Şimdi Ara

kesintisiz güç kaynağı problemim (BNT-1500AP aldım ve çözüldü) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bune böle millet uçmuş valla..2000'lerden filan bahsediyolar...Benim 625AP 'ye şimdi bide yeni aldıgım z5500 seti bagladım..55 ekran TV'de duruyo , sistemde imzamda..Elektrik gidince anında devreye gidiyo ve 8-9 dakika götürüyo..Ben bu işi anlamadım valla millet 1500AP kaldırmaz diyo..Benim sistemim , yetmiyo diyen çogu arkadasınkinden daha güçlü bu halde 625AP'ye en fazla %55 yüklenebiliyorum...YA benim 625AP mükemmel ötesi çalışıyo yada arkadasların aldıklarında bir sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 12 Eylül 2007; 6:26:14 >
  • valla hocam bende anlamadım ama napıcağımı bilmiyorum açıkcası...
  • Bende powercom'un 600'lük olan modeli var 1 yıldan fazladırlı kullanıyorum sanırım, imzamdaki sistemi 5dk filan götürüyor.Tabi yeni 206BW aldım..Elektrikler gitmediği için test edemedim..Bu arada ilk sayfayı okudum..İnşallah çözersiniz sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Bende powercom'un 600'lük olan modeli var 1 yıldan fazladırlı kullanıyorum sanırım, imzamdaki sistemi 5dk filan götürüyor.Tabi yeni 206BW aldım..Elektrikler gitmediği için test edemedim..Bu arada ilk sayfayı okudum..İnşallah çözersiniz sorunu

hocam teşekkür ederim, inşallah...
    sabah bilgisayarcımı arayıp bir bnt-1500ap istedim, tecrübelerimi paylaşıcam tekrardan bu konu altında...

düzeltme: kelime hatası, hakkında->altında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OErdem -- 12 Eylül 2007; 15:25:30 >
  • Dikkat ettim de kullandıkları ups'lerin sistemlerini kaldırdığı yada kaldırmadığını söyleyen herkes sistem bileşenlerini yazmış. Ama hiç kimse sistemindeki power suply'dan bahsetmemiş. Yani hangi marka, gücü ne kadar falan. Eğer kullanan yada kullanamayanlar bu noktayı da belirtirlerse yeni bir ups almayı düşünenler için iyi olabilir.
  • arkadaşlar dün aldığım bnt-1500ap modelini bir gün kadar fişte beklettikten sonra bugün denedim ve sanırım artık çözüldü sıkıntı...
    demekki @AnacoN hocamın dediği gibi fsp 700 ün peak değerini karşılamıyormuş alt model upsler...
    bir de görüştüğüm kont bilişimdeki ups uzmanın çift akülü modelleri tercih etmem gerektiğini söylediği de doğrulandı sanırım...

sorunuma çözüm getirmeye çalışan SorrowOcean, FATAL ¦ ERROR, AnacoN, mgurgen, DigitalWorld, Tuğer, fatiharikan, CeOfFuture, krm-iks, righteous@, O.z.X ve daha birçok arkadaşıma tekrar çok teşekkür ederim...

Özdamar Bilgisayara ise bana gösterdikleri sabır, iyi niyet ve müşteriye duydukları saygıdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim...
    toplamda 2 tane war-600ap, 1 tane war-1000ap ve bu bnt-1500ap modellerini hemen istediğim gün değiştiler ve yenisini tedarik ettiler...

• hadi hayırlı olsun kardeş güle güle kullan inş bundan sonrada sorun cıkarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

arkadaşlar dün aldığım bnt-1500ap modelini bir gün kadar fişte beklettikten sonra bugün denedim ve sanırım artık çözüldü sıkıntı...
    demekki @AnacoN hocamın dediği gibi fsp 700 ün peak değerini karşılamıyormuş alt model upsler...
    bir de görüştüğüm kont bilişimdeki ups uzmanın çift akülü modelleri tercih etmem gerektiğini söylediği de doğrulandı sanırım...

sorunuma çözüm getirmeye çalışan SorrowOcean, FATAL ¦ ERROR, AnacoN, mgurgen, DigitalWorld, Tuğer, fatiharikan, CeOfFuture, krm-iks, righteous@, O.z.X ve daha birçok arkadaşıma tekrar çok teşekkür ederim...

Özdamar Bilgisayara ise bana gösterdikleri sabır, iyi niyet ve müşteriye duydukları saygıdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim...
    toplamda 2 tane war-600ap, 1 tane war-1000ap ve bu bnt-1500ap modellerini hemen istediğim gün değiştiler ve yenisini tedarik ettiler...

KArdesim sorununun çözülmesine sevindim....Ancak ben hala bu olayı anlamadım...700W karsılamıyo demişsinya , bende 700W kullanıyorum ya benim FSP 700W harbi 700 deil , yada benim 625AP , gerçekte 2000 filan.....Ben hala bu işi anlamıs deilim ama neyse hayırlı ugurlu olsun tekrar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 13 Eylül 2007; 17:36:53 >

• Çok şükür! Çözüldü kelimesini başlıkta görünce rahatladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

quote:

arkadaşlar dün aldığım bnt-1500ap modelini bir gün kadar fişte beklettikten sonra bugün denedim ve sanırım artık çözüldü sıkıntı...

KArdesim sorununun çözülmesine sevindim....Ancak ben hala bu olayı anlamadım...700W karsılamıyo demişsinya , bende 700W kullanıyorum ya benim FSP 700W harbi 700 deil , yada benim 625AP , gerçekte 2000 filan.....Ben hala bu işi anlamıs deilim ama neyse hayırlı ugurlu olsun tekrar....

Normal çalışmada bir sorun olmaz ama elektrik kesildiğinde PSU'yu kapatıp açmaya kalkarsan UPS'nin kapandığını görürsün.

• vallahi bende rahatladım artık arkadaşlar geçen akşam saat 8 sularında program vasıtası ile konrol ettim duvardan 202 volt geliyordu resmen...

@AnacoN
    direk duvardan elektrik aldığı fişi çekiyorum ve bir sorun olmuyor hocam ama dediğin gibisi bir deneyim bakalım birazdan ama daha da fazla kurcalamak istemiyorum...
    bir de bir sorum var hocam sizinkinde de o çıkış var mı? remote port denilen bir port ama monitör çıkışı gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

quote:

Orjinalden alıntı: mgurgen

quote:

Normal çalışmada bir sorun olmaz ama elektrik kesildiğinde PSU'yu kapatıp açmaya kalkarsan UPS'nin kapandığını görürsün.

Evet Anacon şimdi denedim.Bilgisayar çalışırken UPS'in fişini çektim prizden anında devreye girdi yine...2 dakika filan kullandım sonra bilgisayarı kapattım...UPS'ide dügmesinden kapatttım...Sonra açtım ve bilgisayarı açmaya çalıştıgımda ups kapandı açılmadı yani....Haklıymıssın...Ancak bunun benim için bir önemi yok zaten elektrik gittikten sonra bilgisayarı kapatıp tekrar UPS üzerinden elektrik yokken kullanmıy-cam....Bunun dısında herhangi bir zararı yoktur degilmi anacon benim sisteme bu UPS'in.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgurgen -- 13 Eylül 2007; 17:58:10 >

• quote:

vallahi bende rahatladım artık arkadaşlar geçen akşam saat 8 sularında program vasıtası ile konrol ettim duvardan 202 volt geliyordu resmen...

@AnacoN
    direk duvardan elektrik aldığı fişi çekiyorum ve bir sorun olmuyor hocam ama dediğin gibisi bir deneyim bakalım birazdan ama daha da fazla kurcalamak istemiyorum...
    bir de bir sorum var hocam sizinkinde de o çıkış var mı? remote port denilen bir port ama monitör çıkışı gibi...

Seri (com port) bağlantı yeri o söylediğin. Bilgisayara UPS ile bağlantısını o şekilde yapıyorsun. Benim anakartımda seri port olmadığı için kullanamıyorum tabi. Ötüşünden anlıyorum ne kadar daha götüreceğini

• iyiymiş yav elimde bir tane bir ltp port vardı sanırım onun üzerinde vardı com port bir bakıyım yav...
  • quote:

Seri (com port) bağlantı yeri o söylediğin. Bilgisayara UPS ile bağlantısını o şekilde yapıyorsun. Benim anakartımda seri port olmadığı için kullanamıyorum tabi. Ötüşünden anlıyorum ne kadar daha götüreceğini

usb com port çeviriciler var onlardan kulana bilirsiniz
  • galiba öyle yapıcam çünkü o kartı iş yerimde kullanmışım

düzeltme: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OErdem -- 14 Eylül 2007; 1:31:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

usb com port çeviriciler var onlardan kulana bilirsiniz

Genellikle sorun çıkartıyorlar yanlız. Almışken PCI kart şeklinde olanlardan alırsanız başınız ağrımaz.
  • @AnacoN hocam şimdi denedim fişini çektim ve psuyu açıp kapattım, üstüne modem falanda açıktı, ups kapatmadı kendini artık iyice rahatladım...
  • oh paranin gozunu sevem

ne kadar a almis oldun o psu yu

cunki benim thermaltake 680 watt i

800 va kaldirmiyor
  • hocam bilgisayarcı tanıdık olduğu için sürekli değişim yaptım mecburen ama bana bnt-1500ap bıraktığı fiyat 140+kdv
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.