etmek istemeyenleri, ne bileyim istekleri reddedenleri ne güzel kostururdum, o yuzden cevremde kiz arkadas yapan tiplero gorunce, kizlari surundurin diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bişey yok.
    Anca hayal bunlar 25 30 yaş arası bi kadın bulup evlenecen...
  • Kullandığın Türkçe+Vizyonsuzluk= Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nietzsche*

Kullandığın Türkçe+Vizyonsuzluk= Blok

Özel adlar, noktalamalar dışında büyük harf cümlede kullanılmaz. Vizyonsuzluk mesela, ancak noktalamadan sonda buyük yazılabilir. Türkçede "=" yoktur, ":" kullanılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel sana bi sarilim kader ortagim

• Tamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    babayi aldim
    3 hafta önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    O adam cümle kurmamış ama
    edit: Burada da bahsedilen işareti bulabilirsiniz.http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=199:Noktalama-ve-Diger-Isaretler&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 12 Haziran 2017; 21:19:6 >
  • Yakışıklı olmak da yetmiyor kendimden biliyorum Bu sefer de kızlar bu benle gönül eğlendirir deyip çıkmak istemiyorlar. Tabi ben doğuda yaşadığım için böyle. Batıda olsam kapış kapış giderim.
  • Yakışıklı olsan ne olur kardeş para olmadıktan sonra o da bi yere kadar götürüyor

Ha kızlarla kolay kaynaşıyorsun nazın geçiyor vs. ama para olmadıktan sonra sevgili anlamında gene zor

Devir para devri olmuş kim ne derse desin

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa30

O adam cümle kurmamış ama
    edit: Burada da bahsedilen işareti bulabilirsiniz.http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=199:Noktalama-ve-Diger-Isaretler&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132

Zorladın ama tutmamış, kime sorarsan sor bizzat TDE'de okurken hoca Türkçede = yerine : nokta kullanmamızı söylüyordu. Bir yargı bildiren durum nasıl cümle olmuyor, adam matematik işlemi mi yapıyor şaka mısın

• Parayla alakası yok beyler sizde kendinizi kandırıyosunuz. Yaşadığım yere göre durumum ortalamanın üstünde herhangi bir sıkıntı falan çekmiyorum yani. Tipimde ortalamada ama hiç kız arkadaşım olmadı.(normal arkadaş olarak bile) Asosyalde değilim iş ağzının laf yapıp yapmamasına bakıyor.

Cümlenin yüklemi nerde acaba?

• quote:

Cümlenin yüklemi nerde acaba?

Eksiltili cümlelerde yüklem olmuyor ama cümle kabul ediliyor bu cümleler, bu arada blok demiş bu da bir yargıdır. Mesela kapıyı kapat cümle kabul edilir, sadece kapat derse emir kabul edilir.

• Herkes beğenilmek ister haklısın çirkin olmak zordur ortalama bir tipim var ha çok güzel kızlarla birlikte olamadım lakin iyi kötü sevgili yaptım epey.Şimdi kız arkadaşın olmuyorsa bu çirkinliğinle alakalı değil yani kendi tipinde birini bulabilirsin ha tabi kendinden daha iyi tipi olan birini arıyorsan ee o zaman artık bir şeyler koyman lazım yerine para olur konuşma olur vs.Tabi yakışıklı adam çok kolay bulurken senin epey uğraşman gerekir ama bulursun bazen bakarız çirkin tiplerin yanında güzel kızlar olur işte bu tarz adamlar ya çok denemiştir uğraşmıştır dili laf yapıyordur veya parası vardır yani hala geç kalmış değilsin.Ayrıca çirkinliğe sebep olan genelde burun ve çene oluyor bunları estetikle halledebilirsin zaten ha kaşların kalınsa şekilsizse aldırması basit zaten.Yani diyeceğim hala geç kalmış değilsin ha şansım yok diyorsun doğru ama değiştirmek senin elinde.
    Tamam hocam siz kazandınız.

• quote:

Tamam hocam siz kazandınız.

Kazanmak için demedim, ego falan da değil, sadece Edebiyat okurken, açıklama veya başka bir şeyde = kullandığımda direkt hoca uyarıyordu:-) katı hocalarımız vardı zaten okuyamadım bölümü bıraktım

• çevremde yakışıklı olup sap olanda dolu tipsiz olupta ilik gibi kızla çıkanda evlenende sizin beceriksizliğiniz kompleksiniz..hele tezye kızı türkan şorayın gençliği gibiydi gitti bir ayı yavrusuyla evlendi çocuk 110 kilo filan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Haziran 2017; 22:57:21 >
  • Çok ezmişler seni kıyarım
  • Blok acinasi insan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.