Şimdi Ara

Kesinlikle Türknet Almayın 1500Ping Sorun Ekran Kartıymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Senedir BiriAdsl Abonesiydim Bundan 5 Gün Önce 6 ay Sözleşme Gönderemeyince Başka Firmalar Aramaya Başladı . En sonunda dayanamadık türknet e tamam gelin sözleşme yapalım dedik. 4 gündür 1500 pingden aşağı düşmeyen internet mevcut aradığımda teknik servisdeki bir eleman tcp ye dns yazdırıyor yazdıgım dns le bu sefer internete hiç giremiyorum ozaman ekran kartın bozuk senin diyor bana : )

SÖZLEŞMEDE 14 GÜN DENEME SÜRESİ MADDESİ MEVCUT FAKAT 4 . GÜNDE İPTAL TALEP ETTİĞİMDE KÜSÜRATSIZ 70TL ÖDEME BAĞLANTI ÜCRETİYMİŞ YAPMAM GEREKİYORMUŞ.

SÖZLEŞMEYİ İMZALAYANA KADAR ADAMSINIZ ARKADAŞLAR ONDAN SONRA SALAKSINIZ BU FİRMA İÇİN KESİNİKLE 5-10 TL AZ VERMEK İÇİN BU FİRMAYA BAŞVURMAYIN ÇAĞRILARINA CEVAP VERMEYİN. 1500 Ping e Razıysanız Ne Alâ.

• O ekran kartı diyen arkadaş neyin kafasındaymış acaba mh ler çok kötü ttnet en iyisi.
  • Ben de 10 aydır kullanıyorum inanılmaz memnumum. 16 mb e anlaştık 13-14 arası sürekli. Ilçedeyim üstelik. Hatta problem vardır. Senin bölgeye bakan telekomcuları bul. Bütün iş onlarda gerisi hikaye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işte test sonucu

• O 1500 ping sorumlusu turknet değil turk telekom. Ttnet de olsa superonline da olsa cok farklı olmaz

• Dediğiniz gibi altyapı ortak olunca kesin şu sorunlu diyemiyorsunuz.
  • Keşke herkes superonline fiber hizmetinden yararlanabilse. Hatta bugün yeni evime taşındım ve superonline 25mbit + turkcell tv bağlattım. Turkcell tv beklentimin cok üzerinde cıktı gayet şık bi kumandası var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar pinge hiçbir servis sağlayıcı net bir çözüm bulamıyor.TTnet hız testinde ping değerini kaldırdı.Ama bu arkadaştaki gibi 200-2000 arası ping varsa MTU değerini 1453 ile 1480 arasında deneyerek değiştirin sorun çözülecektir.
  • Santrale yaklaşık 2km uzaklıktayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adama online oyun takılıyor lag oluyor falan dediysen ordan bağlantı kurmuştur ekran kartıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Keşke herkes superonline fiber hizmetinden yararlanabilse. Hatta bugün yeni evime taşındım ve superonline 25mbit + turkcell tv bağlattım. Turkcell tv beklentimin cok üzerinde cıktı gayet şık bi kumandası var.

Hocam torrentlarda sıkıntı oluyor mu hız sınırlaması gibi?
    Benim ttnet taahhüt bitiyor aralık ayında. Süperonline fiber geldi binaya. 25 mbit almayı düşünüyorum fakat tek korkum torrentlarda sorun çıkartıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

quote:

Keşke herkes superonline fiber hizmetinden yararlanabilse. Hatta bugün yeni evime taşındım ve superonline 25mbit + turkcell tv bağlattım. Turkcell tv beklentimin cok üzerinde cıktı gayet şık bi kumandası var.

Hocam torrentlarda sıkıntı oluyor mu hız sınırlaması gibi?
    Benim ttnet taahhüt bitiyor aralık ayında. Süperonline fiber geldi binaya. 25 mbit almayı düşünüyorum fakat tek korkum torrentlarda sorun çıkartıyor mu?

Hacım süper tereddüt bile etme. İstediğim yere cat6 ve kablo kanalı ile hat verdiler.
    Asıl muhabbet turkcell tv de başlıyor. 59tl ye int + tv + telefon alıyorsunuz. Turkcell tv de hdmi cıkısı var. Bircok hd kanal sinema kanalı var. Mesela bir dizi basladı zap yaparken farkettiniz. Tek tuş ile dizinin basladığı saate dönebiliyorsunuz. Aynı zamanda normal pc de vede iphone ipad gibi cihazlarda yine turkcell tv yi kullanabiliyorsunuz. Denedim hayran kaldım herkese tavsiye ederim. Sorularınız olursa burdan yanıtlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 24 Kasım 2014; 23:32:49 >

• Heryere yolluyorlarmı ? Fiber yok mesela alabiliyormuyuz ?
  • Turkcell fibernet olmasa da alabiliyosunuz
  • Tamam hocam bir bakayım taahütü kaça kapatıyorlar. Sonra alayım 16 mb parası veriyorum 6 mb internet veriyorlar Ttnetteyken 12 mb falan kullanıyordum turknet desteklemiyor diyor. Birde 80 ms ne demektir onuda anlamadım. TTnetteyken 15'in üstüne çıkmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil362

6 Senedir BiriAdsl Abonesiydim Bundan 5 Gün Önce 6 ay Sözleşme Gönderemeyince Başka Firmalar Aramaya Başladı . En sonunda dayanamadık türknet e tamam gelin sözleşme yapalım dedik. 4 gündür 1500 pingden aşağı düşmeyen internet mevcut aradığımda teknik servisdeki bir eleman tcp ye dns yazdırıyor yazdıgım dns le bu sefer internete hiç giremiyorum ozaman ekran kartın bozuk senin diyor bana : )

SÖZLEŞMEDE 14 GÜN DENEME SÜRESİ MADDESİ MEVCUT FAKAT 4 . GÜNDE İPTAL TALEP ETTİĞİMDE KÜSÜRATSIZ 70TL ÖDEME BAĞLANTI ÜCRETİYMİŞ YAPMAM GEREKİYORMUŞ.

SÖZLEŞMEYİ İMZALAYANA KADAR ADAMSINIZ ARKADAŞLAR ONDAN SONRA SALAKSINIZ BU FİRMA İÇİN KESİNİKLE 5-10 TL AZ VERMEK İÇİN BU FİRMAYA BAŞVURMAYIN ÇAĞRILARINA CEVAP VERMEYİN. 1500 Ping e Razıysanız Ne Alâ.

Modemden hat değerlerini koyda görelim nasıl mış.

Biraz csb gibi geldi daha yeni üyesin gelmişsin saymışsın turk nete.

Amma karalanan firma bu demek birilerinin dikkatini çekmiş abone sayısı artıyor.

• Sende turknette calisiyorsun galiba basima gelmezse yazmazdim çok istiyorsan konuyu kapattir yada ceneni kapat müşteri olarak benim turknet tecrubem bu ve paylasip firmanın kotu yönlerini dökmüş oldum buraya

herneyse eski saglayicimla sozlesme imzaladim suan da ping 58-59 ben avrupa sunucularinda online oyuncuyum benim için ping çok önemlidir hiz degil hizim 13mb var eyvallah git film izle video izle ama online oyuncuysan uzak dur bu firmadan yoksa pcyi kirdirirlar

Ping gecikmedir benim download hizina lafim yok ama teknik servis deki eleman ekran kartina baglamasi pingi bana küfür gibi geldi yada adam isi bilmiyor

Edit:FPS demiyorum ping diyorum adama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil362 -- 26 Kasım 2014; 22:10:55 >
  • quote:

Turkcell fibernet olmasa da alabiliyosunuz

iptv için fiber internet şarttır. fiber olmayan yerlere adsl verir o da türk telekom altyapısı.
  • quote:

Sende turknette calisiyorsun galiba basima gelmezse yazmazdim çok istiyorsan konuyu kapattir yada ceneni kapat müşteri olarak benim turknet tecrubem bu ve paylasip firmanın kotu yönlerini dökmüş oldum buraya

herneyse eski saglayicimla sozlesme imzaladim suan da ping 58-59 ben avrupa sunucularinda online oyuncuyum benim için ping çok önemlidir hiz degil hizim 13mb var eyvallah git film izle video izle ama online oyuncuysan uzak dur bu firmadan yoksa pcyi kirdirirlar

Ping gecikmedir benim download hizina lafim yok ama teknik servis deki eleman ekran kartina baglamasi pingi bana küfür gibi geldi yada adam isi bilmiyor

ttnet kullanıyordum düne kadar ping 65ten aşağı düşmedi hiç yeri geldi 150 leri gördü . Lol oynuyorum bende lag olmadıği sürece ping yüzünden sıkıntı çekmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sende turknette calisiyorsun galiba basima gelmezse yazmazdim çok istiyorsan konuyu kapattir yada ceneni kapat müşteri olarak benim turknet tecrubem bu ve paylasip firmanın kotu yönlerini dökmüş oldum buraya

ttnet kullanıyordum düne kadar ping 65ten aşağı düşmedi hiç yeri geldi 150 leri gördü . Lol oynuyorum bende lag olmadıği sürece ping yüzünden sıkıntı çekmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.