Şimdi Ara

KESİNLİKLE ÇOK ÖNEMLİ! SİYANÜR SIZINTISI.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
10.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gazetecinin yapması gereken işi yapmışsınız, tebrikler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl neyle besleniyorsunuz tavsiyelerde bulunur musunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün mesaj atmıştım Güven İslamoğlu'na tweet atmış bunula ilgili. Teşekkürler. https://twitter.com/guvenislamoglu/status/1231153176692346880
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Hocam çoluk çocuğu size demedim. Alıntılanan mesaj sizin olduğu için yanlış anlaşılmış. Sizin de belirttiğiniz gibi bazı kişiler sığ bir mantık güderek durumun ciddiyetinin anlaşılmasını güçleştiriyorlar. Yanlış anlama için üzgünüm.
  • Konudan çıkan tek sonuç siyanürlü pilavları ve daha nicelerini hakediyoruz, afiyet olsun hepimize.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulstriper

    2007 - 2011 dönemi akp nin yükseliş yıllarıdır, o dönemde zaten %50 nin üzerinde oyu vardı.
    Kemal Dervişin ekonomi planına bağlı olarak gidilen zamanlardı 2011de plan bitti imfye olan borç kapandı ama oradan sonrada gidip başka fondan borç alındı eldekiler özelleştirildi bu yağmalama ve özelleştirme paraları iç edildi parasal genişlemede tuz biber oldu sonra ayyuka çıktı herşey şuanda zehire ekmek banacak kıvamdalar az bile hakettiği gibi yaşıyorlar insan sağlığını düşünmüyorsa biz ne yapalım.Bak ülkenin başına geçen herşeyi belirliyor güç kimde ise söz onda herşeye engel atıyor bunu her il olarak bakarsak zümreler destekledi yarınınız sakat hastalıklı olarak geçecek bunu kendileri istedi.Sen 1 kuruşa evet diyorsun oradan kimler neleri götürdü sen umrunda değilsin zaten onların bir oya ailesini çoluğunu çocuğunu geleceğini herşeyini satan düşünsün.




  • orhan239 O kullanıcısına yanıt
    Ketojenik besleniyoruz. Az karbonhidrat çok protein ve yağ. daha az yiyoruz, daha az acıkıyoruz.
  • Herkes ektiğini biçer ne oluyorsa daha beterini hakediyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Hocam attığım videoya bakın çevreciler gelmiş ama bölge halkı hepsini nasıl aptal yerine koyuyor vatan haini diyor lütfen bunu görün. Sizin vakanız ne ilk maden alanından kaynaklı atık sızıntısı ne de en kötüsü. Onlarca yıldır muhalefetten pek çok kesim bağırıyor nükleer santraller için bağırıyor. Ardından biri çıkıyor nükleer güce ihtiyacımız var bomba yapacağız diyor. Suriye'ye girmeyelim diyor beriki çıkıp artık kararları bölgede biz alıyoruz büyük oyuncu olduk diyor. Çok fazla göçmen alındı diyor başkası din kardeşimiz ihtiyaçları var alalım diyor. Yolsuzluklar müthiş kar garantili projeler yapılıyor ödeyemeyiz batarız deniliyor 50 kişi üstlerine atlıyor sizin zihniyetiniz sadece heykel yapar diyor.


    Anlayın artık insanlar yoruldu. Sıra hepimize gelecek belki 2 yıl sonra bölgeden çıkan tahıldan en sevdiğim kişiler ölecek ama yapabileceğimiz hiç bir şey yok bundan önceki binlerce olayı birlik olup önleyemedik azınlık kaldık bunda da öyle kalacağız. İnsanlar kaybetmekten bıktılar yoruldular yapacak bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allons-y -- 22 Şubat 2020; 23:50:36 >




  • Allons-y kullanıcısına yanıt
    Ben video görmedim nerede video kim kime vatan haini diyor? Burada Kastamonu'da mı vatan haini deniyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt



    Haklısınız hocam ben size Kastamonu'da vatan haini dediklerini kanıtlasam bizim köyde mi demişler diye karşı çıkacaksınız. Köyde denildiğini kanıtlasam da önceden yaptığınız gibi ben şimdiye kadar hiç muhaliflere vatan haini demedim ama bundan sonra.... şeklinde başlayan 1 sayfa önceki cümlenizin benzerini kurarsınız. Bu kafa hep aynı kafa çünkü binlerce defa gördük sonrada görmeye devam edeceğiz. Ben size neden hiç bir şey değişmeyeceğini anlattım açıkçası bir çözümüm yok.

    Bu konunun işe yaradığı tek nokta eğer sızıntı iyice viral olursa bir kesim orada yetişen her türlü sebze meyve ve bakliyatı almayı kesecektir. Ne kadar işe yarar bilinmez ama önlem önlemdir sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allons-y -- 23 Şubat 2020; 0:21:37 >




  • Allons-y kullanıcısına yanıt
    Hocam siz beni neye göre ve neden suçlar gibi konuşuyorsunuz anlamadım, attığım videoda demişsiniz ben video görmedim onu sordum, ayrıca birileri burada vatan haini demisse onu da yerel Facebook sayfamda yayınlayıp tepki gösterecektim o nedenle sordum.
    Bu önyargı neden?

    Ayrıca başka partiye oy vermişsiniz oh olsun diyen bir zihniyeti kabul etmem mümkün değil. Bunu AKP de yapıyor,
    akp ye de oy vermem mümkün değil CHP ye de.

    Şunu unutmayın, doğru herkes için doğrudur, iyi herkes için iyidir, yanlış herkes için yanlıştır. Adalet herkese lazım, hem sağcıya hem solcuya.

    Bu ülkeyi, bu ülkenin vatandaşını siyasi görüşü farklı diye hor gören, ayıran, nefret kusan, kutuplastiran herkese ve her kesime karşıyım.

    Niyeti bir olmak, birliktelik sağlamak olmayan hiçbir tarafa oy vermem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halk seçimini yaptı.Tek umudumuz gençlik.
    Bizi kurtaracaklar gençler , yakın zaman da seçim yaşı 30-40 a çıkarsa şaşırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitali1 Y kullanıcısına yanıt
    Evet. Halk yaptığı seçimin cezasını seve seve çekecek.

    Türkiye genelinde de çekecek. Gerekirse ölecek.


    Öyle ağlayıp ben böyle olsun istememiştim demek yok. Tercihi halk yaptı, ölen, zehirlenen, suriyeliler tarafindan dalga geçilen, kriz yaşayan halk olacak.

    Neden mi? Çünkü kendisi gibi olan iktidar seçtiler. Önlem almayan, tehlike karşısında bize birşey olmaz diyen, hırsızsa benim hırsızım diyen iktidarı. Şimdi sonuçlarına katlanacak, gerekirse geberecek. Bu kadar basit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    İyi Parti?
  • Derken ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada hangi parti var orada demek yerine konuyu gündeme taşıyıp yardımcı olunsa aslında çünkü orası da Türkiye'nin bir toprağı bugün belki yaşadığınız yerde böyle bir sorun yoktur ancak yarın olduğu zaman bugün burada olana sessiz kalırsanız yarın sizin bölgenizde böyle bir şey olunca bu sefer onlar sessiz kalır kazanan kim olur tabi ki belli. bu nedenle durumu en azından bir milletvekiline ulaştırana kadar gündeme getirmek lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam görüntülerden daha fazlası varsa cimer üzerinden şikayet oluşturalım ona ek olarak Twitter üzerinde de konuyu gündeme getirmek için bir çalışma yapalım haber kanallarına gönderelim gitmiş uğraşmış fotoğraflar cekmişsiniz parti konuşmak yerine olayın asıl kısmı kaçırılıyor bu ülkenin toprağı orası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banane oy verenler düşünsün ve sürünsün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.