Şimdi Ara

kesintisiz güç kaynağımın sigortası nerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artes ART-850V kesintisiz güç kaynağını kullanmaktayım
    çıkış gücünde 3lü priz vardı pc ye bu prizden güç alıyordum
    geçen dalgınlıkla o prize elektrikli süpürge bağladım
    çıt diye bi ses geldi ve
    ve k.g.k. a gelen elektrik kesildi
    içindeki enerji bitene kadar normal kullandım aküyü şarj etmiyor galiba
    içindeki herşeyi tek tek incelememe rağmen sigorta , yanık benzeri bişey görmedim
    trafodan şüphelendim götürdüm elektrikçiye sağlam dedi
    lütfen yardım . . .

• icini acip fotograflarini koyarsan yardimci olmaya calisirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: maktel

icini acip fotograflarini koyarsan yardimci olmaya calisirim

saolasın kardeş

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

• elektrik elektronikten alıyorsun az bişey sanırım.trafonun çıkışları direk kartamı giriyor çözemedim.trafonun çıkışlarını takip et karta girene kadar elinde avometre(multimetre) varsa ilk kartı ilk girdiği yerdeki elemanı kontrol et sanırım bahsettiğin ses röleden gelmiş olabilir kontakları yapışmış yada aşırı gerilimden yanmışta olabilir.kontrol etme durumun varsa kontrol et.ankarada isen daha iyi yardımcı olabilirim ama kart üzerinde ne varistör nede sigorta gözüküyor muhtemelen o görevi yapan başka bir devreelemanı var onuda kartı ele alıp bakmak lazım.

elektrik elektronikten alıyorsun az bişey sanırım.trafonun çıkışları direk kartamı giriyor çözemedim.trafonun çıkışlarını takip et karta girene kadar elinde avometre(multimetre) varsa ilk kartı ilk girdiği yerdeki elemanı kontrol et sanırım bahsettiğin ses röleden gelmiş olabilir kontakları yapışmış yada aşırı gerilimden yanmışta olabilir.kontrol etme durumun varsa kontrol et.ankarada isen daha iyi yardımcı olabilirim ama kart üzerinde ne varistör nede sigorta gözüküyor muhtemelen o görevi yapan başka bir devreelemanı var onuda kartı ele alıp bakmak lazım.

kardeş trafonun çıkışları direk karta giriyor bende ilk trafodan şüphelendim amometrem felan olmadığı için elektronikçilere kontrol ettirdim sağlam dediler trafoya
    sorun role de olabilir derken role ney ? hangisi
    elektronikten ez çok anlarım lehim felan atarım
    aslında karta baktım yanık benzeri bişey hiç gözüme çarpmadı yanık olunca kokusuda değişiyo ölebi koku felanda yok
    sigorta için bakmadığım yeri kalmadı büyük ihtimalle dediğin gibi o işi yapan başka bi devre elemanı var onu bulamadım işte

• bence sen bunu bir elektronikçiye götür öle büyük bir arızası olduğunu zannetmiyorum bir baksın bu şekilde yardımcı olmak çok zor.bu arada kartın üzerindeki siyah üzerinde golden yazanalar röle..

bence sen bunu bir elektronikçiye götür öle büyük bir arızası olduğunu zannetmiyorum bir baksın bu şekilde yardımcı olmak çok zor.bu arada kartın üzerindeki siyah üzerinde golden yazanalar röle..

kardeş ilgin için saoasın
    çok teşekkürler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.